Την βρίσκεται εύκολα για να κλείσει κάποιος ραντεβού? "εχω στείλει δύο φορές αλλά δεν απάντησε...
Δυσκολη επικοινωνία γενικά
Την βρίσκεται εύκολα για να κλείσει κάποιος ραντεβού? "εχω στείλει δύο φορές αλλά δεν απάντησε...
Με pm υπάρχει περίπτωση επικοινωνίας?????Δυσκολη επικοινωνία γενικά
εσένα η μαλακια εκ γενετής η' απο κούνια?Αυτο πισω στον κωλο το εβγαλες? Τι ειναι; Αιμοροιδα; Κονδυλωμα;
εγώ εσένα βλέπω για μαλακα σε όλα τα θρεντς με τις ερωτήσεις που κάνεις, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα από που είσαι.Σιγα ρε μαλακα εσυ... Δε το βλεπεις; Δε σε αφορα;
Χαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
ΣλουρπΚαλημερούδια
Α ωραια. το εβγαλες το κονδυλωμα. Ωραια σουφρα, μεγαλο μουνιΧαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
Ναι αγάπη μ Ότι πεις εσυ;)Α ωραια. το εβγαλες το κονδυλωμα. Ωραια σουφρα, μεγαλο μουνι
Πολυ τρυφερη χειρονομιαΧαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
Καλα λογια λεω. Ωραιο μουνακι και σουφρα. και σωμαΝαι αγάπη μ Ότι πεις εσυ;)
Να μας φτιαχνεις μωρακι και ην χαλιεσαι. Οι ανοητοι ειναι υπερβολικα πολλοι....Ναι αγάπη μ Ότι πεις εσυ;)
Νικολ Δεχεσαι χυσιμο στο προσωπο?
Χαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
Goodnight...Χαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
Παναγια μου θα σκοτωθουμε!Χαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους
Άντε να κοιμηθείς τώρα με τέτοια ΚΩΛΑΡΑΧαμόγελο και θετική ενέργεια είπαμε καλό απόγευμα σε όλους