Νέα

Νικόλ από Ηρώων Πολυτεχνείου 37/Τριγγέτα κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xaris92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ναί κ. Χάρη, ναί. Ἐπανεκκινήσατε τὸν ὑπολογιστὴν σας τῶρα.

μα γιατί είστε τόσο άκαρδος; μοναδική επιλογή η επανεκκίνηση; γίνατε διαλακτικότερος.
π.χ. ναι στη προτεινόμενη δοκιμή, υπό όρους όμως, στη περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένος την πληρωμή θα πραγματοποιήσει ο προτείνων την δοκιμή και θαυμαστής κ. xaris92.

Επισκέπτης
μα γιατί είστε τόσο άκαρδος; μοναδική επιλογή η επανεκκίνηση; γίνατε διαλακτικότερος.
π.χ. ναι στη προτεινόμενη δοκιμή, υπό όρους όμως, στη περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένος την πληρωμή θα πραγματοποιήσει ο προτείνων την δοκιμή και θαυμαστής κ. xaris92.

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει μοῦ ὀφείλει ἤδη 20€

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χαρη ελπιζω να παιρνεις καλα ποσοστα ρε απο την Νικολ! Πιο ξεπετα δεν γινεται απλα και ξαστερα!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει μοῦ ὀφείλει ἤδη 20€

κ. xaris92 ακούτε;
ήδη οφείλετε 20€, παρακαλώ στο μέλλον να έχετε καλύτερας ιδέας διότι ενδέχεται οι πελάτες της κ Νικόλ να σας ζητήσουν τρόπο αποκατάστασης της ικανοποιήσης που δεν έλαβαν.

.....κι αν δεν ζητήσουν χρήματα; 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
νομιζω πως αρκετα το κραξαμε το κοριτσι....απλα θα πρεπει να μαθουν μερικες πως οι εποχες εχουν αλλαξει και τα χρηματα εχουν πλεον μεγαλυτερη αξια απ΄οτι πριν μερικα χρονια!!!π.χ τα 50 € αλλη αξια εχουν σημερα (που βγαινουν πιο δυσκολα) και αλλη το 2008 ή και πιο πισω που βγαιναν πιο ευκολα!!!!!καλο θα ειναι λοιπον μερικα απο αυτα τα κοριτσια οπου δεν εδιναν και τοσο μεγαλυ σημασια στον πελατη πως οι εποχες εχουν αλλαξει.....το ελπιζω για το καλο και το δικο τους (στανταρ πελετεια) αλλα και το δικο μας (καλυτερες υπηρεσεις απο τις κοπελες) για να ειμαστε ολοι ευχαρηστημενοι!!!!!! ;)

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οπως προειπα δεν εχω εμπειρια με την νικολ (2-3 φορες)αλλα κανει τα περισσοτερα ραντεβου στην κασανδρας απο ολες.
τωρα τι να πω..τα συμπερασματα δικα σας..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ΤΟ θεμα ειναι οτι για αυτην βγαινουν το ιδιο ευκολα οποτε δεν της καιγεται καρφι.

Επισκέπτης
Πέρασε μια μέρα από τότε που άνοιξα το θέμα και βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση είναι γενικά λάθος να λέμε την άποψη μας για μια κοπέλα την οποία την δοκιμάσαμε στην Φυλής και όχι σε στούντιο να γράφουμε ότι δεν είναι καλή γιατί τότε μας είχε ξεπετάξει γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι στα μπουρδέλα ο μέγιστος χρόνος διαμονής της κοπέλας στο δωμάτιο είναι 6 λεπτά.Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι και το τι είναι ο άλλος(πελάτης) δηλαδή αν ένας δεν είναι καθαρός πως θα μπορέσει και η κοπέλα να κάνει καλά την δουλειά της ή ακόμα αν κάποιος δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι της για παράδειγμα είτε να της ζητάει να του κάνει πράγματα που δεν είναι στο πρόγραμμα που έχει πληρώσει είτε να της φέρετε λες και είναι σκουπίδι. Πάντως για το θέμα του χρόνου που μένει στο δωμάτιο έχετε άδικο μιας και δεν είναι λίγες η φορές που έχει κάτσει στο δωμάτιο και 25 λεπτά αφού έχω πληρώσει το απλό πρόγραμμα όσο για το θέμα των τιμών δεν έχει την ευθύνη καμιά κοπέλα.Πάντως κατά την άποψη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή όπως προείπα και αν θέλετε πάτε μια φορά για δοκιμή και αποκλείεται να φύγετε δυσαρεστημένοι και μάλιστα θα θέλετε να πάτε και άλλες φορές.    
φιλε αν αναφερεσαι σε εμενα εγω δεν εξεφρασα αποψη για τις υπηρεσιες της αλλα για την φαση με τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του 50αρικου....

οσο για τις υπηρεσιες της πιστεψε με εχω την εμπιρια να ξερω τι ειδους γαμησι κανει χωρις να την εχω παρει σε "μπουρδελο του 50αρικου"...

τωρα πρεπει να ξερεις πως οπως πολλες κοπελες δεχονται θετικη ετσι και καποιες αλλες θα δεχθουν αρνητικη κριτικη και πιστεψε με πως εχουν δεχθει αρνητικα σχολια κοπελες που γαμιοντουσαν 100φορες καλητερα απο αυτην..

δεν ξερω αν εισαι προμοτερ ή η ιδια ή απλα ενας φαν που την εχει ψιλο-καψουρευτει αλλα ξερω πως επειδη εχω περασει και εγω απο την φαση καψουριασης με στουντιοκοριτσο και δεν ειναι ωραια φαση αν δεν εισαι προμοτερ καλυτερα ξεκολλα γρηγορα γιατι θα χαλασεις πολλα λεφτα και αμα δεν εισαι και δυνατος χαρακτηρας θα πληγωθεις ασχημα στο τελος..

οσο για της ωρα οπως στα μπουρδελα ο Μ.Ο. παραμονης ειναι τα 7 λεπτα ετσι και στα "μπουρδελα του νεοελληνα" ειναι τα 10 τωρα εξαιρεσεις γινονται και εγω εχω γαμησει πανω απο μια ωρα σε μπουρδελο!!! (ειχε κλεισει το σπιτι γιατι ειχε επιδρομη η αστυνομια και η τσατσα με παρακαλεσε να μην βγω απο το σπιτι και ετσι γαμουσα με 20€ μπορει και μιαμιση ωρα), οποτε μην επιμενεις για αυτο γιατι εχουμε κανει και εμεις χοντρομαλακιες στην ζωη μας...

οπως προειπα δεν εχω εμπειρια με την νικολ (2-3 φορες)αλλα κανει τα περισσοτερα ραντεβου στην κασανδρας απο ολες.
τωρα τι να πω..τα συμπερασματα δικα σας..
γιατι ειναι η καλυτερη σε εμφανιση!!! αλλα μεχρι εκει και παλι δεν υπαρχει γυναικα που αξιζει 50€ τα 10λεπτα, δηλαδη την ωρα 300€ το βασικο προγραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
και κατι τελευταιο δεν την κραζω ειναι καλη αλλα δεν ειναι τοσο καλη οσο λεει ο φιλος χαρης...

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βρε δεν πανε να γαμηθουν ολες οι πουτανες..κονομανε τα αντερα τους και εμεις πεζουμε με μισθους αφρικης.
Τελος δεν ξαναμιλαω γ αυτες.
τις εχουμε θεοποιησει..
τελος
εμεις πληρωνουμε αυτες γαμιουνται.

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ασχετο με το θεμα

απλα ενα ξεσπαζμα φτωχιας  :)

OP
OP
X

xaris92

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτα από όλα θα ήθελα να μάθουν κάποιοι έξυπνοι πως δεν είμαι κανένας προμοτερ ή η ιδια ή απλα ενας φαν που την εχει ψιλο-καψουρεύτει.Δεύτερον γι'αυτόν που λέει για τα ποσοστά είναι πως πριν πει οτιδήποτε να σκέφτεται και μην λέει μαλα...ες γιατί δεν με γνωρίζει. Τρίτων σε κάποιων που θέλει να γαμήσει υπό όρους και που ειρωνεύεται συνέχεια να μάθει πως να μου πει και αυτός μια κοπέλα και αν δεν μου αρέσει να μου δώσει πίσω και αυτός 20 ευρώ και να ξέρεις πως δεν γαμάω τα σαπάκια του μεταξουργείου και της Φυλής που τα γαμάνε οι Πακιστανοί οι Αλβανοί και ο κάθε βρομιάρης και ειδικά εσείς κύριε bakalis μου χρωστάτε από τώρα 100 ευρώ γιατί με όλες αυτές που έχετε πάει είναι σάπιες κατά την άποψη μου.Και ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως σε αυτό εδώ το σαιτ υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που πάνε σε συγκεκριμένα στούντιο και κοπέλες και τις αποθεώνουν  και δεν λέτε τίποτα,ακόμα ποιος προσπαθεί να ανεβάσει μια κοπέλα φένεται ξεκάθαρα με το ποιες έχετε φίλες στο συγκεκριμένο σαιτ.Και στα αρχίδια μου αν μου επιτεθίκατε όλοι και νομίζετε ότι το πέξατε "μάγκες" αλλά ακόμα η άποψη μου είναι ότι η Νικόλ είναι η καλύτερη. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Επισκέπτης
Πρώτα από όλα θα ήθελα να μάθουν κάποιοι έξυπνοι πως δεν είμαι κανένας προμοτερ ή η ιδια ή απλα ενας φαν που την εχει ψιλο-καψουρεύτει.Δεύτερον γι'αυτόν που λέει για τα ποσοστά είναι πως πριν πει οτιδήποτε να σκέφτεται και μην λέει μαλα...ες γιατί δεν με γνωρίζει. Τρίτων σε κάποιων που θέλει να γαμήσει υπό όρους και που ειρωνεύεται συνέχεια να μάθει πως να μου πει και αυτός μια κοπέλα και αν δεν μου αρέσει να μου δώσει πίσω και αυτός 20 ευρώ και να ξέρεις πως δεν γαμάω τα σαπάκια του μεταξουργείου και της Φυλής που τα γαμάνε οι Πακιστανοί οι Αλβανοί και ο κάθε βρομιάρης και ειδικά εσείς κύριε bakalis μου χρωστάτε από τώρα 100 ευρώ γιατί με όλες αυτές που έχετε πάει είναι σάπιες κατά την άποψη μου.Και ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως σε αυτό εδώ το σαιτ υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που πάνε σε συγκεκριμένα στούντιο και κοπέλες και τις αποθεώνουν  και δεν λέτε τίποτα,ακόμα ποιος προσπαθεί να ανεβάσει μια κοπέλα φένεται ξεκάθαρα με το ποιες έχετε φίλες στο συγκεκριμένο σαιτ.Και στα αρχίδια μου αν μου επιτεθίκατε όλοι και νομίζετε ότι το πέξατε "μάγκες" αλλά ακόμα η άποψη μου είναι ότι η Νικόλ είναι η καλύτερη. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
τυπε μην τρελενεσαι που στην πεφτουν απλα εχω να σου πω οτι αμα παρει μεταγραφη για το φ104 να δεις πως θα γραφουν υμνους αυτοι που τωρα ειρωνευονται.για την κοπελα επειδη τυχαινει να την ξερω 3 χρονια ειναι οντως καλη καλυτερη δεν θα το ελεγα ειναι υπερβολικο αλλα μια γκομενα που τιμαει τα λεφτα που δινεις . ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άμα δεν γραφτηκες για να προμοταρεις την Νικόλ ή δεν εισαι κολλητος της Νικολ, γραψε και για καμια αλλη κοπελα...
Καλη ή κακη αποψη γραψε δεν εχει σημασια. Αλλά να δουμε αν ασχολεισαι με το αθλημα ή αν εχεις παει μονο με την Νικολ απο ιεροδουλες και την θεωρεις την καλυτερη επειδη δεν εχεις μετρο συγκρισης.

OP
OP
X

xaris92

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε αν θέλεις να μάθεις η ημερομηνία εγγραφής μου είναι 14/05/11 και αν ήμουν προμότερ της Νικόλ όπως ισχυρίζεσαι θα είχα γράψει από πιο παλιά κριτικές πράγμα που δεν έχω κάνει το κατάλαβες και αν θέλω να γράψω κάποια κριτική δεν θα μου το απαγορεύσεις ούτε εσύ αλλά ούτε κανείς.Όσο με ποιες κοπέλες έχω πάει είναι οι εξής από Κασσάνδρας Ραμόνα(μεγάλη ξεπέτα) , Βίκυ (άγγιζε την τελειότητα), Άντζυ (άγγιζε την τελειότητα),Μιχαέλα (άνω του μετρίου), την Αμάντα όταν δούλευε στα Κασσάνδρας(κάτω του μετρίου) , Λάουρα(μέτρια), και από ένα στούντιο στο Παγκράτι την Σαμπρίνα (πάρα πολύ κάτω του μετρίου) από κοπέλες που έχουν δοκιμάσει φίλοι μου είναι η Άννα από Κασσάνδρας (αρκετά καλή) και η Νίνα από Κασσάνδρας (χάλια) ίσως να έχω ξεχάσει κάποιες, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Τώρα όπως είπε και ένα μέλος πιο πριν πράγμα που δεν ξέρω αν ισχύει η Νικόλ κάνει τα περισσότερα ραντεβού από όλες τις κοπέλες του ομίλου Κασσάνδρας τυχαίο? Δεν νομίζω. Λέω εγώ μήπως έχει καλύτερο πακέτο από τις άλλες κοπέλες δηλαδή σέρβις και εξυπηρέτηση.Όσο για το προμοτάρισμα ξέρουμε πολύ καλά τα περισσότερα μέλη αυτού του σαιτ ποιες συγκεκριμένες κοπέλες και ποια συγκεκριμένα στούντιο προμοτάρονται από συγκεκριμένα άτομα και είναι οφθαλμοφανές με διάφορους τρόπους εκτός αν θέλετε να ζείτε σε ένα κόσμο που βλέπετε μόνο αυτά που θέλετε φορώντας παρωπίδες  για δικό σας συμφέρον και μόνο. Άντε συνεχίστε να κρατάτε καλά την κλίκα που έχετε δημιουργήσει μερικά άτομα εδώ μέσα και να κάνετε επίθεση σε άτομα όλοι μαζί συγχρόνως που έχετε διαφορετική άποψη και κάποιες φορές για να μην πω όλες έχοντας άδικο για να εξυπηρετείται τα δικά σας συμφέροντα .Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας πονάει αλλά βλέπω εδώ μέσα μια μικρογραφία της κοινωνίας μας δηλαδή ένα μπουρδέλο και αυτό είναι κρίμα. Άντε ελληναράδες απαντήστε μου τώρα για να το πέξεται ξύπνιοι σε εμένα αλλά μην νομίζετε γελάω με την κατάντια σας.                                                                   

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα δεν γραφτηκες για να προμοταρεις την Νικόλ ή δεν εισαι κολλητος της Νικολ, γραψε και για καμια αλλη κοπελα...
Καλη ή κακη αποψη γραψε δεν εχει σημασια. Αλλά να δουμε αν ασχολεισαι με το αθλημα ή αν εχεις παει μονο με την Νικολ απο ιεροδουλες και την θεωρεις την καλυτερη επειδη δεν εχεις μετρο συγκρισης.

:2funny: :2funny: ποια λεει αυτη που δουλευε στο Φ80
σαν Μαριάννα??? χαχαχα ελα ρε αυτη την ξερω μεχρι και εγω  :2funny: :2funny:
στα 3 λεπτα ειχε αρχισει τα no time μωρο μου και μαλακιες... εμπαινε μεσα
στην αρχη και εκανε ενα σοου για να κερδισει 2-3 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειχε μπει μεσα και χοροπηδουσε πανω στο κρεβατι...
σαν την μαιμου ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μεγαλο πανηγυρι!
2 φορες εχω παει σε αυτην και τις 2 το εχω κλαψει.
ΑΠλα πηγα και μια δευτερη επειδη ηταν ωραιο γκομενακι
και εντυπωσιακο και ηθελα να της δωσω και μια δευτερη ευκαιρια ενω ειχα ορκιστει να μην ξαναπαω μετα το 1ο πατιρντι που ειχα παθει.
ειλικρινα παντως στην πιπα ειναι καλη... στον κτυπαει και στην γλωσσα
τον πουτσο αλλα γενικα δεν μου ειχε αφησει καλη εντυπωση στο Φ80 οταν δουλευε
με το οτι σε πιεζε πολυ στον χρονο. Χρονος παραμονης στο δωματιο
6-7 λεπτα ΜΑΞΞΞΞΞΞ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οπως τα λεει και ο βολτ

μεγαλη ξεπετα

η χειροτερη που εχω φαει..

μια φορα ρισκαρα και σε στουντιο πολυ παλια οπου εχω και κριτικη και την διεγραψα απο την λιστα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: ποια λεει αυτη που δουλευε στο Φ80
σαν Μαριάννα??? χαχαχα ελα ρε αυτη την ξερω μεχρι και εγω  :2funny: :2funny:
στα 3 λεπτα ειχε αρχισει τα no time μωρο μου και μαλακιες... εμπαινε μεσα
στην αρχη και εκανε ενα σοου για να κερδισει 2-3 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε μπολντ δε λεει αυτη

ξερεις 2 πουτανες και τις κοπανας συνεχεια :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom