AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.695
- Πόντοι
- 4.496
Καλησπέρα, καλώς μας ήρθες!
Τέλεια θέα μάλιστα!!! Το θεϊκό αυτό κωλαρακι είναι διαθέσιμο;
Ναι παίζει πρωκτικό εδώ και πολυυύ καλό μάλιστα!
Καλησπέρα, καλώς μας ήρθες!
Τέλεια θέα μάλιστα!!! Το θεϊκό αυτό κωλαρακι είναι διαθέσιμο;
Εχω γράψει περιμένω να ανέβειΚαμία κριτική από συναγωνιστή που τίμησε το κορίτσι θα δούμε;
33 κριτικές δεν σου φτάνουν?Καμία κριτική από συναγωνιστή που τίμησε το κορίτσι θα δούμε;
Βαριέσαι να ψάξεις ???Καμία κριτική από συναγωνιστή που τίμησε το κορίτσι θα δούμε;
Ναι τις είδα, ευχαριστώ!Βαριέσαι να ψάξεις ???
Έχει ένα σωρό κριτικές !!!
Εχει πολλές θα τις βρεις εύκολαΚαμία κριτική από συναγωνιστή που τίμησε το κορίτσι θα δούμε;
και μια μικρή ιδέα από τα όσα θα ζησει κάποιος μαζί με το μωρό
οπως τα έζησα και
Δυνατό πιστόνιασμα
οπως τα έζησα και γώ
Pou akrivos pia mera Kai ti ora peripou pezmou kai n s poΜπορεί να πω και μαλακια. Δεν την έχω συναντήσει σε ραντεβού.
Ήμουν 50% σίγουρος ότι την πέτυχα προχτές στο μετρό. Οι περιγραφές στις κριτικές ταίριαζαν με κύρια διαφορά ότι η γυναίκα που είδα ήταν ξανθιά. Πλέον μετά την κριτική του ελγκαναντορ είμαι 90% σίγουρος ότι ήταν αυτή.
Αν ήταν όντως αυτή, η γυναίκα είναι καυλα. Και κορμί και στυλ και φάτσα και όλα.
Νικόλ εσύ ήσουν;
Αχ βρε Νικολ..Pou akrivos pia mera Kai ti ora peripou pezmou kai n s po
Φίλε ότι και να πει κάποιος για την Νικόλ είναι λίγο. Το σεξ μαζί της είναι ονειρικό. Υπέροχο σώμα, κατά την γνώμη μου ότι ποιο ωραίο υπάρχει αυτή την στιγμή στο μπου. Απίστευτη ευλυγισία και διάθεση να σε κάνει να περάσεις υπέροχα. Από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει στην ζωή μου. Όσο για το πρωκτικό δεν έχω πάρει αλλά διατίθεται με ανάλογο έξτρα και πρέπει να είναι καταπληκτικό.Καμία κριτική από συναγωνιστή που τίμησε το κορίτσι θα δούμε;
Δεν αναφέρθηκα επίτηδες σε λεπτομέρειες για να μην παρεξηγηθώ.Pou akrivos pia mera Kai ti ora peripou pezmou kai n s po
Φίλε ότι και να πει κάποιος για την Νικόλ είναι λίγο. Το σεξ μαζί της είναι ονειρικό. Υπέροχο σώμα, κατά την γνώμη μου ότι ποιο ωραίο υπάρχει αυτή την στιγμή στο μπου. Απίστευτη ευλυγισία και διάθεση να σε κάνει να περάσεις υπέροχα. Από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει στην ζωή μου. Όσο για το πρωκτικό δεν έχω πάρει αλλά διατίθεται με ανάλογο έξτρα και πρέπει να είναι καταπληκτικό.
Φοβερό σώμα ναιΜακράν το ΤΟΠ σώμα, σε ανεξάρτητες σίγουρα.
Μιλάμε για THE BODY!
Είναι από τους τοπ κοριτσαρους η Νίκολ!!!
οπως τα έζησα και γώ
Ειναι από τις καλύτερες θεες στα 4 της αγοράς, το έχω γράψει σε παλιότερη κριτική. Σου μένει αξέχαστη η θέα και το σφυροκόπημα που αντεχει.
οπως τα έζησα και γώ
Βυζάρες και απίστευτος κώλος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.Ορίστε χαχαχα
Άπταιστα Ελληνικά ;-)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καύλα δέρμα..
Παράδεισος ματιών ,κόλαση ψυχής η Nikol 1!!!Ορίστε χαχαχα