Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 450
- Πόντοι
- 301
Εγκεφαλικό.....Καλό βράδυ
Εγκεφαλικό.....Καλό βράδυ
ΑριστούργημαΚαλό βράδυ
Εργον τέχνης !Καλό βράδυ
Καλό βράδυ
Σε αυτήν φωτογραφία, που πρέπει να γραφτεί " ο ορισμός του κώλου " ,το χέρι τι στον φουτσο μπαίνει? ( χιουμοριστικο το σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων).Καλό βράδυ
Κάποιος έπρεπε να κάνει τον φωτογράφοΣε αυτήν φωτογραφία, που πρέπει να γραφτεί " ο ορισμός του κώλου " ,το χέρι τι στον φουτσο μπαίνει? ( χιουμοριστικο το σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων).
Δεμενη την εχειΣε αυτήν φωτογραφία, που πρέπει να γραφτεί " ο ορισμός του κώλου " ,το χέρι τι στον φουτσο μπαίνει? ( χιουμοριστικο το σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων).
Αχρείαστο το δέσιμο με την Νικόλ ,δένεται μόνη της μαζί σου σαν βδέλλα!!!Δεμενη την εχει
Και ομως φίλε..Αχρείαστο το δέσιμο με την Νικόλ ,δένεται μόνη της μαζί σου σαν βδέλλα!!!
Τα ματάκια μου το ξέρουν χαχαχαχα!Και ομως φίλε..
Είναι απίστευτη καύλα.. οπτικά..
Σκέτη καύλα είναιΤα ματάκια μου το ξέρουν χαχαχαχα!
Το ξέρω ρε Πανούλη μου το ξέρω στείλε κανένα μήνυμα
Από τις ανεξάρτητες, μακράν το καλύτερο!
Και ομως φίλε..
Είναι απίστευτη καύλα.. οπτικά..
....yeap!!!!Σκέτη καύλα είναι
Αναλυτικότατος!!Σημερα βρεθηκα με Νικολ Παολα. Η Νικολ κοντα μαλλια ωραια φτιαγμενα , προσωπο εμενα μου αρεσε , κορμι εξαιρετικο για το στυλ της που φερνει σε Βορεια. Παολα σαν να βλεπεις Ελληνιδα , αυρα μακρια μαλλια , μεγαλα εκφραστικα ματια μελαχροινη , χειλια λιγο πειραγμενα , σωμα με βυζαρες και κωλαρα. Προγραμμα αψογο για εμενα. Διπλη πιπα μαζι μια αρχιδια μια deepthroat, γλυψιμο αριστερα δεξια με τις γλωσσες τους μαζι , deepthroat εναλλαξ , μετα να γαμιεται με δονητη η Παολα deepthroat η Νικολ , deepthroat η Παολα με δονητη η Νικολ. Πολυ δυνατες στην πιπα και οι δυο. Μετα πρωκτικο μια η μια μετα η αλλη με αλλαγη προφυλακτικου σκαμπιλια στα κωλομερια και οι δυο και τραβηγμα μαλλιων στην Παολα , ανοιγμα κωλομερια να χαζευεις κωλοτρυπιδες και βρισιμο οσο γουσταρεις. Πολυ επικοινωνιακες και οι δυο και καλοι χαρακτηρες. Για εμενα ειναι καλες περιπτωσεις. Τα 170 της Νικολ τα αξιζει τα 200 Παολα ειναι τσιμπημενα. 150 με ολα ειναι η τιμη για Παολα. Ομως οποιος θελει πηγαινει δεν μας αναγκαζει κανεις. Εχει πολλες ανεξαρτητες εξω απο αυτο το σαιτ με 150 ολα μεσα τα σπανε. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρις να μαυριζει γυναικες. Η καθεμια παιρνει οτι γουστσρει δικο τους ειναι το σωμα τους.
Είσαι ωραίος!! Πάντα τέτοια...ελπίζω να καταφέρω και εγώ αυτό το δίδυμο!!Σημερα βρεθηκα με Νικολ Παολα. Η Νικολ κοντα μαλλια ωραια φτιαγμενα , προσωπο εμενα μου αρεσε , κορμι εξαιρετικο για το στυλ της που φερνει σε Βορεια. Παολα σαν να βλεπεις Ελληνιδα , αυρα μακρια μαλλια , μεγαλα εκφραστικα ματια μελαχροινη , χειλια λιγο πειραγμενα , σωμα με βυζαρες και κωλαρα. Προγραμμα αψογο για εμενα. Διπλη πιπα μαζι μια αρχιδια μια deepthroat, γλυψιμο αριστερα δεξια με τις γλωσσες τους μαζι , deepthroat εναλλαξ , μετα να γαμιεται με δονητη η Παολα deepthroat η Νικολ , deepthroat η Παολα με δονητη η Νικολ. Πολυ δυνατες στην πιπα και οι δυο. Μετα πρωκτικο μια η μια μετα η αλλη με αλλαγη προφυλακτικου σκαμπιλια στα κωλομερια και οι δυο και τραβηγμα μαλλιων στην Παολα , ανοιγμα κωλομερια να χαζευεις κωλοτρυπιδες και βρισιμο οσο γουσταρεις. Πολυ επικοινωνιακες και οι δυο και καλοι χαρακτηρες. Για εμενα ειναι καλες περιπτωσεις. Τα 170 της Νικολ τα αξιζει τα 200 Παολα ειναι τσιμπημενα. 150 με ολα ειναι η τιμη για Παολα. Ομως οποιος θελει πηγαινει δεν μας αναγκαζει κανεις. Εχει πολλες ανεξαρτητες εξω απο αυτο το σαιτ με 150 ολα μεσα τα σπανε. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρις να μαυριζει γυναικες. Η καθεμια παιρνει οτι γουστσρει δικο τους ειναι το σωμα τους.
Σημερα βρεθηκα με Νικολ Παολα. Η Νικολ κοντα μαλλια ωραια φτιαγμενα , προσωπο εμενα μου αρεσε , κορμι εξαιρετικο για το στυλ της που φερνει σε Βορεια. Παολα σαν να βλεπεις Ελληνιδα , αυρα μακρια μαλλια , μεγαλα εκφραστικα ματια μελαχροινη , χειλια λιγο πειραγμενα , σωμα με βυζαρες και κωλαρα. Προγραμμα αψογο για εμενα. Διπλη πιπα μαζι μια αρχιδια μια deepthroat, γλυψιμο αριστερα δεξια με τις γλωσσες τους μαζι , deepthroat εναλλαξ , μετα να γαμιεται με δονητη η Παολα deepthroat η Νικολ , deepthroat η Παολα με δονητη η Νικολ. Πολυ δυνατες στην πιπα και οι δυο. Μετα πρωκτικο μια η μια μετα η αλλη με αλλαγη προφυλακτικου σκαμπιλια στα κωλομερια και οι δυο και τραβηγμα μαλλιων στην Παολα , ανοιγμα κωλομερια να χαζευεις κωλοτρυπιδες και βρισιμο οσο γουσταρεις. Πολυ επικοινωνιακες και οι δυο και καλοι χαρακτηρες. Για εμενα ειναι καλες περιπτωσεις. Τα 170 της Νικολ τα αξιζει τα 200 Παολα ειναι τσιμπημενα. 150 με ολα ειναι η τιμη για Παολα. Ομως οποιος θελει πηγαινει δεν μας αναγκαζει κανεις. Εχει πολλες ανεξαρτητες εξω απο αυτο το σαιτ με 150 ολα μεσα τα σπανε. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρις να μαυριζει γυναικες. Η καθεμια παιρνει οτι γουστσρει δικο τους ειναι το σωμα τους.