gomenakiasssexy27
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Για πολλά χυσια αυτή η γλώσσα
Το φαράγγι το απατο θέλει να γεμίσει πουτσες ...Τι βλέπω το φαράγγι της Νιναριάς !!!!!!
Θέλει ποτάμια σπέρματος να το ποτίζουν για να χαίρεται η φύση ( ... Νινα )Το φαράγγι το απατο θέλει να γεμίσει πουτσες ...
Ατέλειωτα εκατοστά ..Θέλει ποτάμια σπέρματος να το ποτίζουν για να χαίρεται η φύση ( ... Νινα )
Για πολλά χυσια αυτή η γλώσσα
Τις έβγαλα να πάρουν λίγο αέρα σε κοινή θέα ...
Πουτσα
Να σε καλά ρε κυπραιε μουΚοινή θεά δεν έχουν, έχουν „μάσκα“. Πάντως είσαι αστέρι λαμπερό, να απόλαυσης τη μέρα σου και εγώ ψάχνω καμία καρικατούρα για αύριο. Και που να περάσει το κακό, θα έρθω Θεσσαλονίκη για να πίνω γάλα και να με πνίξεις.
Η γλώσσα σου είναι … για μία σπέρματοπηγή τέτοιου τύπου
Να την έχω πολλά εκατοστά ...
Να σε καλά ρε κυπραιε μου
Δουλευκε και μαζονε λεφτά να στα τρωο εγώ να σε βάλω στην μεγάλη λίστα με χορηγούς μου ...
Ναι μωρό μου το ξέρω ...... .....Κούκλα μου τα μεγάλα λεφτά γίνετε μέχρι τα 45 χρόνια της ηλικίας του ανθρώπου. Μέτα απλά απολαμβάνεις τη ζωή.
Α ρε φιλε. Δε το βαζεις κατω.Αν και μακρια, μπηκες 6-7 τα χαραματα να ανεβασεις τη φωτο που βρηκες.
Καλημερούδια Νινάρα μου, και στέλνουμε το 6 Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο. Σήμερα κολύμβηση, χαχα
Προς αποφυγη παρεξηγησεων. Για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους.
Καλημερούδια…
Σήμερα είναι στο πρόγραμμα ποδηλασία??
Ευχαριστω τον Καστρατο και τον κωστα λαδακη για την βοηθεια
Α ρε φιλε. Δε το βαζεις κατω.Αν και μακρια, μπηκες 6-7 τα χαραματα να ανεβασεις τη φωτο που βρηκες.
Ποσο καψουρα σε εχει ρε Νινα αυτος?