Alexanders
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2020
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Ότι και να πει κανείς για αυτή την θέα θα είναι λίγο!!!!!!
Ότι και να πει κανείς για αυτή την θέα θα είναι λίγο!!!!!!
ότι καλύτερο...
Βαλς καμια φωτο να χαζεψουμε τουλαχιστον ρε μωρο!!και δειξε μας και λίγο και την φλατ κοιλίτσα σου σε εμας που εχουμε φετιχ...Για προσωπικούς λόγους απουσιάζω μερικές μέρες θα επιστρέψω Σάββατο Κυριακή γι’ αυτό το λόγο είναι κλειστό το κινητό μου
Πάτος απίστευτος!
Άψογη..Kalo vradi
Τι μας κάνεις βραδιάτικαKalo vradi
Oriste xaxaxaΒαλς καμια φωτο να χαζεψουμε τουλαχιστον ρε μωρο!!και δειξε μας και λίγο και την φλατ κοιλίτσα σου σε εμας που εχουμε φετιχ...
Ωραιο κορμι....Oriste xaxaxa
Εγώ έχω μια ερώτηση....δεν έχουμε συναντηθεί...τις 2-3 φορές που προσπάθησα έτυχε να είσαι εκτος...και να μην δουλεύεις εκείνες τις ημέρες....παρόλα αυτά βλέπω τις φωτό σου και θαυμάζω το υπέροχο θέαμα....στην ερώτηση τώρα...τι ύψος έχεις? από περιέργεια και μόνο...Oriste xaxaxa
kalispera 1.74Εγώ έχω μια ερώτηση....δεν έχουμε συναντηθεί...τις 2-3 φορές που προσπάθησα έτυχε να είσαι εκτος...και να μην δουλεύεις εκείνες τις ημέρες....παρόλα αυτά βλέπω τις φωτό σου και θαυμάζω το υπέροχο θέαμα....στην ερώτηση τώρα...τι ύψος έχεις? από περιέργεια και μόνο...
Καυλα ως συνηθως...!!!Oriste xaxaxa
Καυλα ως συνηθως...!!!Oriste xaxaxa
δείχνεις για ψηλότερη στις φωτό...αλλά γενικά πρέπει να είσαι πανέμορφη...kalispera 1.74