teo8267
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Καλημερα!! Πρωινη σημερα!
καλημερουδια !!!
Καλημερα!! Πρωινη σημερα!
καλημερουδια !!!
καλημερα !!!!Καλημέρα καύλα
καλημερα !!!! αστα και κοιμήθηκα 6 το πρωιΚαλημερα!! Πρωινη σημερα!
καλημερουδια !!! η θεα τις καυλας εχει πολλές καύλες .... και λέει να πάει για σωματική ασκήση σε εξωτερικό χώρο και αμα τις γυαλίσει κανα πουλάκι μεσα σε φορμα να το αρπάξει public !Καλημερα ΘΕΑ της καβλας.
καλημερουδια !!! η θεα τις καυλας εχει πολλές καύλες .... και λέει να πάει για σωματική ασκήση σε εξωτερικό χώρο και αμα τις γυαλίσει κανα πουλάκι μεσα σε φορμα να το αρπάξει public !
Βάζω φόρμες και ξεκινάω, κοντά είμαι! Λες να έχω τέτοια τύχη;;; Καλημέρα Νινα μας!!!καλημερουδια !!! η θεα τις καυλας εχει πολλές καύλες .... και λέει να πάει για σωματική ασκήση σε εξωτερικό χώρο και αμα τις γυαλίσει κανα πουλάκι μεσα σε φορμα να το αρπάξει public !
καλημερα μωρο μου !!!Βάζω φόρμες και ξεκινάω, κοντά είμαι! Λες να έχω τέτοια τύχη;;; Καλημέρα Νινα μας!!!
καλημερα μωρο μου !!!
(δεν λεω οχι και το ξερεις )
Καλησπέρα .. σήμερα το πρόγραμμα έχει τρέξιμο ... Δεν τα πάω καλά με την ποδηλασία σε πόλη
Καλημερούδια…
Σήμερα είναι στο πρόγραμμα ποδηλασία??
Καλησπέρα .. σήμερα το πρόγραμμα έχει τρέξιμο ... Δεν τα πάω καλά με την ποδηλασία σε πόλη
Όχι από πριν ... Τώρα live καφεδάκι public ..Αυτή η φωτογραφία είναι από πριν, φαντάζουμε?
Τις έβγαλα να πάρουν λίγο αέρα σε κοινή θέα ...Ωραια ρωγα..
Τι βλέπω το φαράγγι της Νιναριάς !!!!!!