kanonieris19
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Νιναρα θα σαι και αποψε κατω στις επαλξεις ;
ναι 11:30 εως 4 το πρωιΝιναρα θα σαι και αποψε κατω στις επαλξεις ;
Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο μετά το σημερινό ?Να περάσουμε καμία βόλτα???
Μιλας με γρίφους γέροντα.Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο μετά το σημερινό ?
Ναι, ναι και εγώ το σκεπτόμουν αυτό, γιατί αφού θέλω να υποστηρίζω εσένα αναγκαστικά πρέπει να υποστηρίζω κάποια υπερεθνική εταιρία, που στο τέλος σου δίνει ένα μικρό ποσό. Και μάλιστα εάν κάποιον δεν ενδιαφέρει καμία άλλη! Μόνο εσύ. Αφού μπορείς να κάνεις δικό σου με π.χ. PayPal, δίνεις τα λεφτά αλλού. Καλά η απόφαση δική σου, σεβαστό. Πάντως φαντάζουμε, εάν έκανες κάτι δικό σου, θα εισέπραξες περισσότερα και θα ήταν όλα μόνο δικά σου.Στο only fans για να δουμε τις δημοσιευσεις σου πρεπει να πληρωσουμε αναγκαστικα στο σαιτ για λογαριασμο; δεν υπαρχει αλλη λυση; καλυτερα να πληρωσουμε εσενα μια και καλη!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ !Στο only fans για να δουμε τις δημοσιευσεις σου πρεπει να πληρωσουμε αναγκαστικα στο σαιτ για λογαριασμο; δεν υπαρχει αλλη λυση; καλυτερα να πληρωσουμε εσενα μια και καλη!
Εσενα σου απαντησα πιο προσωπικα ....τσεκαρε τα μυνηματα σου .....Ναι, ναι και εγώ το σκεπτόμουν αυτό, γιατί αφού θέλω να υποστηρίζω εσένα αναγκαστικά πρέπει να υποστηρίζω κάποια υπερεθνική εταιρία, που στο τέλος σου δίνει ένα μικρό ποσό. Και μάλιστα εάν κάποιον δεν ενδιαφέρει καμία άλλη! Μόνο εσύ. Αφού μπορείς να κάνεις δικό σου με π.χ. PayPal, δίνεις τα λεφτά αλλού. Καλά η απόφαση δική σου, σεβαστό. Πάντως φαντάζουμε, εάν έκανες κάτι δικό σου, θα εισέπραξες περισσότερα και θα ήταν όλα μόνο δικά σου.
Γνωστό σελίδα 01 μόνο μέρες που αναφέρω εδώ ...ΝΙΝΑΡΑ υπάρχει περίπτωση σε μια συνεύρεση να είσαι αποκλειστικά παθητική ή δεν είναι του γούστου σου; Επίσης, ποιο είναι αυτό το "γνωστό" μέρος που έχεις στα στόρι σου; Πώς θα γίνει να γίνει γνωστό και σε μας;