TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.005
το πλυμενο γυαλισμενο και να προσθεσω μοσχομυρωδατο,νομιζω οτι εννοειται.Σήμερα στο γνωστό (σελίδα01)
23:00 έως 5:00 ...
Αν δεν έχει κίνηση την κάνω νωρίτερα
υγ( για γούστα καλά ! πλυμένο γυαλισμένο σπέσιαλ φουλ αξυριστο με καυλωνει !)
χαχα μην παίρνεις και όρκο για όλους !το πλυμενο γυαλισμενο και να προσθεσω μοσχομυρωδατο,νομιζω οτι εννοειται.
εμενα τριζει απο καθαριοτητα,αμα ερθεις Αθηνα θα δεις.χαχα μην παίρνεις και όρκο για όλους !
δεν υπάρχει άμα .... άμα καρφωθεί κατι στον εγκέφαλο τον δικο μου θα γινει ο κοσμος να χαλάσει...παντα!!!εμενα τριζει απο καθαριοτητα,αμα ερθεις Αθηνα θα δεις.
βαλε με πρωτο ραντεβου τοτε,θα σου κανω ποδαρικο.δεν υπάρχει άμα .... άμα καρφωθεί κατι στον εγκέφαλο τον δικο μου θα γινει ο κοσμος να χαλάσει...παντα!!!
υγ εκτος αν γινει κανενας πολεμος μεχρι τοτε η μας ξανα κλεισουν !
στειλε μυνημα στο βιπερ να σε εχω !!!!βαλε με πρωτο ραντεβου τοτε,θα σου κανω ποδαρικο.
Το πιο δυνατό λαρυγγι
Ενώ εσύ είσαι πιτσιρίκα....ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ !
σου έχω και πει και αλλη φορα σε προσωπικό μήνυμα στο βιπερ ..... (χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζι σου το τονίζω!! )
δεν ειναι στις επιλογες μου η πολύ μεγάλες ηλικίες ...
Ειτε στην προσωπικη μου ζωη...
Ειτε στην επαγγελματικη ....
όταν συναντάω κάποιον πλέον ειτε με ραντεβου ειτε κατω που παω κατα καιρους .... και δεν μ αρεσει με που τον δω ... του λεω αγαπη κρατα τα λεφτακια σου και πανε καπου αλλου να περασεις καλα .... πλεον με ενδιαφερει να περναω καλα με οτι κανω και τιποτα με το ζορι και λόγω χρημάτων....
προτιμώ να κάνω 1-2-3 καλα ραντεβού την ημερα να περναω καλα και να βγαζω γούστα(και να περναμε ολοι τελεια ) ... παρα να κανω κατι με το ζορι και μονο για τα φραγκα ...
ΤΟΝΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!
υγ( και υπαρχουν και πολλες εξειρεσεις που 60αρηδες ειναι τυφλα να εχουν 30αρηδες 40αρηδες )
το εχεις δοκιμάσει ???Το πιο δυνατό λαρυγγι
Οχι αλλά είμαι σίγουρος για αυτό..το εχεις δοκιμάσει ???
Οχι αλλά είμαι σίγουρος για αυτό..
Πρέπει επιτέλους
Δεν πρόλαβα τελικά να έρθω ακόμα προσπαθώδεν ειναι στις επιλογες μου η πολύ μεγάλες ηλικίες ...
Ειτε στην προσωπικη μου ζωη...
Ειτε στην επαγγελματικη ....