takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
Υποψίες Soft BDSM, είναι αυτό?Καλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
Υποψίες Soft BDSM, είναι αυτό?Καλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
Θέλω να γλείψω ότι βλέπω στη φωτό.Καλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
Θέλω να γλείψω ότι βλέπω στη φωτό.
Και όχι μόνο....
Φίλησε την μπορεί να είναι Δεσποτας...Με εξαίρεση την χερουκλα κάτω αριστερά φαντάζομαι μύστη μου...
- woof woof!Καλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
Μάστορα, τα εργαλεία δικα σου ή τα φέρνει το κορίτσι;Επειδή βλέπω σας άρεσε η φώτο, πάρτε μια ακόμη από την χθεσινή εξαιρετική συνεύρεση. Είναι λίγο κουνημένη, πως θα μπορούσε να μην ήταν εξάλλου, όταν έχεις μπροστά σου μια τέτοια απίστευτη γυναίκα . Νομίζω όμως ότι αντανακλα τη γενικότερη ατμόσφαιρα.
ΚορμαραΚαλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
ΦοβερήΕπειδή βλέπω σας άρεσε η φώτο, πάρτε μια ακόμη από την χθεσινή εξαιρετική συνεύρεση. Είναι λίγο κουνημένη, πως θα μπορούσε να μην ήταν εξάλλου, όταν έχεις μπροστά σου μια τέτοια απίστευτη γυναίκα . Νομίζω όμως ότι αντανακλα τη γενικότερη ατμόσφαιρα.
Πάντως τα πόδια σίγουρα θα τρέμουν αδερφέ χαχαχαχα.Φοβερή
Που να μην τρέμουν τα χέρια με τέτοιο θέαμα
Ότι καλύτερο..Καλησπέρα σε όλους και μία μικρή γεύση από ένα υπέροχο Ραντεβού σήμερα
Δεν σε έχω πάρει ακόμα αλλά φαίνεσαι από τα πιο ωραία κορμιά εδώ μέσα!!!Καλησπέρα Και από μένα
Είναι από τα καλύτερα κορμιά μοντελε! Δίνει κ κωλο! Η τρυπουλα της κορασίδας στο άβαταρ μου όμως, που δεν θα αποκαλύψω, είναι ένα κλικ καλύτερη!Δεν σε έχω πάρει ακόμα αλλά φαίνεσαι από τα πιο ωραία κορμιά εδώ μέσα!!!