axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σαρανταρης ειμαι φιλε μουμενω αναυδος!!!!!καλα ρε αχαχουχα σε ειχα για ποτσιρικο!!!!!!!!!!!!!
σαρανταρης ειμαι φιλε μουμενω αναυδος!!!!!καλα ρε αχαχουχα σε ειχα για ποτσιρικο!!!!!!!!!!!!!
Ναι .... του αξιζε !!!!!!!!επρεπε να παρει ενα πρωταθλητριων με τον αρη :-
Τι μου θύμισες ρε μαλάκα??
Το φινάλε με τις βολές του Τσίκο Σιμπίλιο και το Συρίγο να φωνάζει " είναι κλοπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"..
Το φινάλε με τις βολές του Τσίκο Σιμπίλιο και το Συρίγο να φωνάζει " είναι κλοπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"..
τελικα πολοι ειμαστε στα αντα εδω μεσα!!!!!!!!σαρανταρης ειμαι φιλε μου
απο τοτε μαλακας ο συριγος τυπε
«Αν εγώ είμαι ο γιος του διαβόλου, τότε ο Γκάλης είναι ο ίδιος ο διάβολος».?
Ντράζεν Πέτροβιτς
«O Nτράζεν είναι αδερφός μου, αλλά για καλύτερο αθλητή του 1987 ψήφισα τον Γκάλη».?
Άτσα Πέτροβιτς
«Ο Γκάλης είναι ο παίκτης του 21ου αιώνα. Του βγάζω το καπέλο».?
Αλεξάντερ Γκομέλσκι
«Αν ο Γκάλης θέλει να βάλει καλάθι, θα το βάλει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».?
Άρβιντας Σαμπόνις
«Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε ένας τόσο καλός επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα».?
Μάικλ Τζόρνταν
«Είδα τον Γκάλη να κάνει πράγματα, που δεν γινόταν ούτε στους Λέικερς και τους Σέλτικς».?
Μπομπ Μάκαντου
«Είπα στους παίκτες μου πώς θα μαρκάραμε τους τέσσερις παίκτες του Άρη και κάναμε τα σχέδια μας. Για τον Γκάλη κάναμε την προσευχή μας».?Bόιτσεκ Kραϊόφσκι – προπονητής Λεχ Πόζναν
«Ξέρω έναν τρόπο να σταματήσουμε τον Γκάλη: να τον κλειδώσουμε στο ξενοδοχείο!».?
Pουντ Xαρεβάιν – προπονητής της Ολλανδίας
σε μαγνητοσκόπηση!!!γαμώ την ΕΡΤ !!!!
τυπε το 94 ηταν τελειωμενος ο γκαληςΟ μόνος που έσβησε τον Γκάλη ήταν ο Ιωαννίδης στον Ολυμπιακό.
Βέβαια ήταν στα τελευταία του,αλλά θυμάμαι στα φάιναλ φορ αλλά και στα μεταξύ τους ματς ήταν ανύπαρκτος.
Στις δόξες του,θυμάμαι μόνο μια φορά την σούπερ Μακάμπι με Μαγκί,Μπάρλοου,Σιμς κλπ να σβήνουν τον Γκάλη μέσα στο Παλέ.
apo ε φορουσε πρασινα η βαρεζε???????????????????????????Αν δεν είχε σπάσει το δάκτυλό του και είχε παίξει σε αυτούς τους ημιτελικούς θα είχε πάρει ένα Κόρατς τουλάχιστον..
Εδώ οι μαλάκες έτρωγαν ολόκληρο ημίχρονο με διαφημίσεις.
Τι να λέμε τώρα??
apo ε φορουσε πρασινα η βαρεζε???????????????????????????
κοκκινα δεν ειχε?
η τρεισερ η κιντερ η τιμσιστεμ ξη ρομα δεν αλλαξαν ποτε!!!!!!Οι Ιταλοί μόλις άλλαζαν χορηγό,άλλαζαν και χρώματα..
αν λενε αυτα οι αντιπαλοι σου ξερεις οτι εισαι πραγματικα μεγαλος
η τρεισερ η κιντερ η τιμσιστεμ ξη ρομα δεν αλλαξαν ποτε!!!!!!
παραξενο