Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,4%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 287 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    789

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ωραία βίντεο!!σεξ με προφύλαξη...στο δεύτερο βίντεο είσαι εσύ;

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
Όσον αφορά την επέμβαση στήθους υπομονή...Εύχομαι ο πλαστικός να έκανε καλή δουλειά.Το στήθος σου είναι υπέροχο σθητο και βελούδινο.Κατ εμέ δεν χρειάζονταν επέμβαση!!
τα ενθεματα άλλαξα έβαλα τα καινούργια τα Β-lite breast implants ειναι τα πιο ελαφριά  στο κοσμο .... μεγαλύτερο βυζί χωρίς βάρος σιλικόνης ......
εχω ανέβη 2 νούμερα και πιο ελαφρύ απ οτι ηταν πριν  !

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
Νίνα μου κάνεις web cam streaming;θέλω να μνα γνωριστουμε.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε Μ μνμ να κανονίσουμε...
οχι αγορι μου ..... ούτε έκανα ούτε εχω σκοπό να το κανω .... μου το έχουν πει πολλα ατομα

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Υπεροχα.ευελπιστω εντός 2020 να θηλάσω το πανέμορφο βελούδινο σθητο στήθος σου.θελω να έχει γάλα!!!

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Επίσης είδα τα βίντεο στο site που παρεθεσες.Ειλικρινα έχεις απίστευτες ικανότητες στο blowjob.Ενα από τα καλύτερα blowjob βίντεο που έχω δει online.Me εκπλήσειςς!!!.Είσαι υπεροχη

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ακριβώς Νίνα μ.Ειναι εφικτό να κάνουμε online chat με κάμερα μέσω κάποιας εφαρμογης;Να γνωριστούμε καλύτερα.Ως αντάλλαγμα θα σου δώσω το ποσό που επιθυμείς!!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
τα ενθεματα άλλαξα έβαλα τα καινούργια τα Β-lite breast implants ειναι τα πιο ελαφριά  στο κοσμο .... μεγαλύτερο βυζί χωρίς βάρος σιλικόνης ......
εχω ανέβη 2 νούμερα και πιο ελαφρύ απ οτι ηταν πριν  !

:rose: :rose: :rose:
Βρέ παιδιά, τι γίνετε, είμαι εκτός εικόνας?? Τι επέμβαση? Τι λέτε? Μπας κάτι μου έφυγε??? Τι μυστικά είναι αυτά??
Το μόνο που κατάλαβα, στο μπαλκόνι δεν είσαι εσύ, πολύ μικρό το βυζί – το δικό σου είναι μεγαλύτερο και ομορφότερο!!
Πάντως δεν βλέπω το 15ημερο σας ρεαλιστικό. Δυστυχώς! Εδώ κλείνουν ξενοδοχεία σαν Four Seasons, Amara, Mediteranean, για την ώρα μέχρι 1.6.
Βουλγαρία από σήμερα, Ρουμανία από εχθές, Σλοβακία από σήμερα, Τσεχία από εχθές κλειστά σύνορα. Εδώ το συζήτησαν σήμερα. Ελλάδα τίποτε. Ακόμα και οι λαθρομετανάστες χτυπούν τα σύνορα! Μη τους αφήνετε !!!
Το θέμα όλο θέλει μεγάλη πειθαρχία και selfcontrol !! Δεν είναι αστείο!!!
:pipa2: :cum: :pipa3:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
Βρέ παιδιά, τι γίνετε, είμαι εκτός εικόνας?? Τι επέμβαση? Τι λέτε? Μπας κάτι μου έφυγε??? Τι μυστικά είναι αυτά??
Το μόνο που κατάλαβα, στο μπαλκόνι δεν είσαι εσύ, πολύ μικρό το βυζί – το δικό σου είναι μεγαλύτερο και ομορφότερο!!
Πάντως δεν βλέπω το 15ημερο σας ρεαλιστικό. Δυστυχώς! Εδώ κλείνουν ξενοδοχεία σαν Four Seasons, Amara, Mediteranean, για την ώρα μέχρι 1.6.
Βουλγαρία από σήμερα, Ρουμανία από εχθές, Σλοβακία από σήμερα, Τσεχία από εχθές κλειστά σύνορα. Εδώ το συζήτησαν σήμερα. Ελλάδα τίποτε. Ακόμα και οι λαθρομετανάστες χτυπούν τα σύνορα! Μη τους αφήνετε !!!
Το θέμα όλο θέλει μεγάλη πειθαρχία και selfcontrol !! Δεν είναι αστείο!!!
:pipa2: :cum: :pipa3:
μεχρι αρχές μαιου βλέπω να πηγαίνει αυτη η καταστατη !!

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα Νίνα Μ.Τν Μάιο η θερμοκρασία θ είναι άνω τον 20.Αρα ο κορονοιος δεν θα μπορεί να επιβιώσει.Επισης τα ζώα δεν μολύνονται από τν covid

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
:grin:

Συνημμένα

• received_2243354849301799.jpeg
    received_2243354849301799.jpeg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 22

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Καλημερούδια, αυτό είναι το επόμενο level, μέσο διαδιχτύου και με μάσκα!!!
AxRHfpe.png

:cum: :cum: :cum:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
Καλησπέρα Νίνα Μ.Τν Μάιο η θερμοκρασία θ είναι άνω τον 20.Αρα ο κορονοιος δεν θα μπορεί να επιβιώσει.Επισης τα ζώα δεν μολύνονται από τν covid
ναι σίγουρα .... περίμενε εσύ να φύγει ....
μεχρι να βγει το εμβόλιο έτσι θα είμαστε (έχει βγει ήδη φυσικά άπλα δεν το λένε να γλιτώσουν και καμιά σύνταξη παγκοσμίος  ) ........ και καλοκαίρι με κορόνα θα την βγάλουμε ....

καλή υπομονή σε όλους και ειδικά σε αυτούς και αυτές που είναι 60++++

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Είναι προφανές.Απλα ο θα μειωθεί αριθμός εξαπλωσεις

Antaris

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω να παρανοισες και να αδειάσει όλα τα προφυλακτικά του supermarket όπου ψωνίζεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom