Νέα

Νικόλ από Ηρώων Πολυτεχνείου 37/Τριγγέτα κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xaris92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οπως τα λεει και ο βολτ

μεγαλη ξεπετα

η χειροτερη που εχω φαει..

μια φορα ρισκαρα και σε στουντιο πολυ παλια οπου εχω και κριτικη και την διεγραψα απο την λιστα
ο κοντος την ειχε παρει το καλοκαιρι κι εμεινε πολυ ευχαριστημενος...

βεβαια δεν ειναι και ανθρωπος για να εμπιστευτεις...

αλλα κι αλλο ενα φιλαρακι την εχει παρει στο κασσανδρας προσφατα κι εμεινε κι αυτος πολυ ευχαριστημενος :dunno:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε μπολντ δε λεει αυτη

ξερεις 2 πουτανες και τις κοπανας συνεχεια :jerking:

Κατσε ρε συ γιατι ωρες ωρες δεν καταλαβαινω ορισμενων την φιλοσοφια εδω μεσα  ;)

ειμαι υποχρεωμενος να σου πω ποιες ξερω , ποιες γαμαω , ποτε γαμαω κτλπ?

Ελεκτης στο πουτσο μου εχεις μπει? Οποιος θελει λεει οτι θελει... εγω μπορει να γαμαω 20

και να θελω να ενημερωνω εδω μεσα για τις 3. Με υποχρεωνει κανεις να τις αναφερω ολες?
Οποιος δεν του αρεσει η εξηγηση μου δικαιωμα του και ας με θεωρησει οτι θελει . Τι μαλακιες ειναι αυτες που μου τσαμπουνας
για συνελθε λιγο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μπολντετύπε μου το εχουμε ξαβασυζητησει και την ελεγες παλι Μαριαννα  :s&m_3: .
Η τιμωρια για το σφαλμα σου ειναι μια επισκεψη στο μπουρδελοχοστελ της ιασωνος, οπου αλυσοδενουν συναγωνιστες και τους μαστιγωνουν εκει μεσα  :grin: . Να το επισκεφτεις παραυτα και να ενημερωσεις αν βγεις σώος βέβαια  :2funny: :2funny:

Σαν Ελλη δουλευε ρε, αλλά αυτην λες μαλλον γιατι δεν υπηρξε ποτέ καμια άλλη που να σου λεει τελείωνε στα δυόμιση λεπτά...
Ειχα μεινει καγκελο, αλλα και εγω ειχα γκαζωσει μετα για να την ξεπετάξω εγω  :2funny: :2funny: γιατι δεν αξιζε η συμπεριφορα της.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πρώτα από όλα θα ήθελα να μάθουν κάποιοι έξυπνοι πως δεν είμαι κανένας προμοτερ ή η ιδια ή απλα ενας φαν που την εχει ψιλο-καψουρεύτει.Δεύτερον γι'αυτόν που λέει για τα ποσοστά είναι πως πριν πει οτιδήποτε να σκέφτεται και μην λέει μαλα...ες γιατί δεν με γνωρίζει. Τρίτων σε κάποιων που θέλει να γαμήσει υπό όρους και που ειρωνεύεται συνέχεια να μάθει πως να μου πει και αυτός μια κοπέλα και αν δεν μου αρέσει να μου δώσει πίσω και αυτός 20 ευρώ και να ξέρεις πως δεν γαμάω τα σαπάκια του μεταξουργείου και της Φυλής που τα γαμάνε οι Πακιστανοί οι Αλβανοί και ο κάθε βρομιάρης και ειδικά εσείς κύριε bakalis μου χρωστάτε από τώρα 100 ευρώ γιατί με όλες αυτές που έχετε πάει είναι σάπιες κατά την άποψη μου.Και ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως σε αυτό εδώ το σαιτ υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που πάνε σε συγκεκριμένα στούντιο και κοπέλες και τις αποθεώνουν  και δεν λέτε τίποτα,ακόμα ποιος προσπαθεί να ανεβάσει μια κοπέλα φένεται ξεκάθαρα με το ποιες έχετε φίλες στο συγκεκριμένο σαιτ.Και στα αρχίδια μου αν μου επιτεθίκατε όλοι και νομίζετε ότι το πέξατε "μάγκες" αλλά ακόμα η άποψη μου είναι ότι η Νικόλ είναι η καλύτερη. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Για τα προμοταρισματα μην απευθυνεσαι σε εμενα, γιατι όποτε βρισκω ευκαιρία, παλιοτερα την επεφτα στο προμοταρισμα των ξεπετών του ομιλου Κασσάνδρας, αλλά και τωρα δεν μου αρεσει εκεινο το στουντιο που οταν γραφτει μία μετρια κριτικη μετα απο 20 διθυράμβους, όλοι την πεφτουν σε αυτον που την εγραψε όποιος και να ναι αυτος και του την πεφτει κι η πατρωνα του μαγαζιου γιατι απαγορευονται οι αρνητικες κριτικες σε εκεινο το μαγαζι  :2funny: :2funny: .

Στα Κασσανδρας εχω γαμησει καμια 10ρια φορες, πεφτωντας σε μετριες, έως σε ξεπέτες του 5λεπτου για αυτο και δεν ξανακατεθεσα αν και ειχα δει 1-2 προσφατα που μου αρεσαν, αλλά δεν αξιζει γιατι ειναι ολες δασκαλεμενες για ξεπέτα εκει.

Εγω το μονο στουντιο που μπορω να σου προμοταρω ειναι το καρεα 30  :2funny: :2funny: , αλλά αμα ειναι ο βρωμιαρης ο μπιλυς τσατσος και εχει πεταμενες καποτες μεσα σε ολα τα δωματια, ζητηστε τα λεφτα πισω και φυγετε πριν γαμησετε, όπως εκανα και εγω...
Ειχα κανει πολλες καταθεσεις εκει πριν γιατι οι κοπελες του ειναι πιστόλια, αλλά το μεταξουργειο εχει πολυ πιο καθαρα μπουρδελα, από ότι το κραταει ο τσατσος αυτος  :grin:

Όσο για την Νικολ τι να πω ρε φιλε, η γκομενα ειναι μεγαλη φωλα.Σου κανει 30 δευτερολεπτα καθε σταση, αλλαζει μονη της στασεις σε φαστ φοργουορντ φωναζει τελειως ατεχνα και ασχετα απο το γαμησι σε σημειο που ειναι γελοιο και το 5αλεπτο ειναι το οριο της, μετα σε κυνηγαει  :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πρώτα από όλα θα ήθελα να μάθουν κάποιοι έξυπνοι πως δεν είμαι κανένας προμοτερ ή η ιδια ή απλα ενας φαν που την εχει ψιλο-καψουρεύτει.Δεύτερον γι'αυτόν που λέει για τα ποσοστά είναι πως πριν πει οτιδήποτε να σκέφτεται και μην λέει μαλα...ες γιατί δεν με γνωρίζει. Τρίτων σε κάποιων που θέλει να γαμήσει υπό όρους και που ειρωνεύεται συνέχεια να μάθει πως να μου πει και αυτός μια κοπέλα και αν δεν μου αρέσει να μου δώσει πίσω και αυτός 20 ευρώ και να ξέρεις πως δεν γαμάω τα σαπάκια του μεταξουργείου και της Φυλής που τα γαμάνε οι Πακιστανοί οι Αλβανοί και ο κάθε βρομιάρης και ειδικά εσείς κύριε bakalis μου χρωστάτε από τώρα 100 ευρώ γιατί με όλες αυτές που έχετε πάει είναι σάπιες κατά την άποψη μου.Και ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως σε αυτό εδώ το σαιτ υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που πάνε σε συγκεκριμένα στούντιο και κοπέλες και τις αποθεώνουν  και δεν λέτε τίποτα,ακόμα ποιος προσπαθεί να ανεβάσει μια κοπέλα φένεται ξεκάθαρα με το ποιες έχετε φίλες στο συγκεκριμένο σαιτ.Και στα αρχίδια μου αν μου επιτεθίκατε όλοι και νομίζετε ότι το πέξατε "μάγκες" αλλά ακόμα η άποψη μου είναι ότι η Νικόλ είναι η καλύτερη. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

κύριε bakalis....100 θέλει ο xaris92, 20 εσείς /**+++/*---+ το χρέος σας είναι 80€.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντετύπε μου το εχουμε ξαβασυζητησει και την ελεγες παλι Μαριαννα  :s&m_3: .
Η τιμωρια για το σφαλμα σου ειναι μια επισκεψη στο μπουρδελοχοστελ της ιασωνος, οπου αλυσοδενουν συναγωνιστες και τους μαστιγωνουν εκει μεσα  :grin: . Να το επισκεφτεις παραυτα και να ενημερωσεις αν βγεις σώος βέβαια  :2funny: :2funny:

Σαν Ελλη δουλευε ρε, αλλά αυτην λες μαλλον γιατι δεν υπηρξε ποτέ καμια άλλη που να σου λεει τελείωνε στα δυόμιση λεπτά...
Ειχα μεινει καγκελο, αλλα και εγω ειχα γκαζωσει μετα για να την ξεπετάξω εγω  :2funny: :2funny: γιατι δεν αξιζε η συμπεριφορα της.

Οχι ρε δεν ηταν μονο 2.5 λεπτά.
Αφου εμπαινε μεσα και εκανε και σοου...
Σε σενα δεν κτυπιόταν πανω στο κρεβατι?
Ειναι και αυτο μεσα στο προγραμμα γιατι... δεν ειναι δουλεια αυτο?

Την μια φορα η τσατσα την ελεγε Ελλη την αλλη Μαριαννα ουτε που εβγαζες ακρη.

zbutsen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
στείλτε λινκ για το κορμί ρε πατριώτες
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
+1 βαλτε καμμια φωτο την εν λογω κυριας

zbutsen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ή και κανα τηλέφωνο αμα παίζει

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
το μωρό έφυγε από Κασσάνδρας για Τριγετοαλυσιδα ???

kool13

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εδώ και κανα δυο εβδομάδες έχει μετακομίσει στην τριγγετοαλυσίδα . εξακριβωμένο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δουλευε παλια στο φυλης 80 οπως ξερουν οι περισσοτεροι..

Την ειχα περει 1 φορα, δεν μαρεσε, μεγα θεατρο, εκανε κατι ακρωβατικα στο κρεαβατι μεχρι που κοντευε να σπασει  :2funny:

μη εδω , μη εκει, ασε δε που εχω παρατηρησει μεσω του φεισ οτι εχει και καποια προσωπικη σχεση, οποτε δεν λεει..

Δεν ξερω βεβαια εαν υπαρχει και βελτιωση, της ειχα δωσει αλλη μια τελευταια ευκαιρεια πριν κανα 1-2 χρονια σε στουντιο,εχω γραψει και κριτικη, αλλα δεν μου κανει ρε παιδι μου,γυναικα που δεν διεγειρεται με την σεξουαλικη επαφη δεν ειναι γυναικα αλλα ρομποτ..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Την ειχα περει 1 φορα, δεν μαρεσε, μεγα θεατρο, εκανε κατι ακρωβατικα στο κρεαβατι μεχρι που κοντευε να σπασει  :2funny:

μη εδω , μη εκει, ασε δε που εχω παρατηρησει μεσω του φεισ οτι εχει και καποια προσωπικη σχεση, οποτε δεν λεει..

Δεν ξερω βεβαια εαν υπαρχει και βελτιωση, της ειχα δωσει αλλη μια τελευταια ευκαιρεια πριν κανα 1-2 χρονια σε στουντιο,εχω γραψει και κριτικη, αλλα δεν μου κανει ρε παιδι μου,γυναικα που δεν διεγειρεται με την σεξουαλικη επαφη δεν ειναι γυναικα αλλα ρομποτ..
θα σε λιωσω σοκολατοαγαπουλη

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

εμφανισιακά είναι καλή πάντως....

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
εμφανισιακα ειναι απο τα πιο δυνατα ποθ εχω δει εγω προσωπικα σε στουντιο και τη μια φορα που την επισκεφτηκα περσι το καλοκαιρι στη Κασσανδρας δεν ηταν καθολου ξεπετα. Τωρα απο κει και περα τα γουστα διαφερουν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom