TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.189
γεια σου baby!!Γειά σ αστέρι γειά σ γιαβριιιιιιι μουυυυυ....
γεια σου baby!!Γειά σ αστέρι γειά σ γιαβριιιιιιι μουυυυυ....
Μην μου πεις οτι ρουφας και αυτα μεχρι τερμα?
καλα ναι εχεις δικιοπω πω αυτα ειναι ... μακάρι να υπήρχαν κιόλας
το στριγκακι μου αναποδα !!! για να μην με ματιάζουν !!Νιναρα τι θα φορας σημερα?
ξέρεις τα γούστα μου !!!Αφού σου αρέσουν να σου στείλω κι εγώ ένα!!!
γεια σου baby !!!καλημερα στην πιο καυλα της πόλης!!!
καυλιαρη !!!ενα τετοιο γαμησι θελω να σου κανω...να σου ανοιξω την κολαρα...αρε καυλα ατελειωτη
οχι και σημερα ρεπο !! ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΩ .... πεμπτη ρεπο !!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΩΝινα σημερα θα εισαι κατω κανονικα?
καλα ειμαι μαναρι μου εχει μια ωριτσα που γυρισα απο προπονηση (gym) άπλωσα ενα κιλο μασκες(προσωπο -μαλλια-ντεκολτε και κωλαράκι ) απο πανω μεχρι κατω ! πριν λιγο λουστικά .... εκανα πιστολάκι !!! μολις εκανα εναν 3πλο ελληνικο καφε .... και κατα τις 12 να βαλω να δω Χ-FILES KAI MCMAFIA 2017 και μετα να λιώσω στον ύπνο μεχρι αυριο το μεσημέρι !!!Γειά σου αρχόντισσα τού βορρά τι κάνεις γιαβριιιιιι μού εσύ καλά...
βροχή έχει κ κρύο κάνει ρε αστερι κατά τα άλλα όλα ήσυχα πηγές στο συλλαλητήριο μωρό περίμενα να σε δω στην τηλεόραση γιαβρι μου..καλα ειμαι μαναρι μου εχει μια ωριτσα που γυρισα απο προπονηση (gym) άπλωσα ενα κιλο μασκες(προσωπο -μαλλια-ντεκολτε και κωλαράκι ) απο πανω μεχρι κατω ! πριν λιγο λουστικά .... εκανα πιστολάκι !!! μολις εκανα εναν 3πλο ελληνικο καφε .... και κατα τις 12 να βαλω να δω Χ-FILES KAI MCMAFIA 2017 και μετα να λιώσω στον ύπνο μεχρι αυριο το μεσημέρι !!!
τι λέει η Αθηνα βρεχει ???