Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,4%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 287 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    789
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
γιατι πέφτεις απο τα σύννεφα ......

ποταρες το βράδυ και πλάκα- διδασκαλία με φίλες

εδω εχω γνώστες που οταν μαζευόμαστε δείχνει  η μια στην άλλη το μουνι τις για να δουν πιάνεις ειναι πιο ροζ

Μα αυτο είπα οτι δεν πέφτω καθόλου απο τα σύννεφα :)
Να κρυφοκοιτάξω γυναίκες που μοστράρουν τις μουνες τους και τι στον κόσμο!

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
να σε καλα !!!

όσον άφορα το δεύτερο κομμάτι !!
όταν σε γαμησ θα μου πεις !!!

για πολλα φημίζομαι οταν πλερω θα καταλάβεις φιλαρες !
δε το είπα για να σε θίξω, αλίμονο.Απλα όλα τα σχόλια αναφέρονται στη παθητική σου πλευρά.Βυζαρες ο ένας κωλαρα ο άλλος χειλαρες ματαρες ο τρίτος.Λογικο αφού η εμφάνιση σου είναι θεϊκή και άκρως θηλυκή να αναφέρονται σε αυτό.Δεν είδα ας πούμε σχόλια τι εργαλείο έχει η Νίνα πως σκίζει η Νίνα κλπ.Εκτος αν μπερδεύτηκα εγώ τόσο πολύ η δε κατάλαβα καλά.Εξαλου και εσύ δείχνεις ότι στο παθητικό και στο γλυψιμο έχεις έφεση και προτιμάς αυτό το ρόλο.Συγνωμμη αν κατάλαβα κάτι λάθος,καθωτι και εγώ είμαι σχετικά νέος στο χώρο και με εμπειρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
δε το είπα για να σε θίξω, αλίμονο.Απλα όλα τα σχόλια αναφέρονται στη παθητική σου πλευρά.Βυζαρες ο ένας κωλαρα ο άλλος χειλαρες ματαρες ο τρίτος.Λογικο αφού η εμφάνιση σου είναι θεϊκή και άκρως θηλυκή να αναφέρονται σε αυτό.Δεν είδα ας πούμε σχόλια τι εργαλείο έχει η Νίνα πως σκίζει η Νίνα κλπ.Εκτος αν μπερδεύτηκα εγώ τόσο πολύ η δε κατάλαβα καλά.Εξαλου και εσύ δείχνεις ότι στο παθητικό και στο γλυψιμο έχεις έφεση και προτιμάς αυτό το ρόλο.Συγνωμμη αν κατάλαβα κάτι λάθος,καθωτι και εγώ είμαι σχετικά νέος στο χώρο και με εμπειρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού
απλα ζηταω απο τους  πελ  να μην μιλάνε πολυ ... και μόνο εκεί που πρέπει ...

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
απλα ζηταω απο τους  πελ  να μην μιλάνε πολυ ... και μόνο εκεί που πρέπει ...
γι'αυτό ρώτησα γιατί όλοι στο παθητικό κομματι σου γράφουν ραψωδίες και στο ενεργητικό σου ούτε προταση.

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
γι'αυτό ρώτησα γιατί όλοι στο παθητικό κομματι σου γράφουν ραψωδίες και στο ενεργητικό σου ούτε προταση.
και εδώ που τα λέμε η εικόνα σου οδηγεί τον άλλο να σε  σκίσει παρά να κάτσει αυτός στα 4 χαχα

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
γιατι το εχω ζητηση εγω .... δεν θέλω να μαζεύονται πολύ σαμαράδες -γαβαλαδες κτλ

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
Πρεπει να προωθήσεις και το ενεργητικο σου μαλλον...εχει ζήτηση!!
δε ξέρω τι πρέπει να προωθήσει αλλά η εικόνα εμένα τουλάχιστον με οδηγεί στο σωστό δρόμο να απολαύσει τη Νίνα ως παθητική.Τωρα αν κάποιος ψάχνει το αντίθετο υπάρχουν επιλογές που το προβάλουν περισσότερο και το θέλουν περισσότερο...για μένα από όσα δύο μέρες διάβασα και είδα Νίνα ίσον κατάθεση σπέρματος με κάθε τρόπο ...περί ορεξεως βεβαια

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
Μόλις ολοκλήρωσα το διάβασμα 670 σελίδων του νήματος.Μετα από αυτό το συμπέρασμα είναι ένα.....Νινα πρέπει να σε απολαύσει κάποιος γιατί ότι κανείς όπως το κάνεις οπότε το κάνεις με όποιον το κάνεις....το κάνεις γιατί το γουστάρεις το απολαμβάνεις και γιατί έχεις ένα μοναδικό τρόπο να βγάζεις στη κάθε ψωλή απέναντι σου τη μεγαλύτερη καβλα που μπορεί να βγει.Συντομα ελπίζω όσα διάβασα ν τα ζήσω μαζί σου από κοντά ...για αρχή με ένα 2 Ώρο και ελπίζω στο μέλλον συχνότερα.Φιλαρες και πιπιλισμα στις ρογες και χειλαρες  σου καβλιαρα μου

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
Μόλις ολοκλήρωσα το διάβασμα 670 σελίδων του νήματος.Μετα από αυτό το συμπέρασμα είναι ένα.....Νινα πρέπει να σε απολαύσει κάποιος γιατί ότι κανείς όπως το κάνεις οπότε το κάνεις με όποιον το κάνεις....το κάνεις γιατί το γουστάρεις το απολαμβάνεις και γιατί έχεις ένα μοναδικό τρόπο να βγάζεις στη κάθε ψωλή απέναντι σου τη μεγαλύτερη καβλα που μπορεί να βγει.Συντομα ελπίζω όσα διάβασα ν τα ζήσω μαζί σου από κοντά ...για αρχή με ένα 2 Ώρο και ελπίζω στο μέλλον συχνότερα.Φιλαρες και πιπιλισμα στις ρογες και χειλαρες  σου καβλιαρα μου
έπρεπε να υπάρχουν και τα αλλα δυο θεματα που ειχα απο το 2008-2014 για καταλάβεις την διάφορα απο 2008 μεχρι 2020
:)

• Like
Αντιδράσεις: Hulk69
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
δεν τα θυμάμαι  μωρό μου έχουν περάσει χρονιά ...
και είχα ζήτηση να μου τα σβήσουν
τώρα θα είχα πιάσει 2000000 views
αν και το έχω μετανιώσει που τα έσβησα !

• Like
Αντιδράσεις: Hulk69

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
δεν τα θυμάμαι  μωρό μου έχουν περάσει χρονιά ...
και είχα ζήτηση να μου τα σβήσουν
τώρα θα είχα πιάσει 2000000 views
αν και το έχω μετανιώσει που τα έσβησα !
και τι θα διαπιστωνα ως διαφορά 2008/2020για πες κουκλάρα μου

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
:pipa1: :2on1: :pipa1:

Συνημμένα