Φίλε αν θέλεις να μάθεις η ημερομηνία εγγραφής μου είναι 14/05/11 και αν ήμουν προμότερ της Νικόλ όπως ισχυρίζεσαι θα είχα γράψει από πιο παλιά κριτικές πράγμα που δεν έχω κάνει το κατάλαβες και αν θέλω να γράψω κάποια κριτική δεν θα μου το απαγορεύσεις ούτε εσύ αλλά ούτε κανείς.Όσο με ποιες κοπέλες έχω πάει είναι οι εξής από Κασσάνδρας Ραμόνα(μεγάλη ξεπέτα) , Βίκυ (άγγιζε την τελειότητα), Άντζυ (άγγιζε την τελειότητα),Μιχαέλα (άνω του μετρίου), την Αμάντα όταν δούλευε στα Κασσάνδρας(κάτω του μετρίου) , Λάουρα(μέτρια), και από ένα στούντιο στο Παγκράτι την Σαμπρίνα (πάρα πολύ κάτω του μετρίου) από κοπέλες που έχουν δοκιμάσει φίλοι μου είναι η Άννα από Κασσάνδρας (αρκετά καλή) και η Νίνα από Κασσάνδρας (χάλια) ίσως να έχω ξεχάσει κάποιες, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Τώρα όπως είπε και ένα μέλος πιο πριν πράγμα που δεν ξέρω αν ισχύει η Νικόλ κάνει τα περισσότερα ραντεβού από όλες τις κοπέλες του ομίλου Κασσάνδρας τυχαίο? Δεν νομίζω. Λέω εγώ μήπως έχει καλύτερο πακέτο από τις άλλες κοπέλες δηλαδή σέρβις και εξυπηρέτηση.Όσο για το προμοτάρισμα ξέρουμε πολύ καλά τα περισσότερα μέλη αυτού του σαιτ ποιες συγκεκριμένες κοπέλες και ποια συγκεκριμένα στούντιο προμοτάρονται από συγκεκριμένα άτομα και είναι οφθαλμοφανές με διάφορους τρόπους εκτός αν θέλετε να ζείτε σε ένα κόσμο που βλέπετε μόνο αυτά που θέλετε φορώντας παρωπίδες για δικό σας συμφέρον και μόνο. Άντε συνεχίστε να κρατάτε καλά την κλίκα που έχετε δημιουργήσει μερικά άτομα εδώ μέσα και να κάνετε επίθεση σε άτομα όλοι μαζί συγχρόνως που έχετε διαφορετική άποψη και κάποιες φορές για να μην πω όλες έχοντας άδικο για να εξυπηρετείται τα δικά σας συμφέροντα .Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας πονάει αλλά βλέπω εδώ μέσα μια μικρογραφία της κοινωνίας μας δηλαδή ένα μπουρδέλο και αυτό είναι κρίμα. Άντε ελληναράδες απαντήστε μου τώρα για να το πέξεται ξύπνιοι σε εμένα αλλά μην νομίζετε γελάω με την κατάντια σας.