6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Στα 35 της μού θέλει και 300 ευρώ; Όταν 10 χρόνια πριν ζήταγε 250;
Παει να βγάλει τις ζημιές από τα λοκνταουν
Ευκαιριαμαγκες σας εχω νεα.. την τριτη ερχεται αθηνα. τιμη στα 300 η ωρα. ας γραψει καποιος αν αξιζει γτ δεν εχω δοκιμασει και με ψηνει πολυ..
Σε μονο, 300 για την ιδια και 250 η αδερφη της. 500 για τις δυο....Αυτο εστειλε στο ινστα σε μηνυμα
Ξηγηθηκες ετσι στο κοριτσι βρεΔεν είχα σκοπό να την πάρω και της έγραψα για πλάκα μετα τα 300 που μου έστειλε,τι λες για 150??Η απάντηση,να πουλάς εσυ το κορμί σου για τόσα....Αν θέλει 300 η 35νταρα επειδή κάποτε εκανε ενα εξώφυλλο στο Penthouse,τότε κάποια που έχει γίνει τόσος ντόρος εδω μέσα και είναι φρεσκαδούρα,καλά κάνει και ζητάει 160!!
Μπουμπη μου της έστειλες κι εσύ μνμ στο What's App ?? Πριν λίγο ήταν ενεργό πάλι το Whats App της , μήπως να της πεις για dinner και σταφυλλακι να ενδώσει ?????Ξηγηθηκες ετσι στο κοριτσι βρε
Εντάξει αλλά υπάρχει κι άλλος ένας παράγοντας σημαντικός. Η αναγνωρισιμότητα/διασημότητα.
Η belucci είναι 55, αλλά πολλοί θα έδιναν χιλιάρικα - λεμε αν - μόνο και μόνο για το όνομα.
Εννοείται συμφωνώ ότι για τη ρωμανού τα 350 είναι πολλά
Και πόσο ήταν το μαρούλι τότε;Γιατί βλέπω το κασέ ανέβηκε...Την αδερφή της την ειχα συναντήσει πρό κρίσης 2009. Τότε ήταν πολύ κλασσάτη και εντυπωσιακή. Την ίδια δεν την έχω συναντήσει
Συμφωνώ!!!!Οι γνωστές ας ζητήσουν όσο θέλουν κι όποιος μπορεί και θέλει δίνει...
Αλλά ποιος είπε ότι η κιοσέ πχ είναι "γνωστή".
Σιγά τη δημοσιότητα. Θα το ξαναπώ, γνωστή είναι κάποια αν και εφόσον την γνωρίζουν οι 5 στους 10 τυχαίοι στο δρόμο. Η νοικοκυρά, η φοιτήτρια, ο μεσήλικας περιπτερας. Το ότι την ξέρουν τα μέλη του μπου και οι σχετικοί με τη "νυχτα" ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
250 ήταν τότε. Προ κρίσης 2009Και πόσο ήταν το μαρούλι τότε;Γιατί βλέπω το κασέ ανέβηκε...
Αδερφε σαν φανατικος οπαδος της κιοσε ζηταω θερμα την βοηθεια σου για το που μπορω να την βρω ή να επικοινωνησω μαζι της.Παιδιά καλά κάνουν και τα ζητάνε αφού τα βρίσκουν αυτά τα λεφτά σίγουρα κάποιοι τα δίνουν! Μια άλλη γνωστή η Κιοσε μου ζήτησε 500!!!!!