georgis197
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ .... :-*
στον έχω ρουφήξει ??
;) ;) ;) ;)Ένταξη κλαίω
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
με τετοιο κρυο ολοσωμο πουλοβερ !κάπως έτσι στις διακοπές Νίνα ?
καιρος ήταν να ντυθεί και η σαλονικα στα λευκά μετα από χρονια !!!!!Καλησπερα !! πως περνας νινακι ? εδω να δεις τι κρυο επεσε ,παει κ σαλονικη μας ντυθηκε στα λευκα, πρπ να ρθεις να μας ζεστανεις λιγακι με τα πολυβολα σου :-* :-* :-* thirsty for milk !
εχω πολλους πελατες που ερχονται μονο για αυτό !! σε συνδιαζσμο με πιπα !Αντε με το καλο να μας ερθεις .... Πρεπει να ερθει και το breastfeeding στην Ελλαδα...υπαρχει κοσμος που το ψαχνει .. τι λες νιναρα ?
;) ;) ;) ;)
τι κανουμε ??
θαΝινακι, δες λιγο τα πμ σου.
σε λιγο !!Νινακι, δες λιγο τα πμ σου.
σημερα γυρισα !!! !!! κανα 2-3 ήμερες να συμμαζευτώ (γενικη σπιτι ξερεις ότι είμαι τρελαμενη με την καθαριοτητα - στα καπακια ένα beaute νυχια-μαλλια ) και τα λέμε .....Αναμένω
Που θα σε βρο δεσπινης εχο γραψι πολα μνμ αλα δεν ξερο αν τα βλεπης ειναι κ αργαμισι σε ζαληζο ληγο τον ερωτα αλα δεν τα ξερο εδω τα κολπα απλα που μπορο νασε βρο. (Αν θε?)
σημερα γυρισα !!! !!! κανα 2-3 ήμερες να συμμαζευτώ (γενικη σπιτι ξερεις ότι είμαι τρελαμενη με την καθαριοτητα - στα καπακια ένα beaute νυχια-μαλλια ) και τα λέμε .....
άσχετο γιατί το αλλάξανε αυτό με τις απαντήσεις και δεν μπορούμε να βάλουμε φατσουλες όταν κτλπ???
Γιατι πονεσαν τα ματακια σου μωρο μου ?Πανε στην πρωτη σελιδα,γιατι πονεσαν τα ματια μας!!!