Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,6%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 286 36,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    788
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Είναι προφανές.Απλα ο θα μειωθεί αριθμός εξαπλωσεις
δεν νομίζω να μειωθεί τίποτα ... είδη το εχουν χιλιάδες και δεν τον έχουν καταλαβη ....  άπλα δεν το λένε στην tv για να μην χέστη ο κόσμος στα βρακιά του και άλλο

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
όπως για παραδειγμαΗ Τουρκία έχει σίγουρα πολλά κρούσματα και θανατους..Τι ν σπω ελπίζουμε να ισχύει η επιστημονική έρευνα δηλ ότι ο covid19 δεν εξαπλώνεται σε θερμοκρασίες άνω των 20!!!

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ο κόσμος είναι ήδη χαμένος...επικρατεί πανικος

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Από Τετάρτη θα έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο!!Τα καταστήματα κλείνουν.Σκεψου τι θα κάνεις!!!

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Δεν πιστεύω να παρανοισες και να αδειάσει όλα τα προφυλακτικά του supermarket όπου ψωνίζεις!!!
είμαι παρθένος με αιγοκαιρω ....
είμαι άρρωστη με την καθαριότητα-υγιεινη και προσωπική και σπιτιού ...
σκέψου οτι απο σεμπτεμβριο ειχα προμηθευτή γάντια και 4 μεγάλα μπουκάλια αντισηπτικά και δυο μεγάλα betadin για σωματικες πλύσεις  για να βγάλω την σεζόν λόγω δουλειάς και για έμενα αλλα για τους πελάτες ...
οσον αφορα προφυλακτικα ..... εχω αποθεμα καμια 25 κουτια μεγαλα durex pleasure max
μετα απο καθε ραντεβού πάντα καθαρίζω όλο το μπάνιο και σφουγγαριζω ολο το σπίτι ...
και αυτο μπορει να γινει απο 1 εως 10 φορες το ημερα χειμώνα καλοκαίρι ... και πριν απο το κορονοιο ολα αυτα !!!

εχω τρελά οταν έρθει ο άλλος να βλέπει ολα λαμπερά και καθαρά και μοσχομυριστα  οπως και εγω να βλεπω το πουτσο μοσχομυριστο για να το αρπάξω με όρεξη στο στόμα !!!!( αλλα μοσχομυριστος να μην ειναι του τον πλένω εγω στο μπανιο !!)

Panass66

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Δε βάζεις και καμια φωτο με πρόσωπο για εμάς που δεν σε ξέρουμε.. ή έστω σε πιο μέρος μπορύμε να σε συναντήσουμε ?!?!

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Επίσης είμαι μανιακός Μ τν καθαριότητα.Καποτε ήμουν και μικροφοβικος.Μπραβο Νίνα μ μακαρι να εφάρμοζαν όλες τν υγιεινή σου .ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.Σ βγάζω το καπέλο.ΜΕεντυπωσιαζεις

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Δε βάζεις και καμια φωτο με πρόσωπο για εμάς που δεν σε ξέρουμε.. ή έστω σε πιο μέρος μπορύμε να σε συναντήσουμε ?!?!
οχι ρε αγάπη εδώ μέσα με πιάνει το μάτι εύκολα
στείλε στο ινσταγραμ αναβαζω στορυ να με βλέπεις ....

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Νίνα πρόσθεσε με .Σ έστειλα ετημα

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Επίσης είμαι μανιακός Μ τν καθαριότητα.Καποτε ήμουν και μικροφοβικος.Μπραβο Νίνα μ μακαρι να εφάρμοζαν όλες τν υγιεινή σου .ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.Σ βγάζω το καπέλο.ΜΕεντυπωσιαζεις
οχι τέτοια θέματα δεν έχω ...
αλλα να μοσχοβολάει και να γυαλίζει ο τόπος απο καθαριότητα μ αρέσει !

σκεψου οτι με καυλώνει η ιδρωτίλα στον άνδρα και η τρίχα παντού ιδικά στην πουτσαρά

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Από Τετάρτη θα έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο!!Τα καταστήματα κλείνουν.Σκεψου τι θα κάνεις!!!

εμεις το κλείσαμε το κατάστημα  απο παρασκευή στην πρωινή μου δουλειά

εγώ ειμαι σπίτι εδω και 3 εβδομάδες λογω αυξητικής στηθους 

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Εντάξει Νίνα μ καλό καφεδάκι!!! Φιλακια

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Φίλε, οι χειρότεροι σύμβουλοι σε αυτή κατάσταση είναι πανικός, αταξία, απειθαρχία και εγωισμός.
η μοναδική και καλύτερη συμβουλή σε αυτήν την κατάσταση μακριά από ηλικιωμένους και άτομα με προβλήματα υγείας

τίποτε άλλο .....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η νινα ειναι εξαιρετικη σε αυτο που κανει με χαμογελο επικοινωνιακη και στο κρεβατι...ΓΑΜΗΣΕΤΑ...Καθαρος προσεγμενος χωρος.. περασα εξαιρετικα μαζι της.Νομιζω απο τις πιο ποιοτηκες επιλογες της πολης.
Υ.Γ...φουσκωσες και αλλο το στηθος σου;;;;;;;;;; :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.075
Η νινα ειναι εξαιρετικη σε αυτο που κανει με χαμογελο επικοινωνιακη και στο κρεβατι...ΓΑΜΗΣΕΤΑ...Καθαρος προσεγμενος χωρος.. περασα εξαιρετικα μαζι της.Νομιζω απο τις πιο ποιοτηκες επιλογες της πολης.
Υ.Γ...φουσκωσες και αλλο το στηθος σου;;;;;;;;;; :bigdick: :bigdick: :bigdick:
να σε καλά ρε baby ....
άλλαξα ενθεματα  για να έχω πιο μεγαλο βυζί και τέρμα ελαφρύ βγήκαν κάτι κανουργια  ενθεματα τα B-lite breast implants που ειναι τερμα ελαφριά σαν μην έχεις σιλικόνη καν και ας έχεις 6 νουμερο  βυζί ...
εκατσα που έκατσα για να αναρρώσω 15 μέρες στα καπάκια και ο κορονοιος γαματα

υγ τα ήθελα κολλητά τα βυζάκια μου να μην έχω κενό ενδιάμεσα για να κανω καλύτερα ισπανικά  !!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
να σε καλά ρε baby ....
άλλαξα ενθεματα  για να έχω πιο μεγαλο βυζί και τέρμα ελαφρύ βγήκαν κάτι κανουργια  ενθεματα τα B-lite breast implants που ειναι τερμα ελαφριά σαν μην έχεις σιλικόνη καν και ας έχεις 6 νουμερο  βυζί ...
εκατσα που έκατσα για να αναρρώσω 15 μέρες στα καπάκια και ο κορονοιος γαματα

Θα πρεπει να μας το δειξετε οταν γινετε καλα.

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ευτυχώς πρόλαβες και έκανες τν επέμβαση!!.Τα χειρουργεία αναστέλλονται λόγω covid

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom