Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.763
- Πόντοι
- 2.256
Νωρις ειναι ακομα!κατσε κουκλα μου!Καλό βράδυ
Νωρις ειναι ακομα!κατσε κουκλα μου!Καλό βράδυ
Καλό βραδάκι ΝικόλΚαλό βράδυ
Στο έχουν κάνει γαρύφαλλο το κωλοτρυπιδι.. κριμα που σε χαίρονται μόνο οι κομπρες οι ΑθηναίοιΚαι έτσι κάτι λίγα από τα σημερινά
Τυχεροί οι Αθηναίοι χαχαχαΣτο έχουν κάνει γαρύφαλλο το κωλοτρυπιδι.. κριμα που σε χαίρονται μόνο οι κομπρες οι Αθηναίοι
Το λιγότερο τυχεροίΤυχεροί οι Αθηναίοι χαχαχα
Νικόλ θέλω να σε σκισωωωωωωΤυχεροί οι Αθηναίοι χαχαχα
δεν την χαιρομαστε ολοι μαν. κι εμεις θελουμε να δουμε τον κωλο της απο κοντα αλλα.....Στο έχουν κάνει γαρύφαλλο το κωλοτρυπιδι.. κριμα που σε χαίρονται μόνο οι κομπρες οι Αθηναίοι
Ποιο ξενοδοχείο είναι?Όπως πάντα πεντακάθαρο μέρος
BillΠοιο ξενοδοχείο είναι?
Το 406!Όπως πάντα πεντακάθαρο μέρος
εννοειται οτι κοιτας αλλου,απορω γιατι προσπαθησες δευτερη φοραδεν την χαιρομαστε ολοι μαν. κι εμεις θελουμε να δουμε τον κωλο της απο κοντα αλλα.....
η δικη μου εμπειρια μετα απο επικοινωνια με το κοριτσι εχει ως εξης:
την πρωτη φορα κλεισαμε ραντεβου κανονικα,το επιβεβαιωσαμε κανονικα την ιδια μερα και λιγες,πολυ λιγες ωρες πριν γινει πραξη το ραντεβου η κοπελλα το ακυρωσε.
συμβαινει οκ,αλλα μετα απο λιγο καιρο εκανα και δευτερη αποπειρα να ξανακλεισω επειδη η κοπελλα οντως μου αρεσει και μου κανει κλικ που λενε.
εστειλα το μηνυμα μου κανονικα,παραδοθηκε κανονικα,διαβαστηκε κανονικα και δεν απαντηθηκε ποτε.
νομιζω οτι μετα και το συμβαν της πρωτης αποπειρας να την δω και την ακυρωση απο πλευρας της,επρεπε τουλαχιστον να απαντησει, ειτε θετικα,ειτε αρνητικα. η ευγενεια τουλαχιστον που ζητανε ολες απο μας αυτο απαιτει.
τελος παντων,τα εχουν αυτα τα κοριτσια, παμε παρακατω και κοιταμε αλλου.
εγω την ξεχασα ηδη.
Ειναι απο τις ελαχιστες αγενεστατες,αλαργαδεν την χαιρομαστε ολοι μαν. κι εμεις θελουμε να δουμε τον κωλο της απο κοντα αλλα.....
η δικη μου εμπειρια μετα απο επικοινωνια με το κοριτσι εχει ως εξης:
την πρωτη φορα κλεισαμε ραντεβου κανονικα,το επιβεβαιωσαμε κανονικα την ιδια μερα και λιγες,πολυ λιγες ωρες πριν γινει πραξη το ραντεβου η κοπελλα το ακυρωσε.
συμβαινει οκ,αλλα μετα απο λιγο καιρο εκανα και δευτερη αποπειρα να ξανακλεισω επειδη η κοπελλα οντως μου αρεσει και μου κανει κλικ που λενε.
εστειλα το μηνυμα μου κανονικα,παραδοθηκε κανονικα,διαβαστηκε κανονικα και δεν απαντηθηκε ποτε.
νομιζω οτι μετα και το συμβαν της πρωτης αποπειρας να την δω και την ακυρωση απο πλευρας της,επρεπε τουλαχιστον να απαντησει, ειτε θετικα,ειτε αρνητικα. η ευγενεια τουλαχιστον που ζητανε ολες απο μας αυτο απαιτει.
τελος παντων,τα εχουν αυτα τα κοριτσια, παμε παρακατω και κοιταμε αλλου.
εγω την ξεχασα ηδη.
Χρονια πολλα γυναικάρα!!!!Χρόνια πολλά Σε όλους Καλά Χριστούγεννα
Εδώ φίλε θα διαφωνήσω κάθετα. Έχω βρεθεί μαζί της και μπορώ να πω, ότι πέρα από το ομορφότερο κορμί στο χώρο που κατά την γνώμη μου, έχει η Νικόλ και το υπέροχο σεξ που προσφέρει, η κοπέλα σε κάθε επικοινωνία μας ήταν άψογη. Ευγενικοτατη, ακριβώς στην ώρα της και ντυμένη πολύ ωραία. Μήπως έχει γίνει κάτι μεταξύ σας?Ειναι απο τις ελαχιστες αγενεστατες,αλαργα
Επίσης καλή χρόνια με υγεία και πολύ καυλα μωροΚαλημέρα καλή χρονιά σε όλους με υγεία να χαίρεστε ότι αγαπάτε να είναι ευτυχισμένο χρόνο 2024 για όλους μας αγάπη χαμόγελο και θετική ενέργεια
Καλημερα.Διαθεσιμη σημερα;Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους με υγεία να χαίρεστε ότι αγαπάτε να είναι ευτυχισμένο χρόνο 2024 για όλους μας αγάπη χαμόγελο και θετική ενέργεια
Καλή χρονιά.Εισαι διαθέσιμη κανονικά;Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους με υγεία να χαίρεστε ότι αγαπάτε να είναι ευτυχισμένο χρόνο 2024 για όλους μας αγάπη χαμόγελο και θετική ενέργεια