Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 107 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 63 8,0%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 77 9,7%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 22 2,8%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 36 4,6%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 62 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,7%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 288 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    791

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
ΝΙΝΑΡΑ......που εισαι???

Εχουμε δαγκωσει το καβλι μας απο το κρυο..
Ελα να μας ζεστανεις...

:kenny: :kenny:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Πως γίνεται να βγάζεις γάλα? Από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον η ερώτηση και μόνο.  :think: :think: :think:
Φίλε και εγώ έχω αυτήν την απορία αλλά κανένας δεν απαντάει και μου κάνει εντύπωση πως δεν αναρωτιέται κάποιος από τους υπόλοιπους.  Και δεν απαντάει ούτε καν η Νίνα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Φίλε και εγώ έχω αυτήν την απορία αλλά κανένας δεν απαντάει και μου κάνει εντύπωση πως δεν αναρωτιέται κάποιος από τους υπόλοιπους.  Και δεν απαντάει ούτε καν η Νίνα.

Σαν τι να σας απαντήσει κανεις;
Δλδ μπαίνετε και γράφετε σ'ενα θεμα χωρις να ξέρετε με τι σχετίζεται αυτο το θεμα;
Μπορεί να είστε τοσο μπούφοι;
Το καθε θεμα που γράφετε εχει κατηγορία,ανοίξτε τα ματια σας και δείτε που γράφετε!!!

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Σαν τι να σας απαντήσει κανεις;
Δλδ μπαίνετε και γράφετε σ'ενα θεμα χωρις να ξέρετε με τι σχετίζεται αυτο το θεμα;
Μπορεί να είστε τοσο μπούφοι;
Το καθε θεμα που γράφετε εχει κατηγορία,ανοίξτε τα ματια σας και δείτε που γράφετε!!!
Εμείς είμαστε μπουφοι. Εσύ που είσαι έξυπνος γιατί δεν απαντάς στον φίλο που έχει μια απορία  όπως και άλλοι εδώ μεσα;έλα εξυπνε. Σε ακούμε. ......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εμείς είμαστε μπουφοι. Εσύ που είσαι έξυπνος γιατί δεν απαντάς στον φίλο που έχει μια απορία  όπως και άλλοι εδώ μεσα;έλα εξυπνε. Σε ακούμε. ......
Αντε να σου απαντησουμε..οταν παιρνεις οιστρογονα..κοινως γυναικειες ορμονες το σωμα σου αλλαζει.Στους αντρες υπερτερει η τεστοστερονη στις γυναικες τα οιστρογονα.Τωρα οταν μια τρανς...που σημειοτεον εχει γενηθει αγορι και κυριαρχει η τεστοστερονη παιρνει γυναικεις ορμονες για να ανεβασει τα οιστρογονα.Αποτελεσμα;;;;;;;;;μειωμενη τριχοφιυα πιο λειο και απαλο δερμα γυναικομαστια και σε ορισμενες περιπτωσεις οι μμαστοι εκρινουν γαλα.Ελπιζω να σε διαφωτισα. :hi:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Αντε να σου απαντησουμε..οταν παιρνεις οιστρογονα..κοινως γυναικειες ορμονες το σωμα σου αλλαζει.Στους αντρες υπερτερει η τεστοστερονη στις γυναικες τα οιστρογονα.Τωρα οταν μια τρανς...που σημειοτεον εχει γενηθει αγορι και κυριαρχει η τεστοστερονη παιρνει γυναικεις ορμονες για να ανεβασει τα οιστρογονα.Αποτελεσμα;;;;;;;;;μειωμενη τριχοφιυα πιο λειο και απαλο δερμα γυναικομαστια και σε ορισμενες περιπτωσεις οι μμαστοι εκρινουν γαλα.Ελπιζω να σε διαφωτισα. :hi:
Ναι με διαφωτίσες. Ευχαριστώ. Έτσι κάνει ο κόσμος. Δεν ειρωνεύεται και βρίζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ναι με διαφωτίσες. Ευχαριστώ. Έτσι κάνει ο κόσμος. Δεν ειρωνεύεται και βρίζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Ειδες κάπου να σε βρίζω;
Ο μπουφος ειναι πουλί,για να ξερεις(ισως ποιο έξυπνο απο ορισμένους εδω μεσα!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom