Νέα

Νίκος Γκάλης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 604
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο ρομανιδης παντως φραπα φρεσκαδουρα κρατιεται καλυτερα απο ολους. τωρα τι τον θυμηθηκαν να τον καλεσουν, ο πιο αορατος παιχτης ηταν παντα  :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ημουν και εγω Αλεξανδρειο...
Απλα δακρυα ολη την ωρα...και γενικα ειμαι "αχαριστος και σκληρος" στην ζωη μου...
Αλλα στην "γιορτη" εσπασα...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Μακαρι να τον εβγαζε η Ελλαδα.Ο ανθρωπος την επαγγελματικη νοοτροπια στην Αμερικη την απεκτησε.Ετοιμος ηρθε στην Ελλαδα και η πρωτη του φραση ηταν "θα βαζω 30 ποντους σε καθε αγωνα" Οι ελληναραδες τον δειρανε και ολοι θυμομαστε το προσωπο του στην πρωτη εμφανιση στην τηλεοραση.Δεν ηξερε γρι Ελληνικα.Ηταν ενα κλασσικο Ελληνικο ταλεντο που η ψωφοκωσταινα δεν ηταν ικανη να το εξελιξει.Εποχες που η προπονηση για του παιχτες ηταν αγγαρεια ο Γκαλης εκανε extra 2ωρη ανεβοκατεβαινοντας τα σκαλια του Αλεξανδρειου.Ηταν 20 χρονια μπροστα λογω ταλεντου και της χωρας που μεγαλωσε

+100000000
    'Οχι και έβγαλε η Ελλάδα την δεύτερη επιλογή των Σέλτικς μετά τον Λαρι Μπέρντ, πρώτο σκόρερ κολλεγίου που δεν είχε ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Έλληνική καταγωγή έχει καθαρή ο άνθρωπος, αλλά έτοιμος παίκτης ήρθε. Μη δουλευόμαστε ότι είχαμε "σχολή" μπάσκετ πρίν τον Γκάλη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
δεν ξερς αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος μπασκετομπολιστας ολων των εποχων στην ευρωπη( σσ σιγουρα ειναι ο καλυτερος σκορερ ολων των εποχων) αλλα σιγουρα ειναι ο μπασκετμπολιστας με την μεγαλυτερη επιρροη και συμετοχη ανοδου του αθληματος σε μια ευρωπαικη χωρα!!!!
και καλα κανει που δεν ασχολειται ουτε με τα κοινα ουτε με διοικηση-να μειναι παντα χαραγμενος στο μυαλο μας ως ο θρυλος νικος γκαλης εντος των παρκε!!!!!
σορρυ ντραζεν αλλα το ειχες πει ακι εσυ ο ιδιος ----------αν εγω ειμια ο γιος του διαβολου τοτε ο νικος ειναι ο ιδιος ο διαβολος------!!!!

Επισκέπτης
δεν ξερς αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος μπασκετομπολιστας ολων των εποχων στην ευρωπη( σσ σιγουρα ειναι ο καλυτερος σκορερ ολων των εποχων) αλλα σιγουρα ειναι ο μπασκετμπολιστας με την μεγαλυτερη επιρροη και συμετοχη ανοδου του αθληματος σε μια ευρωπαικη χωρα!!!!
και καλα κανει που δεν ασχολειται ουτε με τα κοινα ουτε με διοικηση-να μειναι παντα χαραγμενος στο μυαλο μας ως ο θρυλος νικος γκαλης εντος των παρκε!!!!!
σορρυ ντραζεν αλλα το ειχες πει ακι εσυ ο ιδιος ----------αν εγω ειμια ο γιος του διαβολου τοτε ο νικος ειναι ο ιδιος ο διαβολος------!!!!
για παντα στις καρδιες ολων...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

:thumbsup:

Και για να το προχωρησω λιγο, ο Γκαλης (+ ο αθλος του 87) επαιξε μεγαλο ρολο στην αποβολη της ηττοπαθειας, κακομοιριας, ραγιαδισμου, σε ενα γενικοτερο πλασιο και οχι μονο στον αθλητισμο.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
α ρε εχω κατσει κ κοιταω βιντεακια στο youtube .... τεραστιος!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ΟΚ, ήταν τότε ο ένας. Όπως παιζόταν το μπάσκετ τότε ήταν ο ένας...

Δείτε όμως ένα από τα μειονεκτήματά του στο 15'' - 20''. Έχει χάσει τη μπάλα και αφήνει την ομάδα να αμυνθεί με 4 και αυτός μέσα σε 5'' απλά διανύει την απόσταση από το κέντρο του γηπέδου μέχρι τη γραμμή του τρίποντου μέχρι να ξαναπάρει η ομάδα τη μπάλα και να προσπαθήσει αντί να πάει σε οργανωμένη επίθεση να του τη δώσει και έτσι να ξαναχαθεί...

Ο ορισμός του: "Η ομάδα επιτίθεται με 1 και αμύνεται με 4"...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

O Ν.Γκάλης κάνει το τζάμπολ του αγώνα Άρη - ΠΑΟ 11/10/15

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!