You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
τα ενθεματα άλλαξα έβαλα τα καινούργια τα Β-lite breast implants ειναι τα πιο ελαφριά στο κοσμο .... μεγαλύτερο βυζί χωρίς βάρος σιλικόνης ......Όσον αφορά την επέμβαση στήθους υπομονή...Εύχομαι ο πλαστικός να έκανε καλή δουλειά.Το στήθος σου είναι υπέροχο σθητο και βελούδινο.Κατ εμέ δεν χρειάζονταν επέμβαση!!
εχω ανέβη 2 νούμερα και πιο ελαφρύ απ οτι ηταν πριν !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
οχι αγορι μου ..... ούτε έκανα ούτε εχω σκοπό να το κανω .... μου το έχουν πει πολλα ατομαΝίνα μου κάνεις web cam streaming;θέλω να μνα γνωριστουμε.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε Μ μνμ να κανονίσουμε...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
Ωραία βίντεο!!σεξ με προφύλαξη...στο δεύτερο βίντεο είσαι εσύ;
χαχα τι λες βρε !!! σε κανενα ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
ναι εχουμε υγειά ολοι και ολα θα γινουν !!Υπεροχα.ευελπιστω εντός 2020 να θηλάσω το πανέμορφο βελούδινο σθητο στήθος σου.θελω να έχει γάλα!!!
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
τα ενθεματα άλλαξα έβαλα τα καινούργια τα Β-lite breast implants ειναι τα πιο ελαφριά στο κοσμο .... μεγαλύτερο βυζί χωρίς βάρος σιλικόνης ......
εχω ανέβη 2 νούμερα και πιο ελαφρύ απ οτι ηταν πριν !
Βρέ παιδιά, τι γίνετε, είμαι εκτός εικόνας?? Τι επέμβαση? Τι λέτε? Μπας κάτι μου έφυγε??? Τι μυστικά είναι αυτά??
Το μόνο που κατάλαβα, στο μπαλκόνι δεν είσαι εσύ, πολύ μικρό το βυζί – το δικό σου είναι μεγαλύτερο και ομορφότερο!!
Πάντως δεν βλέπω το 15ημερο σας ρεαλιστικό. Δυστυχώς! Εδώ κλείνουν ξενοδοχεία σαν Four Seasons, Amara, Mediteranean, για την ώρα μέχρι 1.6.
Βουλγαρία από σήμερα, Ρουμανία από εχθές, Σλοβακία από σήμερα, Τσεχία από εχθές κλειστά σύνορα. Εδώ το συζήτησαν σήμερα. Ελλάδα τίποτε. Ακόμα και οι λαθρομετανάστες χτυπούν τα σύνορα! Μη τους αφήνετε !!!
Το θέμα όλο θέλει μεγάλη πειθαρχία και selfcontrol !! Δεν είναι αστείο!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
μεχρι αρχές μαιου βλέπω να πηγαίνει αυτη η καταστατη !!
Βρέ παιδιά, τι γίνετε, είμαι εκτός εικόνας?? Τι επέμβαση? Τι λέτε? Μπας κάτι μου έφυγε??? Τι μυστικά είναι αυτά??
Το μόνο που κατάλαβα, στο μπαλκόνι δεν είσαι εσύ, πολύ μικρό το βυζί – το δικό σου είναι μεγαλύτερο και ομορφότερο!!
Πάντως δεν βλέπω το 15ημερο σας ρεαλιστικό. Δυστυχώς! Εδώ κλείνουν ξενοδοχεία σαν Four Seasons, Amara, Mediteranean, για την ώρα μέχρι 1.6.
Βουλγαρία από σήμερα, Ρουμανία από εχθές, Σλοβακία από σήμερα, Τσεχία από εχθές κλειστά σύνορα. Εδώ το συζήτησαν σήμερα. Ελλάδα τίποτε. Ακόμα και οι λαθρομετανάστες χτυπούν τα σύνορα! Μη τους αφήνετε !!!
Το θέμα όλο θέλει μεγάλη πειθαρχία και selfcontrol !! Δεν είναι αστείο!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
ναι σίγουρα .... περίμενε εσύ να φύγει ....Καλησπέρα Νίνα Μ.Τν Μάιο η θερμοκρασία θ είναι άνω τον 20.Αρα ο κορονοιος δεν θα μπορεί να επιβιώσει.Επισης τα ζώα δεν μολύνονται από τν covid
μεχρι να βγει το εμβόλιο έτσι θα είμαστε (έχει βγει ήδη φυσικά άπλα δεν το λένε να γλιτώσουν και καμιά σύνταξη παγκοσμίος ) ........ και καλοκαίρι με κορόνα θα την βγάλουμε ....
καλή υπομονή σε όλους και ειδικά σε αυτούς και αυτές που είναι 60++++
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
σε λίγο καιρό που θα τον αρπάζουμε όλοι μετά θα κάνουμε koronagangbang
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις