την πηρε κανεις την μουναρα?
Μιά εικόνα..... = χίλιες λέξεις! ;)
την πηρε κανεις την μουναρα?
Αρα κατα δηλωση της, ειναι ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ !!!Α! Τώρα που το θυμήθηκα!
Εκεί λοιπόν που τα είχα δώσει όλα και ίδρωνα και αγκομαχούσα μου λέει. "Θα τελειώσεις καμιά φορά;" "Μα!" της λέω "έλεγα να προσπαθήσουμε να τελείωνες εσύ πρώτα και μετά εγώ" "Να μην προσπαθήσεις τίποτα!" μου απαντάει "Εγώ δεν τελειώνω σχεδόν ποτέ!! Ούτε στην προσωπική μου ζωή, όχι στις βίζιτες!!!"
"Άχυτη" βίζιτα και πορνοστάρ λοιπόν, κατά δήλωσίν της. Ούτε καν να προσποιηθεί.
Άνευ λοιπών σχολείων...
Τι ειπες τωρα ρε ανθρωπε!!!!ειπες στην βιζιτα να τελειωσει;;;Α! Τώρα που το θυμήθηκα!
Εκεί λοιπόν που τα είχα δώσει όλα και ίδρωνα και αγκομαχούσα μου λέει. "Θα τελειώσεις καμιά φορά;" "Μα!" της λέω "έλεγα να προσπαθήσουμε να τελείωνες εσύ πρώτα και μετά εγώ" "Να μην προσπαθήσεις τίποτα!" μου απαντάει "Εγώ δεν τελειώνω σχεδόν ποτέ!! Ούτε στην προσωπική μου ζωή, όχι στις βίζιτες!!!"
Άνευ λοιπών σχολείων...
αυτός ο αλτρουισμός θα μείνει στο τέλος..."Θα τελειώσεις καμιά φορά;" "Μα!" της λέω "έλεγα να προσπαθήσουμε να τελείωνες εσύ πρώτα και μετά εγώ" "Να μην προσπαθήσεις τίποτα!" μου απαντάει "Εγώ δεν τελειώνω σχεδόν ποτέ!! Ούτε στην προσωπική μου ζωή, όχι στις βίζιτες!!!"
Τι ειπες τωρα ρε ανθρωπε!!!!ειπες στην βιζιτα να τελειωσει;;;
Εγω παντως με τις πουτανες πλεον ειμαι γαιδουρι.Ουτε με ενδιαφερει τι θα κανουνε.Αυτο που θελω ειναι να την φαω οσο μπορω καλυτερα και να την ευχαριστηθω.Πριν χρονια ελεγα αυτο το γλειωδες και γελοιο ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? ουουου μπλιαχχχχχχ!!!!και μου απανταγε η κοπελα εσυ αν εισαι ενταξει,ασε με εμενα,εσυ πληρωνεις,και με προσγειωνε στην πραγματικοτητα.Γεια στο στομα σου κοπελα μου
Μην το αλλαζεις τωρα.Ειπα κατι τετοιο?Ειπα δεν με ενδιαφερει αν την βρισκει αυτη η οχι.Δεν θα επιβεβαιωθω σε αυτην την ηλικια αν κανω μια πουτανα να τελειωσει.Στα αρχιδια μου.
Ειπα δεν με ενδιαφερει αν την βρισκει αυτη η οχι.Δεν θα επιβεβαιωθω σε αυτην την ηλικια αν κανω μια πουτανα να τελειωσει.Στα αρχιδια μου.
Δεν μου λες,την ωρα που την γαμας μηπως της διαβαζεις και Νιτσε;Ακόμη κι έτσι δεν έχεις δίκιο!
Προφανώς ο στόχος είναι να ικανοποιηθείς εσύ και γι αυτό πληρώνεις, όχι για την δική της ικανοποίηση.
Μόνο που στην καύλα του σεξ υπάρχει μια ανατροφοδοτούμενη σχέση, (φιντ μπακ, αγγλιστί) που πάει να πει όσο περισσότερη καύλα δίνεις (ή έστω σε κάνουν να νομίζεις πως δίνεις ;)), τόση περισσότερη παίρνεις ΕΣΥ πίσω...
ενταξει μωρε...τσιγγανορουμανακια κοντοπουτανα με βυζια εχει φουλ στη φυλης και περιξ...καντε μια βολτα...
Βιζιτα και γενικα πουτανα δεν προκειται να τελειωσει.μην σας παραμυθιαζουν.και πιο πολυ,μην προσπαθειτε μεγαλοι ανθρωποι να κανετε μια τετοια να τελειωσει.βγαζετε γελιο.
Α! Τώρα που το θυμήθηκα!
Άνευ λοιπών σχολείων...
Βιζιτα και γενικα πουτανα δεν προκειται να τελειωσει.μην σας παραμυθιαζουν.και πιο πολυ,μην προσπαθειτε μεγαλοι ανθρωποι να κανετε μια τετοια να τελειωσει.βγαζετε γελιο.
εμανα παντως η γυναικα μου που ειναι πουτανα τελιωνει συνεχεια!!!
ρε αφηστε τις μαλακιες.χαρειτε τα πουτανακια και μην εχετε αυταπατες.Μερικές τελειώνουν παίχτη
εμανα παντως η γυναικα μου που ειναι πουτανα τελιωνει συνεχεια!!!