doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 593
- Πόντοι
- 301
Καλό βράδυ
Μας καυλωνεις χωρίς να σε έχουμε δει ακόμα
Καλό βράδυ
Μας καυλωνεις χωρίς να σε έχουμε δει ακόμα
δεν εχει καρτελα η κοπελα; Distixos oxi
Το έχω πει έχω ζητήσει εδώ και καιρόε ανοιξε μια. πες εναν admin
καλα θα γραψω εδω.Το έχω πει έχω ζητήσει εδώ και καιρό
Δεν ξέρω ποιος είσαι δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω με το νικνέιμ του site αλλά χαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφα αυτό προσπαθώ πάντα όποιος περνάει μαζί μου να φεύγει χαμογελαστός από μένα και σ’ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια με αγάπη Νικόλκαλα θα γραψω εδω.
Συναντηση προ ημερων με την εν λογω κορασιδα. Η κοπελα ειναι κορμαρα, λαμπαδα και ψηλη. Φτιαγμενο στηθος αλλα με καλο αποτελεσμα δεν ειναι σκληρο στην αφη και πανεμορφο κωλαρακι με μια κωλοτρυπιδα οπως τις φωτογραφιες. Εχει φουσκωσει και λιγο τα χειλη της αλλα της παει σαν εμφανιση. Δεν αρνηθηκε τιποτα, φιλια με γλωσσα και δεκτικη σε ολες τις στασεις. Εγινε ενας μεγαλος γυρος που μου ηταν αρκετος. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι ευγενεστατη και προθυμη να σε ικανοποιησει με απταιστα ελληνικα. Μονο με την συμπεριφορα της σε κερδιζει. Ισως να μην ειναι για πιο hard καταστασεις που θα ηθελα αλλα σαν πρωτη επαφη δεν το δοκιμασα κιολας.
Βαλε μας και μια Φωτο σου…!Δεν ξέρω ποιος είσαι δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω με το νικνέιμ του site αλλά χαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφα αυτό προσπαθώ πάντα όποιος περνάει μαζί μου να φεύγει χαμογελαστός από μένα και σ’ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια με αγάπη Νικόλ
Πολύ ωραία φωτογραφία...!Καλό βράδυ
Καλό βράδυ
Naiδιαθέσιμη το ΣΚ;
Ωραίο "στήσιμο"!Εδω στα μαυρα
Πολύ ωραία φωτό από όλες τις απόψειςΚαλό σαββατοκύριακο να περνάτε όμορφα
Επίσης Νικόλ...Καλό σαββατοκύριακο να περνάτε όμορφα
Καλό σαββατοκύριακο να περνάτε όμορφα
Δεν πήρες ακόμα μεζέ ?Πολύ ωραία φωτό από όλες τις απόψεις