Εμένα μου είπε οτι τον πέρασε τον Νοέμβριο και έχει ανοσια.Και με τον κοβιντ τι κάνετε ρε μάγκες; Δεν φοβάστε ; Έχω φρικάρει εγώ
Αλλά τώρα φεύγει το μωρό , την επόμενη φορά πάλι
Δεν αποκτάς ανοσία αν αρρωστήσεις.
Εμένα μου είπε οτι τον πέρασε τον Νοέμβριο και έχει ανοσια.Και με τον κοβιντ τι κάνετε ρε μάγκες; Δεν φοβάστε ; Έχω φρικάρει εγώ
Μαζί με μαυροδάφνη με μικρά κόμματα ψωμί και είσαι 100% safeΚαι με τον κοβιντ τι κάνετε ρε μάγκες; Δεν φοβάστε ; Έχω φρικάρει εγώ
Πίνεις αγιασμό και πας!
Δεν αποκτάς ανοσία αν αρρωστήσεις.
Ο ιος μεταφέρεται σε όλες τις επιφάνειες, δεν εχει να κάνει με την ανοσία αυτό. Μάλλον το ίδιο λέμε.Μπορεί να έχει κάποιος ανοσία, εάν αρρωστήσει αλλά μπορεί να μεταφέρει τον ιό.
Αρχές ιουνιουΚαλησπέρα ξέρετε αν ξαναέρθει Ελλάδα η Νικολέτα και ποτε?
ειναι πολύ απλό να την ακολουθήσεις στο Ινσταγκραμ και να βλέπεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις, όπως το πότε ερχεται!Πρέπει να είναι εδώ. Όμως δεν την βρίσκω... Όποιος ξέρει ας δώσει πληροφορίες...
Τι έγινε αυτή ρε παιδιά ήρθε ;;;
μαγκες σας εχω νεα.. την τριτη ερχεται αθηνα. τιμη στα 300 η ωρα. ας γραψει καποιος αν αξιζει γτ δεν εχω δοκιμασει και με ψηνει πολυ..
Στα 35 της μού θέλει και 300 ευρώ; Όταν 10 χρόνια πριν ζήταγε 250;μαγκες σας εχω νεα.. την τριτη ερχεται αθηνα. τιμη στα 300 η ωρα. ας γραψει καποιος αν αξιζει γτ δεν εχω δοκιμασει και με ψηνει πολυ..