Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.850
- Πόντοι
- 486
Καλά λέει η κοπέλα τι έγινε Πανουλη??ti egine Panouli
Καλά λέει η κοπέλα τι έγινε Πανουλη??ti egine Panouli
Βυζάρες και απίστευτος κώλος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.
Καυλό απόγευμα θες να πείς Νικόλ μας,,,,,Καλό απόγευμα
Καλό απόγευμα
Ε πως να είναι καλό το απόγευμα με αυτά που μας κάνεις ρε κοριτσαρε???Καλό απόγευμα
Καλό απόγευμα
Αν επιζήσουμε απ'αυτές τις δυο ( ξέρετε ποιά είναι η άλλη ) ,θα πρέπει να μας γράψει η ιστορία !!!Καλό απόγευμα
θα σου μεταφέρω εγώ ρε τα υγρά της με μνμ για να'σαι καυλωμένος ....χαχαχαΑχ καυλιάρα μου, όταν επιστρέψω, θα σου γλείψω μέχρι και τις ωοθήκες!
Σιγά τις βυζάρες οκ πλαστικό στήθοςΒυζάρες και απίστευτος κώλος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.
θα σου μεταφέρω εγώ ρε τα υγρά της με μνμ για να'σαι καυλωμένος ....χαχαχα
Εδώ είμαι φίλε εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος που με καθήλωσε Αθήνα .Τελείωσε ευτυχώς και δεν έχω καμμία όρεξη για διακοπές ,,,,, τι όρμησα? Ήδη μπούκαρα !!!ΔΕΝ χρειάζεται, μην αγχώνεσαι.
Η κούκλα ανεβάζει υλικό, για να μένουμε σταθερά και μόνιμα καυλωμένοι!
Εσύ αν είσαι ακόμα εκεί, ΟΡΜΑ!
Σόρρυ .. τωρα το είδα..ti egine Panouli
Καλέ μου φίλε δεν το έπιασες το νόημα που το έγραψα ,όλα καλά. Εδώ που δουλεύω 30 Nikol το λιγότερο βλέπω κάθε ημέρα.Κι εγώ δουλεύω σε δουλειά του κώλου, οπότε δεν με πειράζει να δω της Νικόλ, θα είναι ευχάριστο διάλειμμα!
Καλέ μου φίλε δεν το έπιασες το νόημα που το έγραψα ,όλα καλά. Εδώ που δουλεύω 30 Nikol το λιγότερο βλέπω κάθε ημέρα.
λαθος νεταρισμα, θα σε μαθω την επομενη φορα...Και κάτι από σήμερα με αγάπη η Νικόλ