Διαγραμμένο μέλος 216428
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Σε περιμένω Θεσσαλονίκη!!
Εγώ φίλε μου όσες φορές έχω στήλει μήνυμα έχει απαντήσει δεν έχει αργήσει...Τελικά η επικοινωνία μαζί της είναι απίστευτα δύσκολη. Θα ήθελα πολύ να συναντηθω μαζί της αλλά όσες φορές της έχω στείλει δεν απαντάει καν στα μηνύματα μου. Προτιμότερο για εμένα θα ήταν να μου έλεγε δεν μπορώ δεν θέλω πάρα να μην απαντάει καν! Αυτά από εμένα!
Σε εμένα τίποτα. Τι να πω δεν θα της αρέσει η φάτσα μου τότε! Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.Εγώ φίλε μου όσες φορές έχω στήλει μήνυμα έχει απαντήσει δεν έχει αργήσει...
Έτσι όπως ξεκίνησε σίγουρα καλήΚαλή εβδομάδα
Έτσι όπως ξεκίνησε σίγουρα καλή
Εισαι Κορμάκι τέλειο!!!Καλή εβδομάδα
Ουτε εγω είχα θέμα καθ την έχω συναντήσει 3 φορές!Τελικά η επικοινωνία μαζί της είναι απίστευτα δύσκολη. Θα ήθελα πολύ να συναντηθω μαζί της αλλά όσες φορές της έχω στείλει δεν απαντάει καν στα μηνύματα μου. Προτιμότερο για εμένα θα ήταν να μου έλεγε δεν μπορώ δεν θέλω πάρα να μην απαντάει καν! Αυτά από εμένα!
SsseeeexxxxyyyyΚαλή εβδομάδα
Παρα πολύ...Ssseeeexxxxyyyy
Μια ταπούλα πάνω αριστερά , κάτω από το Listerine , ποιος την ψάχνει ??Καλή εβδομάδα
μπραβο ματι....Μια ταπούλα πάνω αριστερά , κάτω από το Listerine , ποιος την ψάχνει ??
Είναι αυτός ένας.... κάτι τέτοια δεν τού ξεφεύγουν με τίποταμπραβο ματι....
μπραβο ματι....
Εεε τι τα έχουμε ταΕίναι αυτός ένας.... κάτι τέτοια δεν τού ξεφεύγουν με τίποτα
Κορμάρα τέλεια η ΝικόλΕισαι Κορμάκι τέλειο!!!
Κατευθείαν....
Καλημέρα σε όλους είπαμε εργασία και χαρά και θετική ενέργεια με αγάπη Νικόλ
Συγχαρητήρια για την φωτογραφία.
Εμείς ξέρεις οι λίγο πιο ώριμοι άντρες εκτιμούμε πολύ αυτού του είδους τις φωτογραφίες.
Προσωπικά θεωρώ ότι εξάπτουν περισσότερο την φαντασία ενός άντρα σε σύγκριση με το απόλυτο γυμνό.
Ο ορισμός της συμμετρίας, μωρό μου.Καλησπέρα σε όλους