Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Η καλύτερη μουναρα είσαιειμαι μεγαλη για εσενα !!!!
Προσυπογραφω
Αλλά όχι και πίπα με λάστιχο
Ημαρτον
Η καλύτερη μουναρα είσαιειμαι μεγαλη για εσενα !!!!
5 χρονιά έχεις να έρθεις ...μην μου μιλάς για καπότες!!!!!Η καλύτερη μουναρα είσαι
Προσυπογραφω
Αλλά όχι και πίπα με λάστιχο
Ημαρτον
Αυτό θα κάνω καυλα μου5 χρονιά έχεις να έρθεις ...μην μου μιλάς για καπότες!!!!!
η καποτες μπαίνουν εκει που πρέπει να μπουν (ψωλές άπλυτες με σπυριά σημάδια κοψίματα άτομα που τα βλέπω να γυρνάνε κανα 2 ωρο πανω κατω κτλπ)
φερε την ψωλή πλυμμενη γυαλισμένη και αξύριστη ..... για να την ψάχνεις !
Με το καλό! Σε περιμένω πως και πως να διαπιστώσω αν είσαι όντως η βασίλισσα του τσιμπουκιου!οχι ακομη απο 15 σεπτεμβρη και μετά για κάνα 20 ήμερο ..... να φαω μερικα πουτσακια !
εγω ευχαριστω που μου ανέβασες τα νούμερα σημερα !!! κλησεις και μυνηματα !!!!Αυτό θα κάνω καυλα μου
Θενκιου
θελω να γλειψω πολλες μεγαλες ψωλαρες .... ολοι ήμερα να ξεχειλωνω το λαρυγγι μου ...Με το καλό! Σε περιμένω πως και πως να διαπιστώσω αν είσαι όντως η βασίλισσα του τσιμπουκιου!
Στην Αθήνα το παίζεις με ραντεβού μόνο? Κάνεις κάπου πιάτσα ?θελω να γλειψω πολλες μεγαλες ψωλαρες .... ολοι ήμερα να ξεχειλωνω το λαρυγγι μου ...
στην αθηνα θα ειναι πρωτη φορα που ερχομαι για δουλεια .....(αν και απο οτι μου λενε ολοι η αθηναιοι πελατες αν ερθεις δεν θα θες να ξανα φυγεις )Στην Αθήνα το παίζεις με ραντεβού μόνο? Κάνεις κάπου πιάτσα ?
Χαλάλι σουεγω ευχαριστω που μου ανέβασες τα νούμερα σημερα !!! κλησεις και μυνηματα !!!!
ετσι ολοι μεσα και παντα τερμα βαθιά......Χαλάλι σου
Θυμάμαι που χες την καβατζα πίσω από ένα βανακι και στον καρφωνα από πίσω και μου λεγες βάλτον και πιο βαθιά
Το θυμάμαι τώρα και καυλωνω
Θα σου ρθω στα κοντά για ΑΚΑΠΟΤΟ
Απίστευτο γλυψιμο
Πάντα ...Απίστευτο γλυψιμο
Πολύ υγρόΠάντα ...
Μουνι το στόμα μου πάνταΠολύ υγρό