travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Εχεις μαθει να ισοροπεις σε ψηλοτακουνες γοβες και φοβασαι το σκι;;;;;;;;;το φοβάμαι το σκι !!!
Εχεις μαθει να ισοροπεις σε ψηλοτακουνες γοβες και φοβασαι το σκι;;;;;;;;;το φοβάμαι το σκι !!!
ΝΙΝΑΡΑ......που εισαι???
Εχουμε δαγκωσει το καβλι μας απο το κρυο..
Ελα να μας ζεστανεις...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ...
Αυριο ειμαι κινητο:-* :-* :-* :-* :-* :-*
check pm please
Γυριζω 15..ΝΙΝΑΡΑ......που εισαι???
Εχουμε δαγκωσει το καβλι μας απο το κρυο..
Ελα να μας ζεστανεις...
πιες το γαλατάκι σου μωρο μου
το φοβάμαι το σκι !!!
το φοβάμαι το σκι !!!
Φίλε και εγώ έχω αυτήν την απορία αλλά κανένας δεν απαντάει και μου κάνει εντύπωση πως δεν αναρωτιέται κάποιος από τους υπόλοιπους. Και δεν απαντάει ούτε καν η Νίνα.Πως γίνεται να βγάζεις γάλα? Από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον η ερώτηση και μόνο.
Αυτα ειναι ♡♡♡♡☆☆☆☆☆Θα στις ματώσω άμα τις βάλω στο στόμα μου..
♡♡♡♡♡♡♡♡θα σου μάθω και σκι, δε γαμης ντέφι να γίνει..
Φίλε και εγώ έχω αυτήν την απορία αλλά κανένας δεν απαντάει και μου κάνει εντύπωση πως δεν αναρωτιέται κάποιος από τους υπόλοιπους. Και δεν απαντάει ούτε καν η Νίνα.
I love ξεσκιΤο ξεσκι?
Εμείς είμαστε μπουφοι. Εσύ που είσαι έξυπνος γιατί δεν απαντάς στον φίλο που έχει μια απορία όπως και άλλοι εδώ μεσα;έλα εξυπνε. Σε ακούμε. ......Σαν τι να σας απαντήσει κανεις;
Δλδ μπαίνετε και γράφετε σ'ενα θεμα χωρις να ξέρετε με τι σχετίζεται αυτο το θεμα;
Μπορεί να είστε τοσο μπούφοι;
Το καθε θεμα που γράφετε εχει κατηγορία,ανοίξτε τα ματια σας και δείτε που γράφετε!!!
Αντε να σου απαντησουμε..οταν παιρνεις οιστρογονα..κοινως γυναικειες ορμονες το σωμα σου αλλαζει.Στους αντρες υπερτερει η τεστοστερονη στις γυναικες τα οιστρογονα.Τωρα οταν μια τρανς...που σημειοτεον εχει γενηθει αγορι και κυριαρχει η τεστοστερονη παιρνει γυναικεις ορμονες για να ανεβασει τα οιστρογονα.Αποτελεσμα;;;;;;;;;μειωμενη τριχοφιυα πιο λειο και απαλο δερμα γυναικομαστια και σε ορισμενες περιπτωσεις οι μμαστοι εκρινουν γαλα.Ελπιζω να σε διαφωτισα.Εμείς είμαστε μπουφοι. Εσύ που είσαι έξυπνος γιατί δεν απαντάς στον φίλο που έχει μια απορία όπως και άλλοι εδώ μεσα;έλα εξυπνε. Σε ακούμε. ......
Ναι με διαφωτίσες. Ευχαριστώ. Έτσι κάνει ο κόσμος. Δεν ειρωνεύεται και βρίζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Αντε να σου απαντησουμε..οταν παιρνεις οιστρογονα..κοινως γυναικειες ορμονες το σωμα σου αλλαζει.Στους αντρες υπερτερει η τεστοστερονη στις γυναικες τα οιστρογονα.Τωρα οταν μια τρανς...που σημειοτεον εχει γενηθει αγορι και κυριαρχει η τεστοστερονη παιρνει γυναικεις ορμονες για να ανεβασει τα οιστρογονα.Αποτελεσμα;;;;;;;;;μειωμενη τριχοφιυα πιο λειο και απαλο δερμα γυναικομαστια και σε ορισμενες περιπτωσεις οι μμαστοι εκρινουν γαλα.Ελπιζω να σε διαφωτισα.
Ναι με διαφωτίσες. Ευχαριστώ. Έτσι κάνει ο κόσμος. Δεν ειρωνεύεται και βρίζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Δεν νομίζω να το είπες σαν κοπλιμέντο.Ειδες κάπου να σε βρίζω;
Ο μπουφος ειναι πουλί,για να ξερεις(ισως ποιο έξυπνο απο ορισμένους εδω μεσα!!!)