txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
απαντα πρωτα σε κανα μνμ κ βλεπουμεΕ όχι και μήνες είπαμε
απαντα πρωτα σε κανα μνμ κ βλεπουμεΕ όχι και μήνες είπαμε
Βεβαίως οτι πειςαπαντα πρωτα σε κανα μνμ κ βλεπουμε
ΩΝΣΓ τι κωλάρα είναι αυτή;Καλό Σαββατοκύριακο με αγάπη και θετική ενέργεια
ενημερωνεις κ την κοπελα πριν απαντησεις η παιρνεις πρωτοβουλιες μονος σουΒεβαίως οτι πεις
Τι ποδαρες είναι αυτές;;;Θα απουσιάσω μερικές μέρες θα κάνω διάλειμμα σύντομα πάλι κοντά σας να περνάτε όμορφα, Και μην ξεχνάτε χαμόγελο και θετική ενέργεια ;)
Θα απουσιάσω μερικές μέρες θα κάνω διάλειμμα σύντομα πάλι κοντά σας να περνάτε όμορφα, Και μην ξεχνάτε χαμόγελο και θετική ενέργεια ;)
Για πόσες ημέρες;Θα απουσιάσω μερικές μέρες θα κάνω διάλειμμα σύντομα πάλι κοντά σας να περνάτε όμορφα, Και μην ξεχνάτε χαμόγελο και θετική ενέργεια ;)
Από Δευτέρα πάλι κοντά σαςΓια πόσες ημέρες;
δειξε μας την κορμαρα σου κουκλα μου και καλη ξεκουραση να εχειςΑπό Δευτέρα πάλι κοντά σας
Έλα ντε και εγώ έχω στείλει απαντήσει δεν πήραΑν απαντούσες και σε κάνα μήνυμα στο viber?
Θα πας τσεχια?Θα απουσιάσω μερικές μέρες θα κάνω διάλειμμα σύντομα πάλι κοντά σας να περνάτε όμορφα, Και μην ξεχνάτε χαμόγελο και θετική ενέργεια ;)
Οχι είμαι στην Ελλάδα απλά είμαι εκτός ΑττικήςΘα πας τσεχια?
για ραντεβου?Οχι είμαι στην Ελλάδα απλά είμαι εκτός Αττικής
Όχι, έπιασε δουλειά στην Europa και κάνει δειγματισμο την καινούργια σειρά προφίλ αλουμινίου που έβγαλε η εταιρεία.για ραντεβου?
εσυ ο εξυπνος της ολης φασης ε;Όχι, έπιασε δουλειά στην Europa και κάνει δειγματισμο την καινούργια σειρά προφίλ αλουμινίου που έβγαλε η εταιρεία.
Ναιεσυ ο εξυπνος της ολης φασης ε;