TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
τωρα τα καυλιά τα μετράω με το 16 ποντο τακούνι !!πο πο αυτά λες κ μας φτιάχνεις άσχημα καμία φωτο παίζει μωρό με της μπότες να της φοράς εε
τωρα τα καυλιά τα μετράω με το 16 ποντο τακούνι !!πο πο αυτά λες κ μας φτιάχνεις άσχημα καμία φωτο παίζει μωρό με της μπότες να της φοράς εε
μμμμ αχ αυτά λές κ μάς κανείς τούρμπο πρωϊ πρωϊ μωρότωρα τα καυλιά τα μετράω με το 16 ποντο τακούνι !!
καλησπερα!!!κα
Καλημέρα Νινάρα
παντα θα σε κανω τουρμπο !μμμμ αχ αυτά λές κ μάς κανείς τούρμπο πρωϊ πρωϊ μωρό
παντα θα σε κανω τουρμπο !
σεβαστο και αποδεκτο κουκλαρα μου. ελπιζω να κατεβεις αθηνα και να τα πουμε απο κονταπροσωπικά δεδομένα με προσωπικές είτε επαγγαλεματικς σχέσεις πότε !
(οτι εχω τα κρατάω για την πάρτι μου για τους γκόμενους μου )
Οντως!! και πολυ αισθησιακο γαμησι κανει!
φυσικά !Νινάρα απόψε θα είσαι στο πόστο σου;
ασε τι αισθησιακό !! το κορμί τις ολα τα λεφταΟντως!! και πολυ αισθησιακο γαμησι κανει!
δεν δεινό κινητό σε άγνωστους ... μη πελάτεςΝιναρα στείλε κινητο να μιλήσουμε
δεν εχω καμια σχεσει με ΓιαννιτσώνΟκ,αλλα δεν θελω να ερθω γιαννιτσων μην με δει κανας γνωστός
;) ;) ;) για πολυ,ασε τι αισθησιακό !! το κορμί τις ολα τα λεφτα
να σε καλα ρε μανάρι μου !!!ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ η νικολ η ανιστον ειναι τοπ μουναρα κ το χω πει πολλες φορες για το γουστο αλλα την βαθιά γνωση αισθητικής που εχεις σε πολλα επιπεδα , επισης εσυ μπορεις να κανεις καλυτερη καριερα απο την ανιστον εισαι πιο παθιαρα η νικολ δν ειναι παντα πετυχημενη σε ολα εσυ θα εχεις το μεγιστο της χιλης σε επιτυχία
να σε καλα ρε μανάρι μου !!!
είναι μέχρι να μου γυρίσει το γκαβο ! και να αλλαξο τρόπο δουλείας (μην σου πω και χωρα )