Επισκέπτης
Ρε Ποδολαγνε μη γραφεις με κιτρινα γραμματα δεν μπορουμε να τα διαβασουμε
Ρε Ποδολαγνε μη γραφεις με κιτρινα γραμματα δεν μπορουμε να τα διαβασουμε
Μακαρι να τον εβγαζε η Ελλαδα.Ο ανθρωπος την επαγγελματικη νοοτροπια στην Αμερικη την απεκτησε.Ετοιμος ηρθε στην Ελλαδα και η πρωτη του φραση ηταν "θα βαζω 30 ποντους σε καθε αγωνα" Οι ελληναραδες τον δειρανε και ολοι θυμομαστε το προσωπο του στην πρωτη εμφανιση στην τηλεοραση.Δεν ηξερε γρι Ελληνικα.Ηταν ενα κλασσικο Ελληνικο ταλεντο που η ψωφοκωσταινα δεν ηταν ικανη να το εξελιξει.Εποχες που η προπονηση για του παιχτες ηταν αγγαρεια ο Γκαλης εκανε extra 2ωρη ανεβοκατεβαινοντας τα σκαλια του Αλεξανδρειου.Ηταν 20 χρονια μπροστα λογω ταλεντου και της χωρας που μεγαλωσε
και γενικα ειμαι "αχαριστος και σκληρος" στην ζωη μου...
Καμιά γκόμενα σού τό είπε τύπε; Ταμπελιάζουν εύκολα αυτές.
για παντα στις καρδιες ολων...δεν ξερς αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος μπασκετομπολιστας ολων των εποχων στην ευρωπη( σσ σιγουρα ειναι ο καλυτερος σκορερ ολων των εποχων) αλλα σιγουρα ειναι ο μπασκετμπολιστας με την μεγαλυτερη επιρροη και συμετοχη ανοδου του αθληματος σε μια ευρωπαικη χωρα!!!!
και καλα κανει που δεν ασχολειται ουτε με τα κοινα ουτε με διοικηση-να μειναι παντα χαραγμενος στο μυαλο μας ως ο θρυλος νικος γκαλης εντος των παρκε!!!!!
σορρυ ντραζεν αλλα το ειχες πει ακι εσυ ο ιδιος ----------αν εγω ειμια ο γιος του διαβολου τοτε ο νικος ειναι ο ιδιος ο διαβολος------!!!!
δεν ξερς αν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος μπασκετομπολιστας ολων των εποχων στην ευρωπη( σσ σιγουρα ειναι ο καλυτερος σκορερ ολων των εποχων) αλλα σιγουρα ειναι ο μπασκετμπολιστας με την μεγαλυτερη επιρροη και συμετοχη ανοδου του αθληματος σε μια ευρωπαικη χωρα!!!!