- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμανα παντως η γυναικα μου που ειναι πουτανα τελιωνει συνεχεια!!!
Σκασμός Αντωνάκη μου!
εμανα παντως η γυναικα μου που ειναι πουτανα τελιωνει συνεχεια!!!
Σκασμός Αντωνάκη μου!
ρε αφηστε τις μαλακιες.χαρειτε τα πουτανακια και μην εχετε αυταπατες.
εγκυρος και με μενα τελειωνει!!
Η γυναίκα του ?
Βιζιτα και γενικα πουτανα δεν προκειται να τελειωσει.μην σας παραμυθιαζουν.και πιο πολυ,μην προσπαθειτε μεγαλοι ανθρωποι να κανετε μια τετοια να τελειωσει.βγαζετε γελιο.
Ρε παίχτη πουτάνα σε μπουρδέλο που την ξεμουνιάζουν 30 την ημέρα, δεν τελειώνει φυσικά!
Μια amateur που κάνει 3 βίζιτες τη βδομάδα γιατί να μην τελειώνει, δεν το καταλαβαίνω;
Και να σου πω κάτι. Αν πηγαίνεις μόνο σε μπουρδέλα πάσο. Αλλά αν παίρνεις καποιες όπως σου ανέφερα και ΚΑΜΙΑ δεν σου έχει τελειώσει, να το κοιτάξεις! Κάτι δεν κάνεις εσύ καλά. Και δεν θα το κάνεις καλά και με τις υπόλοιπες γυναίκες, αυτές που δεν είναι πουτάνες!
Ρε παίχτη πουτάνα σε μπουρδέλο που την ξεμουνιάζουν 30 την ημέρα, δεν τελειώνει φυσικά!
Μια amateur που κάνει 3 βίζιτες τη βδομάδα γιατί να μην τελειώνει, δεν το καταλαβαίνω;
Και να σου πω κάτι. Αν πηγαίνεις μόνο σε μπουρδέλα πάσο. Αλλά αν παίρνεις καποιες όπως σου ανέφερα και ΚΑΜΙΑ δεν σου έχει τελειώσει, να το κοιτάξεις! Κάτι δεν κάνεις εσύ καλά. Και δεν θα το κάνεις καλά και με τις υπόλοιπες γυναίκες, αυτές που δεν είναι πουτάνες!
υπάρχουν τέτοιες???
Δηλωμένες εννοούμε!
δε καταλαβα το αστειο..? ποιο ειναι?
μεχρι στιγμης φιλε μου δεν ειχα αναγκη να παω με εκδιδομενη γυναικα.αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τις σεβομαι.απο εκει και περα,ναι,δεν θα τελειωσει ενα κωλ γκερλ μαζι σου.με την καμια.αντικειμενικα τα πραγματα.εκτος και αν εισαι σαν τον Χιου Τζακμαν,οποτε παω πασα.μπορει και καποια φορα να το καταφερεις.Εκτος αυτου ποιος σου λεει οτι η αματουρ που οπως λες,κανει 3 βιζιτες την βδομαδα δεν εχει γκομενο?με αυτον που τον γουσταρει,τον αγαπαει,εχει αισθηματα για αυτον,ναι θα χυσει.αλλα με μενα και σενα δεν υπαρχει περιπτωση.μην σε δουλευουν οτι και καλα χυνουν.μεγαλος ανθρωπος εισαι.Ρε παίχτη πουτάνα σε μπουρδέλο που την ξεμουνιάζουν 30 την ημέρα, δεν τελειώνει φυσικά!
πρωτο post και μπηκες και στα βαθια ε???Παιδες καλησπερα!
Ειμαι καιρο στο site αλλα πρωτη φορα φραφω.
Μπωρει να μου στειλει καποιος πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με τη νικολετα?
Ευχαριστω....
ρε αφηστε τις μαλακιες.χαρειτε τα πουτανακια και μην εχετε αυταπατες.
Δε θα πω περισσοτερα για να μη θεωρηθει διαφιμηση αλλα αν κανει κανεις κανα πριβε δε θα με χαλουσε να το μοιραζοταν μαζι μας ;)