TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
καλησπέρα κοιμηθηκα αργα ! ξυπνησα αργα !! ;) ;) ;) ;) ;)Καλημερα τρελα μου! Πρωινη βλεπω σημερα!
XA XA !!! ΠΗΓΑ ΜΑΣΟΥΤΗ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ .... !!! !!! ΠΗΓΑ GYM ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΦΡΑΠΕ !Φ Ρ Α Π Ε Δ Α Ρ Α....εκανες??
Η πωλητρια στο ΜΑΣΟΥΤΗ δεν σε κοιτουσε περιεργα? η ζηλευε??XA XA !!! ΠΗΓΑ ΜΑΣΟΥΤΗ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ .... !!! !!! ΠΗΓΑ GYM ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΦΡΑΠΕ !
Η πωλητρια στο ΜΑΣΟΥΤΗ δεν σε κοιτουσε περιεργα? η ζηλευε??
οχι !! ξερω την υπεθυνη από μαρκετ δεινω παραγγελια τα περνω 20-20 τα κουτια .... μου τα εχει ετοιμα σε σακουλα μεσα παω πληρωνο και φευγω ! την durex την εχω χρυσοπληρωση .... τα τελευταια 5 χρονια παμε για 6 φετος !
ξερω ξερω !!!! 1-6:30 θα είμαι κατω !Μπορει να περασουμε το βραδυ για ενα γεια αν ειμαστε προς τα μερη σου..
Ξερεις εσυ...
ΦΙΛΑΚΙΑ...
εχω δοκιμαση τα παντα ! ..... παιζει ρολο με τι τρυπα εχει να κανεις ....αμα γαμας ανοιχτς τρυπες ... όλα είναι καλαΚατά την άποψη σου, ποια είναι τα πιο ανθεκτικά?
γεια σου big !!!!γεια σου ναααραααααα μου
εχω δοκιμαση τα παντα ! ..... παιζει ρολο με τι τρυπα εχει να κανεις ....αμα γαμας ανοιχτς τρυπες ... όλα είναι καλα
για πολύ στενες τρυπες .... τα πιο ανθεκτικα είναι αυτά ....
durex pleasure max
είναι πρόβλημα !
εσενα η τρυπα σου ειναι στενη η ανοιχτη καυλα μου..