melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 923
- Πόντοι
- 361
Αχ βρήκα κάτι πολύ ωραίο σήμερα χαχαχα
Εμείς θέλουμε την Εύα όχι τον ευα
Αχ βρήκα κάτι πολύ ωραίο σήμερα χαχαχα
Καλημέρα από μένα απουσιάζω μερικές μέρες θα επιστρέφω από Δευτέρα πάλι στη διάθεσή σας να περνάτε όμορφα
Επέστρεψε η κορμάρα;Καλημέρα από μένα απουσιάζω μερικές μέρες θα επιστρέφω από Δευτέρα πάλι στη διάθεσή σας να περνάτε όμορφα
Καλή επιστροφή!!! Αλλά χωρίς φωτό???Καλησπέρα σε όλους επέστρεψα, από αύριο κανονικά στη διάθεσή σας
Καλησπέρα Νίκολ μαςΚαλησπέρα σε όλους επέστρεψα, από αύριο κανονικά στη διάθεσή σας
Λάθος.Καλό καυλάκι η Νικόλ συνολικά.
Μετράει φυσικά επίσης, ότι έρχεται άνετα και στο ξενοδοχείο της επιλογής σου ή στο χώρο σου.
Παιδες στη φατσα βλεπεται το κοριτσι; Μπορει καποιος να δωσει στο περιπου περιγραφ
Τι ρωτάς ρε φίλε αν βλέπεται στη φάτσα???Φαντάζομαι εσύ είσαι ο Brad Pitt και έχεις κορμί Cristiano RonaldoΠαιδες στη φατσα βλεπεται το κοριτσι; Μπορει καποιος να δωσει στο περιπου περιγραφη;
Δεν θα σου απαντηση στα φωνια κατ αρχηνΠαιδες στη φατσα βλεπεται το κοριτσι; Μπορει καποιος να δωσει στο περιπου περιγραφη;
Τι ρωτάς ρε φίλε αν βλέπεται στη φάτσα???Φαντάζομαι εσύ είσαι ο Brad Pitt και έχεις κορμί Cristiano Ronaldo
Ένα point το έχεις είναι η αλήθεια.Βρε καραγκιοζη εγω την πληρωνω ομως δεν με πληρωνει αυτη.
Καλημέρα σας η πληροφορία δεν ισχύει!!! Συναντήσεις κάνω μόνο στο ξενοδοχείοΚαλό καυλάκι η Νικόλ συνολικά.
Μετράει φυσικά επίσης, ότι έρχεται άνετα και στο ξενοδοχείο της επιλογής σου ή στο χώρο σου.
Καλημέρα σας η πληροφορία δεν ισχύει!!! Συναντήσεις κάνω μόνο στο ξενοδοχείο
Καλημέρα σας η πληροφορία δεν ισχύει!!! Συναντήσεις κάνω μόνο στο ξενοδοχείο
Τι ντρίμπλα ήταν αυτή δικέ μου ...Ναι, ναι, βλέπω από το νούμερο ότι είχα επικοινωνήσει με άλλη Νικόλ, που μου έγραψε στο Viber ότι πηγαίνει παντού.
Ε, ξεκαθάρισε το θέμα. Μένει τώρα μόνο να διαλέξω Νικόλ.
Μοιάζει σχετικά με την Ρόζα, που είναι ότι πιο κοντά μπόρεσα να βρω....Παιδες στη φατσα βλεπεται το κοριτσι; Μπορει καποιος να δωσει στο περιπου περιγραφη;
από παπατζηδες άλλο τίποτα στο σαητ.Καλημέρα σας η πληροφορία δεν ισχύει!!! Συναντήσεις κάνω μόνο στο ξενοδοχείο