Νέα

Νήματα που παρακολουθούμε με τρέλα ή αγνοούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.706
Πόντοι
206
Καλημέρα συναγωνιστές,
Αυθόρμητα είπα να ανοίξω ένσ νήμα για να πούμε ποια νήματα θέλουμε να διαβάζουμε και ποια μας αφήνουν αδιάφορους.
Εγώ προσωπικά μου αρέσουν νήματα ανθρωπιστικού ενδιαφεροντος όπως το αξιόλογο "Δημιουργία οικογένειας, αξίζει;". Επίσης παρακολουθώ έντονα ταξιδιάρικα νήματα όπως του Κμαν ή του sex volcano που μετακινούνται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου και μας ταξιδεύουν και τους υπόλοιπους.
Όσο για νήματα που αγνοώ θα θέσω ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά, όπως το νήμα με ντικ πικς των μελών. Δεν έχω διάθεση να βλέπω πέη αλλονών, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου γούστο και δε θέλω να μειώσω την επιθυμία άλλων μελών.
Εκφραστείτε και εσείς τι νήματα και τ θεματολογίας σας αρέσουν πέρα βέβαια από τον αγοραίο έρωτα η οποία είναι η πρόφαση για να γίνουν συζητήσεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.313
Πόντοι
3.846
Αυτό είναι το καλο με το μπου, έχει λιγο από όλα.

Τα πολιτικά με ενδιαφέρουν και επικαιρότητα κάποια θέματα. Επίσης θέματα υγείας αλλά θέλει προσοχή επειδή δεν ξέρεις τι γνώσεις έχει ο καθένας και λέει τα δικά του.

Υπάρχουν και τα παρεϊστικά νήματα που μπαίνεις κυρίως να πεις μια καλημέρα να δεις τι λένε οι θαμώνες, όπως το "τι τσίμπησες μαν"

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.706
Πόντοι
206
Για να ζεστάνω λίγο τη συζήτηση και να ανοίξει το μάτι μερικών, εγώ καυλώνω με το νήμα "κωλαράκια ντυμένα ή γυμνά"
Κάποια κωλαράκια από κοπέλες που ποστάρουν μέλη είναι ιδιαίτερα καυλωτικά. Επίσης ενδιαφέρον βρίσκω το νήμα της Αριάδνης, μίας από τις ομορφότερες παρουσίες στον αγοραίο έρωτα. Και κάνω σκέψεις για το να την δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.551
Πόντοι
2.306
Τοπ νήματα μακραν:
Διάφορα by amjk
Βάναυσο σεξ κλπ.
Η φωτογραφία της ημέρας
Θεϊκοί κωλοι
Ματι στις ελληνικές παραλίες
Κωλαρακια μέσα σε κολαν
Κωλαρακια, στριγκακια, βυζάκια από γυναίκες μας κλπ..

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.266
Πόντοι
3.796
Πιατσες Αθηνας πουτανες αγαπημενο και οτι εχει να κανει με τρανς τραβελια κρος μη αγαπημενο

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.657
Πόντοι
456
Το μόνο νήμα είναι που παρακολουθω είναι Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video γιατί είναι γενικού περιεχωμένου και δεν προσβάλει κάποιο μέλος του forum και ξεκινάει κοκορομαχίες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.195
Πόντοι
456
To καλύτερο κατ' εμέ που δυστυχώς το έφαγε το μαύρο σκοτάδι ήταν το "Μάτι παντού"

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.195
Πόντοι
456
Τώρα παρακολουθώ το "Μάτι στην παραλία" με τις φοβερές φωτό του ΤζιΧαμός!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
92
Like
16.596
Πόντοι
19.226
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!!!
Το να μπαίνεις σε site για μπουρδέλα και να ψάχνεις άσχετα με σεξ, είναι σαν να πηγαίνεις σε ταβέρνα για κούρεμα :headbaning2:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.409
Πόντοι
2.596
Κανένα δεν παρακολουθώ - ούτε και τα δικά μου (όσα είναι)..
Άσε που έχω απενεργοποιήσει ένα σωρό επιλογές, δηλαδή και mention να με κάνουν δεν πιάνει τίποτα το ραντάρ...
Μόνο αν παραθέτουν σχόλια - που κι εκεί εξαρτάται αν απαντήσω...
Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος γραφής σου είναι εξαιρετικός (όπως και του Μενεδήμου) κι έτσι σας θεωρώ δύο σπάνια μέλη εδώ μέσα.
Καλό μήνα και στους δύο σας!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.299
Πόντοι
6.236
Εγώ παρακολουθώ με τρέλα το ξηροκαρπάδικο.
Είναι το πιο δυνατό νήμα μακράν.
Άσε που ο Γκότζις (νηματοθέτης) μοιράζει πολλές φορές ξηροκάρπια δωρεάν.
Είναι πολύ ανοιχτοχέρης.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.440
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σε όλους τους φίλους - μέλη που συνδέονται για να σχολιάσουν αλλά και σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας που πάντα, περιέργως είναι τετραπλάσιοι - και που μας διαβάζουν.

Η απάντηση στον φίλο μας τον νηματοθέτη είναι η εξής: Όλα τα νήματα έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ πέρα. Εξαρτάται πάντα από το τι θέλεις να διαβάσεις εκείνη την στιγμή και τι θέλεις να δεις ή τι να πληροφορηθείς. Αυτό που μας κουράζει, σίγουρα, είναι οι προσωπικές "αντιδικίες" - στις οποίες ενίοτε μπορούμε να υποπέφτουμε όλοι μας.
Εννοείται τα πολιτικά νήματα μας ενδιαφέρουν αλλά και θέματα γενικής συζήτησης.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.166
Πόντοι
441
Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα αγνόησης ολόκληρων θεμάτων από την αρχική.
Στα @@ μας τα θέματα με κάτι κακάσχημες πουτάνες και τα ναυάγια που τις γλείφουν ή ό,τι έχει να κάνει σχέση με πολιτική σε ένα μπουρδελοsite.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.440
Πόντοι
2.356
Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα αγνόησης ολόκληρων θεμάτων από την αρχική.
Στα @@ μας τα θέματα με κάτι κακάσχημες πουτάνες και τα ναυάγια που τις γλείφουν ή ό,τι έχει να κάνει σχέση με πολιτική σε ένα μπουρδελοsite.
Χρειάζονται όλα τα θέματα να υπάρχουν. Αρκεί να προσπαθούμε να είμαστε πολιτισμένοι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.334
Πόντοι
736
Εχω ερως με την πολιτικη ...οι μύστες εχουν λογο και αποψη... ψυχαγωγούμαι με την ενημερωση και τις κριτικες τον κοριτσιών...μου αρεσει που εχω τοσα θεματα προς εξερευνηση ,,,,

Αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι να εχουμε γιοταδες και ανέραστους να αρμενιζουν σαν το στριγκακι στον ανεμο :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.440
Πόντοι
2.356
Κανείς δεν μίλησε για απαγόρευση, εγώ αναφέρομαι ξεκάθαρα σε αγνόηση.
Δεν με ενδιαφέρει η φαφούτα ''Sexy''Jo, δεν με ενδιαφέρουν τα τσόλια από τα γραφεία, δεν με ενδιαφέρει ο Βάζελος, τα Τέμπη ή οι πουτάνες στη Λάρισα αφού μένω Αθήνα.
Καταλαβαίνω σε ποια "λειτουργία" αναφέρεσαι. Ναι, έχεις δίκιο απόλυτο. Αυτό θα μπορούσε να εισαχθεί ως δυνατότητα. Να μπορείς δηλαδή, ως συνδεδεμένο μέλος να επιλέγεις σε κάποια λίστα στις ρυθμίσεις του προφίλ σου να μην σου εμφανίζονται κάποια θέματα ή ακόμα και ολόκληρες κατηγορίες θεμάτων. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα που προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική που έχουν ορίσει ή που διαμορφώνουν και προσαρμόζουν οι διαχειριστές της σελίδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom