Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Με αφορμη την σημερινη(για αλλη μια φορα) απαραδεκτη εμφανιση και ηττα της ΑΕΚ απο τον πανιωνιο και τις δηλωσεις του Νικολαιδη μετα το τελος του ματς νομιζω οτι αξιζει να ανοιξουμε μια συζητηση οχι για την ΑΕΚ γενικοτερα αλλα αποκλειστικα για τον Νικολαιδη σαν προεδρο.πως τον κρινει ο καθενας για την μεχρι τωρα πορεια του στον προεδρικο θωκο της αγαπημενης μας ομαδας.νομιζω οτι πια αφου εχουν περασει καποια χρονια με τον Νικολαιδη προεδρο ολοι μας εχουμε σχηματισει καποια γνωμη.ειτε θετικη, ειτε αρνητικη.πρωτα να παραθεσω τις δηλωσεις του Ντεμη αμεσως μετα τη σφαλιαρα απο τον Πανιωνιο.  Απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του από την Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ και την διαιτησία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-3. «Δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου. Που να το κάνω; Στην πολιτεία; Ανύπαρκτη. Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρεία για να πεις ότι θα την κλείσεις. Με την απόδοση και τις εμφανίσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ, έπρεπε να είναι έξι βαθμούς μπροστά αυτή τη στιγμή. Εγώ θα συνεχίζω να πιστεύω ότι θα παίζουμε μαγικά για να κερδίσουμε και την διαιτησία και τη δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Λόγω μεγάλης αισιοδοξίας κορόιδευα τον εαυτό μου. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Το είχα βιώσει και ως παίκτης της ΑΕΚ. Εμείς αλλάζουμε ποδοσφαιριστές, ενισχύουμε την ομάδα και παρά τις περίεργες διαιτησίες συνεχίζουμε. Δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου. Στην Πολιτεία; Είναι ανύπαρκτη. Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρεία για πεις ότι θα την κλείσεις. Αφορά πολλούς. 3,5 χρόνια δεν το αγάπησα το ποδόσφαιρό όπως θα ήθελα. Εγώ νόμιζα ότι θα παίζουμε μαγικά και θα μπορούμε να ξεπερνάμε τις διαιτησίες και την δικαιοσύνη.

Πλέον, θα πρέπει να προσπαθούμε να τελειώνουμε αξιοπρεπώς κάθε ματς. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως γίνει το θαύμα. Με την απόδοση και τις εμφανίσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ, έπρεπε να είναι έξι βαθμούς μπροστά αυτή τη στιγμή. Θα ξεχαστεί η διαιτησία. Και μετά θα ασχολούμαστε γιατί μπήκε ο Παππάς στο ματς, γιατί έχασε το γκολ ο Μπλάνκο. Θα πρέπει να παίζουμε καλά να έχουμε πολύ κόσμο έτσι ώστε ο διαιτητής να δυσκολεύεται να αποφασίσει εις βάρος μας.

Και πέρσι η ΑΕΚ έπαιζε για τρεις μήνες εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι τα εισιτήρια ήταν λίγα. Αισθάνομαι και εγώ υπεύθυνος. Φέτος βάλαμε πολλά λεφτά, θέλαμε να ενισχυθούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όσο οι διοικήσεις κάποιων ομάδων έχουν σχέσειςμε κυβερνήσεις και δουλειές εκτός ποδοσφαίρου, αυτή θα είναι η κατάσταση. Το πώς θα συνεχίσουμε θα το δούμε. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό.

πηγή:sport-fm 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ανυπαρκτος.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Νομιζω το να κριτικαρει καποιος τον Νικολαιδη τη στιγμη που μπηκε μπροστα και εβγαλε αναιμακτα την ΑΕΚ απο το αδιεξοδο στο οποιο ειχε περιελθει ειναι η εσχατη μορφη αχαριστιας και αγνωμοσυνης,ποσω μαλλον οταν μερικοι μελλισανιδηδες ελεγαν "Οποιος παρει την ΑΕΚ σ αυτη την κατασταση ειναι η τρελος η λαμογιο".Ο ντεμης απεδειξε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο θελει τρελους για να παει μπροστα,γιατι τα λαμογια (μακης,κροκους κτλ) ειδαμε ως πουθ μπορουν να το πανε.Δε θα μπω στην διαδικασια να τον συγκρινω με αλλους προεδρους,διοτι πολυ απλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Ανελαβε μια ομαδα χρεωκοπημενη,να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα(και οχι μονο),με φτωχο ροστερ μετα την φυγη ολων των πρωτοκλασσατων ποδοσφαιριστων και την μετετρεψε με ΨΙΧΟΥΛΑ σε ομαδα που μεσα σε 3 χρονια χτυπαει πρωταθλημα και ταπεινωνει τη μιλαν.Εφερε μεγαλους παιχτες(ριμπο,αρουαμπαρενα,δελλας),εναν προπονητη εγνωσμενης αξιας με θητεια σε μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ,κατι το οποιο απο μονο του αποτελει επιτυχια και ειναι αξιο θαυμασμου,εβαλε μπροστα τις διαδικασιες για το "Στοιχειωμενο" γηπεδο(ασχετα αν συμφωνουν ολοι που πρεπει να γινει-η δραση ειναι παντα καλυτερη απο τη μη-δραση)και εξυγειανε οικονομικα την ΠΑΕ.Αν αναλογιστει κανεις οτι δεν διαθετει την οικονομικη επιφανεια ενος Βαρδινογιαννη η ενος Κοκκαλη,αυτο λεει πολλα για τον αθλο του-διοτι περι αυτου προκειται.προσωπικα εχει κερισει το σεβασμο μου.

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Tσιράκι του Κόκκαλη και δούλος της Βανδής.
Πήρε την ΑΕΚ γιατί φοβόταν μη χάσει την Βανδή.
Το μόνο που τον ενδιαφέρει τον Ντεμάκο τα τελευταία χρόνια είναι το πως θα βγάλει λεφτά για την κυρία του.
Και για αυτό τον λόγο τα έχει κάνει "πλακάκια" με τον Κόκκαλη και έχει γίνει τσιράκι του και κατάντησε την ΑΕΚΑΡΑ ΑΕΚάκι και παραμάγαζο του Ολυμπιακού.
Οτι του λέει ο Σωκράτης κάνει ο Ντεμάκος.
Χάνει ο Ολυμπιακός χάνει και η ΑΕΚ.
Χανεις συνέχεια από τον Ολυμπιακό όσο χώμα και αν τον πετυχαίνεις.
Προσωπικά τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο μέχρι που τα έφτιαξε με την Βανδή και έφυγε για την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μία δύσκολη εποχή για την ΑΕΚ.
Ο Ντεμάκος δεν είναι ΑΕΚ είναι Βανδηακός!!!
Να σηκωθεί να φύγει ο πουλημένος μπας και δούμε κανα πρωτάθλημα για την ΑΕΚΑΡΑ μας.
Μαζεψε στην ΑΕΚ κάθε τελειωμένο που δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός.
Κατάντησε την ΑΕΚ τον σκουπιδότοπο του Ολυμπιακού.
ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ανυπομονος και βλακας!Αν νομιζει πως με τα λιμα που εχει μαζεψει και τον κλοουν που εχει για προπονητη θα παρει πρωταθλημα ειναι βαθια νυχτωμενος,εχει πολλες φαπες να φαει ακομα.Ειναι απλα στη φαση που ηταν ο Τζιγγερ πριν 2-3 χρονια με τους μαλεζανηδες,τους Τοργκελε και τους μπισκαν.Υπομονη Κοντε.Ειναι βλακας γιατι με τις ακαιρες και βλακωδεις δηλωσεις του θα του σκισουν την κωλαρα Τζιγγερ και Πετρακης.Περιμενετε και θα δειτε... :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι τυχαίο οτι και τις δύο φορές που ο Ντέμης άρχισε την κλάψα ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ήταν όταν το τριφύλλι ανέβαινε στην κορυφή;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Τι κλαψα ειναι αυτη? Αντι να δει το χαλι της ομαδας του κλαιγεται για το πεναλντυ που δεν δοθηκε στο Ριμπο.Εχει δικιο σε αυτο αλλα το πως εφαγε τα γκολακια δεν το ειδε? Πιο τρυπια αμυνα ουτε σε σχολικο πρωταθλημα δε βλεπεις.Και θελει να παρει και το πρωταθλημα με αυτο το σκορποχωρι? Αντε ρε σαχλαμαρακια.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μιλαει για την πολιτεια που ειναι ανυπαρκτη. Δηλαδη πρεπει να ασχοληθει η πολιτεια με την διαιτησια που αδικει καποια ομαδα ; Εχει κι αλλες δουλειες η πολιτεια  :-

Επισκέπτης
Τη άποψή μου την έχω πει στο thread "Ρε μόνο η Χανούμα".

Ναι, φυσικά έκανε και κάποια πράγματα για την ΑΕΚ αλλά έφτασε μέχρι εκεί που μπορεί. Ο παππούς μου (σοφός άνθρωπος!!!) μου έλεγε το εξής:

"Κάθε άνθρωπος ανεβαίνει μια σκάλα στην ζωή του. Είναι προδιαγεγραμμένο να φτάσει μέχρι ένα ορισμένο σκαλί. Όταν φτάσει σε αυτό το σκαλί, ακόμα και να κάνει την υπερπροσπάθεια να ανέβει μερικά σκαλία ακόμα, ίσως τα καταφέρει. Αλλά είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα φάει κλωτσιά και θα πέσει πάλι στο σκαλί που ήταν να είναι εξαρχής!".

Επειδή λοιπόν ο Ντέμης με την αγάπη του για την ομάδα (το κυνήγησε πάρα πολύ να την βάλει στο άρθρο 44 και να φέρει όσο καλύτερους παίκτες γίνεται) κατάφερε να φέρει την ΑΕΚ εδώ που είναι. Να με συγχωρέσει όμως ο συνάδελφος silver_bullet αλλά με Αρουαμπαρένα (35), Δέλλα (35), Ρίμπο (35) πρωτάθλημα ΠΟΛΥ δύσκολα θα πάρεις. Και το ότι "ταπεινώσαμε" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) την Μίλαν... τι ταπεινώσαμε δηλαδή? 1-0 είναι ταπείνωμα? Δεν ξέρω αν ήσουν μέσα σε αυτό το ματς, εγώ ήμουν. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε φάει 3-4. Μην γινόμαστε γαύροι τώρα... νικήσαμε την Μίλαν εκ παραδρομής και να λέμε ότι την ταπεινώσαμε!!! Ήμαρτον!

Για μένα ο Ντέμης απλά έχει φτάσει στο ανώτατο σκαλί των δυνατοτήτων του. Αφού λοιπόν αγαπάει την ομάδα, καλό θα είναι να βρει κάποιον άλλον να τον αντικαταστήσει και να αποσυρθεί σιγά-σιγά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ντέμης νοικοκύρεψε την ομάδα...ΜΠΡΑΒΟ του...αλλά θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει ξεκινήσει την διαδικασία ανεύρεσης ενός ισχυρού άνδρα για να του την παραδώσει!Δεν κάνει για πρόεδρος της ΑΕΚ , όπως δεν κάνω κι εγώ και χιλιάδες άλλοι Ενωσίτες!Με τους εγωισμούς και τις ξεροκεφαλιές δεν βγαίνει τίποτα!Δεν είναι το πλειστέισον κανενός η ΑΕΚΑΡΑ!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά γενικότερα..και μάλλον είναι το πρώτο μου ποστ περί αθλητικών..έχοντας μηδαμινές γνώσεις για το τόπι..

Ως εξωτερικός παρατηρητης / θεατής έχω να πω ότι προ Ντεμη εποχή ..δεν άκουγα για ΑΕΚ..τώρα ακούω.. :) ..Περίπτωση σαν του Ολυμπιακού που έφερε το χαμόγελο μετά από αρκετά χρόνια..

απλά το ανθρωπινό ον τα θελει όλα εδώ ..και τώρα..

Επισκέπτης
Ο Ντέμης νοικοκύρεψε την ομάδα...ΜΠΡΑΒΟ του...αλλά θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει ξεκινήσει την διαδικασία ανεύρεσης ενός ισχυρού άνδρα για να του την παραδώσει!Δεν κάνει για πρόεδρος της ΑΕΚ , όπως δεν κάνω κι εγώ και χιλιάδες άλλοι Ενωσίτες!Με τους εγωισμούς και τις ξεροκεφαλιές δεν βγαίνει τίποτα!Δεν είναι το πλειστέισον κανενός η ΑΕΚΑΡΑ!
που είναι οι λεφτάδες οι ΑΕΚτσήδες βρε αδελφέ? ο Ντέμης το έχει δηλώσει εξ αρχής ότι όταν βρεθεί ο λεφτάς που θα θέλει την ομάδα εγώ θα την δώσω...............που είναι οι μεγάλοι ΑΕΚτσήδες Τίγρης και σια?.
και θέλεις να μαντέψω και κάτι? όταν η ομάδα θα αποκτήσει προπονητήριο και γήπεδο να δεις πόσοι καλοθελητές θα πλακώσουν για να τα παντελονιάζουν πλέον............ ας σοβαρευτούμε λίγο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
που είναι οι λεφτάδες οι ΑΕΚτσήδες βρε αδελφέ? ο Ντέμης το έχει δηλώσει εξ αρχής ότι όταν βρεθεί ο λεφτάς που θα θέλει την ομάδα εγώ θα την δώσω...............που είναι οι μεγάλοι ΑΕΚτσήδες Τίγρης και σια?.
και θέλεις να μαντέψω και κάτι? όταν η ομάδα θα αποκτήσει προπονητήριο και γήπεδο να δεις πόσοι καλοθελητές θα πλακώσουν για να τα παντελονιάζουν πλέον............ ας σοβαρευτούμε λίγο.
Εγώ δεν μίλησα αποκλειστικά για τον τίγρη!Αλλά και όταν ο Μελισσανίδης προσπάθησε να πάρει την Ερασιτεχνική και να φτιάξει το γήπεδο εκεί που ΠΡΕΠΕΙ ο Ντέμης έβαλε λυτούς και δεμένους για να το αποτρέψει!Ο μόνιμος φόβος του έχει γίνει μη τυχόν και χάσει την καρέκλα του προέδρου!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο ντέμης ρε παιδιά δεν κάνει τίποτα.  Η ΑΕΚ έχει μεγαλομέτοχο.  Το κουμάντο το κάνουν τα τσιμέντα του Τιτάν.  Ο ντεμάκος είναι απλά η βιτρίνα για να συσπειρώνει τον κόσμο και να πουλάει διαρκείας η ΠΑΕ.
Είναι τόσο δουλικός στα αφεντικά του που ξέχασε αυτά που έλεγε παλιά για ολυμπιακό-παναθηναικό κτλ.  Ξέχασε που ανέβαινε στα κάγκελα, ξέχασε την σκεπαστή, όλα...
Τώρα ζητάει γήπεδο μακριά από τη φυσική του θέση, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών που θέλουν μαγαζιά και εμπορικό κέντρο.
Αυτός λοιπόν αυτοαποκαλείται σταυροφόρος των συμφερώντων της ΑΕΚ;

Για μένα άνθρωπος που ξεχνάει το παρελθόν του είναι υπάνθρωπος...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οσοι ειδαν τι ειπε ο αλεξανδρης ειναι η απαντηση για μενα
οτι ενταξει ολες οι ομαδες εχουν ευνοηθει η λιγο η πολυ
απλα βγηκε τωρα να βγαλει την ουρα του απεξω
τωρα που η αεκ ηταν απιστευτα κακη σε συγκριση με
τις αλλες αγωνιστικες

Επισκέπτης
Ο ντέμης ρε παιδιά δεν κάνει τίποτα.  Η ΑΕΚ έχει μεγαλομέτοχο.  Το κουμάντο το κάνουν τα τσιμέντα του Τιτάν.  Ο ντεμάκος είναι απλά η βιτρίνα για να συσπειρώνει τον κόσμο και να πουλάει διαρκείας η ΠΑΕ.
Είναι τόσο δουλικός στα αφεντικά του που ξέχασε αυτά που έλεγε παλιά για ολυμπιακό-παναθηναικό κτλ.  Ξέχασε που ανέβαινε στα κάγκελα, ξέχασε την σκεπαστή, όλα...
Τώρα ζητάει γήπεδο μακριά από τη φυσική του θέση, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών που θέλουν μαγαζιά και εμπορικό κέντρο.
Αυτός λοιπόν αυτοαποκαλείται σταυροφόρος των συμφερώντων της ΑΕΚ;

Για μένα άνθρωπος που ξεχνάει το παρελθόν του είναι υπάνθρωπος...
τελικά δεν έχεις επίγνωση για το τι λες ειδικά στο θέμα του γηπέδου, δηλαδή ο ΤΙΤΑΝ θέλει το γήπεδο στον ΟΔΔΥ αν το θέλει για τα συμφέροντα του και δεν το θέλει στην Νέα Φιλαδέλφεια που είναι ποιο εμπορικό μέρος?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι δηλώσεις ήταν απαράδεκτες από την αρχή μέχρι το τέλος!Του θύμισε η  διαιτησία την εποχή που έπαιζε μπάλλα!Αν είχαμε τέτοιες διαιτησίες (Ποντίκηδες , Δημητρόπουλους...)φέτος θα είμασταν 20 βαθμούς πίσω!Ποιους παραμυθιάζει???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Νομιζω το να κριτικαρει καποιος τον Νικολαιδη τη στιγμη που μπηκε μπροστα και εβγαλε αναιμακτα την ΑΕΚ απο το αδιεξοδο στο οποιο ειχε περιελθει ειναι η εσχατη μορφη αχαριστιας και αγνωμοσυνης,ποσω μαλλον οταν μερικοι μελλισανιδηδες ελεγαν "Οποιος παρει την ΑΕΚ σ αυτη την κατασταση ειναι η τρελος η λαμογιο".Ο ντεμης απεδειξε οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο θελει τρελους για να παει μπροστα,γιατι τα λαμογια (μακης,κροκους κτλ) ειδαμε ως πουθ μπορουν να το πανε.Δε θα μπω στην διαδικασια να τον συγκρινω με αλλους προεδρους,διοτι πολυ απλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Ανελαβε μια ομαδα χρεωκοπημενη,να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα(και οχι μονο),με φτωχο ροστερ μετα την φυγη ολων των πρωτοκλασσατων ποδοσφαιριστων και την μετετρεψε με ΨΙΧΟΥΛΑ σε ομαδα που μεσα σε 3 χρονια χτυπαει πρωταθλημα και ταπεινωνει τη μιλαν.Εφερε μεγαλους παιχτες(ριμπο,αρουαμπαρενα,δελλας),εναν προπονητη εγνωσμενης αξιας με θητεια σε μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ,κατι το οποιο απο μονο του αποτελει επιτυχια και ειναι αξιο θαυμασμου,εβαλε μπροστα τις διαδικασιες για το "Στοιχειωμενο" γηπεδο(ασχετα αν συμφωνουν ολοι που πρεπει να γινει-η δραση ειναι παντα καλυτερη απο τη μη-δραση)και εξυγειανε οικονομικα την ΠΑΕ.Αν αναλογιστει κανεις οτι δεν διαθετει την οικονομικη επιφανεια ενος Βαρδινογιαννη η ενος Κοκκαλη,αυτο λεει πολλα για τον αθλο του-διοτι περι αυτου προκειται.προσωπικα εχει κερισει το σεβασμο μου.
το θεωρεις δεδομενο οτι ο ντεμης δεν ειναι λαμογιο βλεπω.τι αλλο πρεπει να κανει?ο ανθρωπος ειναι οπου φυσαει ο ανεμος.αχυρανθρωπος και κομπλεξικος.μονο και μονο που καρφωσε η καλυτερα πηγε να καρφωσει οπαδους που καποτε τους εγλειφε και τους χρησιμοποιουσε ειναι για τον π....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α οπως ειπε και ο αλεξανδρης
οτι την περιοδο 93 που ηταν γαμω η αεκ
οταν καποιες φορες ειχε αδικηθει
εβγεναν οι παραγοντες και λεγαν οτι οτι και να γινει εμεις το καλοκαιρι θα παρουμε πρωταθλημα
το να βγαζεις την ουρα σου απεξω ειναι μαλακια

Επισκέπτης
το θεωρεις δεδομενο οτι ο ντεμης δεν ειναι λαμογιο βλεπω.τι αλλο πρεπει να κανει?ο ανθρωπος ειναι οπου φυσαει ο ανεμος.αχυρανθρωπος και κομπλεξικος.μονο και μονο που καρφωσε η καλυτερα πηγε να καρφωσει οπαδους που καποτε τους εγλειφε και τους χρησιμοποιουσε ειναι για τον π....
φίλε εγώ σαν έμπειρο άτομο προσωπικά αυτή την στιγμή στηρίζω τον Ντάμη στης περισσότερες πρωτοβουλίες του τώρα τα περί λαμόγιου και αχυράνθρωπου είναι όροι που στην ουσία προσπαθούν να του αποδώσουν τα επιτελεία των άλλων δυο μεγάλων γιατί απλά φοβούνται τον Ντέμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom