TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.337
ελα αθηνα να στην ανοιξωωω!!!
ελα αθηνα να στην ανοιξωωω!!!
ρε καυλι δεν στνομπαρο ... απλα είμαι καλα εδώ εχω δουλεια πρωινη το βραδυ παει πολθ καλα επισης .... πιος ο λογος να κατεβω αθηνα ......... ειπα και άλλη φορα όταν τεειωσο κατι τελευταιο που θελω να κανω .... θα κανω μια σελιδα μου και θα ασχολουμε μονο με αυτό αποκλειστικα και θα γυρναω ολοι την ελλαδαγτ μωρο μου μας σνομπαρεις...
χαχα εσυ το χαβα σου !!!δε σου πα ναρθεις να μεινεις καμια βολτα κανα 3μερο..!!ελα να σε φιλεξενησω!!
Μ' ΑΡΕΣΕΙΣ !!! !! ΣΤΑ GYM ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΝΑ ΔΙΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ !!τετοια μουναρα να χα στο gym κι ολο αεροβιο θα κανα καθολου βαρη!!ποσες μαλακιες εχω ριξει για παρτη σου καυλα μου
Για πες ρε Νίνα; Έχει παίξει κανένα σκηνικό με κανένα εκεί πέρα;Μ' ΑΡΕΣΕΙΣ !!! !! ΣΤΑ GYM ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΝΑ ΔΙΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ !!
Για πες ρε Νίνα; Έχει παίξει κανένα σκηνικό με κανένα εκεί πέρα;
Κι'οταν μαθουν;ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!
χαχα ένα χαμογελο αρκει !!! καλημερα :-* :-* :-*Κι'οταν μαθουν;
Όλο γρίφους είσαι. Χαμόγελα αυτοί ή εσυ;κάνουν πίσω ή συνεχιζουν;χαχα ένα χαμογελο αρκει !!! καλημερα :-* :-* :-*
αν!!! με δεις καποια στιγμη στο μελλον θα μου πιειςΌλο γρίφους είσαι. Χαμόγελα αυτοί ή εσυ;κάνουν πίσω ή συνεχιζουν;