Nikol 1
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 14.508
Καλημέρα καυλακι!!!!
Ευχαριστώ πολύΈχετε πολύ όμορφα δάκτυλα.
Συγχαρητήρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγχαρητήρια.
Καλημέρα καυλακι!!!!
Συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια.
τύπε άνοιξα το νήμα και μου βγήκε φάτσα κάρτα το παραπάνω.Θελω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ να γλυψω
ΕυχαριστωΚαλημέρα 6945737434
Μήπως " έρχεσαι και αβασανιστα στο χώρο μας" ???Αγόρια με λένε Νικολ είμαι από Τσεχία και γουσταρω να περναω καλα !
Καλημέρα καλημέρα από μένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική σου χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασες όμορφα και εγώ επίσης Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σου και πιστεύω θα τα ξαναπούμε σύντομα Σε ευχαριστώ και πάλιΚαλησπερα σας. Ειμαι πολλα χρονια στο χωρο αλλα λιγο καιρο εδω. Εχω δοκιμασει γνωστα ονοματα της αγορας απο γραφεια κλπ. Σημερα δοκιμασα τη Νικολ 1. Ενα μεσημεριανο 2ωρο σε κεντρικο ξενοδοχειο απ τα γνωστα. Ηρθε ντυμενη μ ενα ωραιο μαυρο φορεμα, ψηλη 1.70, κορμι μοντελε, αδυνατη, μικρο αλλα στητο (φτιαγμενο αλλα φαινεται φυσικο) στηθος, στρογγυλο κωλαρακι που το δινει μονο αν το εχεις ζητησει απο πριν ωστε να ερθει προετοιμασμενη και να το εχει καθαρισει εσωτερικα, οπως πρεπε,ι απ το σπιτι. Μιλαει αψογα Ελληνικα, ειναι πολυ καλη στο social… Στον αγωνα τωρα. Πιπα βαθεια dt γλυφει και μπαλες, χωρις χερια, οση ωρα θελεις. Τελειωμα στο στομα, μετα τα αφηνει στο μπανιο κανοντας και πλυσεις με στοματ διαλυμα. Μουνακι σφιχτο πεταχτο, κωλος ολοστρογγυλος, αλλαγες στασεων, συμμετοχικη σε ολα. Κοπελα να την παρεις για ΣΚ να βγειτε, να μιλησετε και μετα να την απολαυσεις οπως θελεις. Ειναι 32 οπως γραφει, μαυρο κοντο μαλλι, σκουρα ματια, λευκο απαλο δερμα. Θα την ξαναπαρω σιγουρα! Η τιμη 160€ το 2ωρο ειναι παραπανω απο τιμια. Μπραβο Νικολ, καλωσηρθες και παιδες δοκιμαστε τη. Στην πιπα της εβαλα 10 και της το ειπα. Τα υπολοιπα 9αρια απλα για να μη το παρει πανω της… Δυο μερες στο χωρο, δεν εχει δουλεψει παλια, μονο τυπου sugar baby. Νικολ θα τα ξαναπουμε συντομα… να προσεχεις. Φιλια
Καλημέρα καλημέρα από μένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική σου χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασες όμορφα και εγώ επίσης Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σου και πιστεύω θα τα ξαναπούμε σύντομα Σε ευχαριστώ και πάλι
έτσι μπράβο!στρογγυλο κωλαρακι που το δινει
με το κωλαράκι εντός τιμής?Η τιμη 160€ το 2ωρο
Άντε πάλι....Θελω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ να γλυψω