Μεγάλη αρετή η υπομονή, όποιος την έχει μόνο κερδισμένος θα βγαίνει... προσπαθώ καιρό να συναντήσω τη Νικόλ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποια ώρα που να βολεύει και τους δύο,από τη μια τα πολύ λίγα ραντεβού που κάνει το κορίτσι και από την άλλη ο πολύ λίγος ελεύθερος προσωπικός χρόνος , παρόλα αυτά πάντα μου πρότεινε εναλλακτικές αλλά δεν μπορούσα εγώ να ανταποκριθώ.... μυνήματα και ξανά μυνήματα όλο αυτό το διάστημα στο τέλος δημιουργήθηκε μια οικειότητα μεταξύ μας χωρίς να έχουμε συναντηθεί....και επιτέλους εχτές τα καταφέραμε...ότι και να πω θα είναι λίγο ,το κορίτσι είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ.... ευγένεια και συμπεριφορά που σε σκλαβώνει, ευχάριστος χαρακτήρας, με ένα χαμόγελο συνέχεια στο πρόσωπο της. Κορμί αψεγάδιαστο ότι βλέπουμε στις φωτό ,κανονικό μοντέλο,στήθος πολύ πετυχημένο και όμορφο ,της πάει πολύ, επιδερμίδα βελούδινη και άκρα πανέμορφα για τους λάτρεις,για πολύ παιχνίδι που της αρέσει....και πάμε τώρα στο πρόσωπο για το οποίο έχουν γραφτεί διάφορα. Εννοείται ότι ο καθένας έχει τα γούστα του και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Προσωπικά μου αρέσει το κοντό μαλλί ,είναι ιδιαίτερη φάση νομίζω και πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει η γυναίκα ,στη Νικόλ ταιριάζει γάντι,της πάει και για μένα είναι μια όμορφη γυναίκα που σίγουρα θα κοίταγα στο δρόμο.... ιδίως έτσι όπως ήρθε στο δωμάτιο,με ένα πολύ όμορφο και σέξι στενό λευκό φόρεμα και ψιλά πέδιλα.Αφου μπήκε στο δωμάτιο και την κοίταγα για λίγο ρωτώντας, εσύ είσαι η Νικόλ,περίμενα μια άσχημη, γελάσαμε ,τα είπαμε λίγο και κάπου εκεί ξεκίνησε η επίθεση...δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα,με πέταξε στο κρεβάτι και αφού με περιποιήθηκε από την κορφή ως τα νύχια, ανέβηκε πάνω μου,τα κορμιά κούμπωσαν ,τα στόματα και οι γλώσσες ενώθηκαν και μείναμε εκεί μέχρι να έρθει το τελος με πολύ δυνατό και άγριο Ρυθμό...το κορίτσι με π@@ηξε,δεν τη π@@ηξα......μπανάκι ,τσιγαρακι,δεν αφήνει να περάσει χρόνος, αναλαμβάνω εγώ ομως ,της το χρωσταγα....κάτι παραπάνω από πεντακάθαρη,γευστικοτατη , δοτική, τρομερή συμμετοχή,θέλει να σε ευχαριστήσει και αυτό φαίνεται ,σε παροτρύνει με φωνουλες,σε χουφτωνει ,χάδια, φιλιά, δαγκώματα άφθονα και γλωσσοφιλα απίστευτα, δεν κλέβει καθόλου χρόνο ,ούτε προσπαθεί να αποφύγει κάτι,με λίγα λόγια, άψογη!!!Αφού τελειώνει κ ο δεύτερος γύρος κάνουμε το μπανάκι μας ,ανάβουμε τσιγάρο ,έχει μείνει κάνα 25 λεπτό ,ήταν 1,5 ώρα το ραντεβού,το κορίτσι είχε αλλά σχέδια στο μυαλό της...πέφτει επάνω μου και αρχίζει μια περιποίηση διαστημική, πρόστυχες ματιές , φτυσιματα,μου πήρε τη ψυχή....μετά και απ' αυτό για μένα δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι κάτι κάνει καλά αυτό το κορίτσι και θέλει να φύγεις χαμογελαστός από το δωμάτιο.
Νικόλ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα,σε ευχαριστώ για όλα,πέρασα σούπερ και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε.