Νέα

Νικόλ από Ηρώων Πολυτεχνείου 37/Τριγγέτα κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xaris92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xaris92

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν δημιουργό αυτό το θέμα για μια κοπέλα η οποία κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στον χώρο των στούντιο και αυτό το λέω μιας και την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και κατέληξα ότι είναι και πάρα πολύ καλή  στον τομέα του σεξ αλλά έχει και τέλεια εμφάνιση . Θα ήθελα να ακούσω και τις δικέ σας απόψεις για την Νικόλ. 

Επισκέπτης
Κυριὲ μου, ἐὰν εἶναι νὰ συνουσιασθῶμεν μὲ τὴν Νικόλ/Ἕλλην, συνουσιαζόμεθα καὶ μὲ τὴν σύζυγὸν μας. Ἐπὶ 4ετίαν τὰ ἴδια καὶ τὰ ἴδια!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Στις φωτός φαίνεται μουνάρα... δεν έχω πάρει όμως.. ελπίζω σύντομα να δοκιμάσω !!! :fuck2:

Επισκέπτης
και μην ξεχναμε οτι η κοπελα ξεκινησε απο φυλης!!!!
εκει που ξεκινανε ολα τα καλα κομματια, ασχετο που τωρα την γαμανε οι ματσο-στουντιακιδες (και καλα κανουν)...
παντως η κοπελα στην φυλης δεν ηταν και τιποτα το τρομερο, βεβαια απο οτι εμαθα στο στουντιο προσπαθει πολυ περισσοτερο.. ασε που εβαλε και βυζια και γενικα ωριμασε σαν σωμα και προσωπο.....

παρτε και μια φωτο της απο το fb της..

260764_100001122120243_1218399_n.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη η νικολ η μελαχρινη ξερω οτι δουλευε σαν <ελλη>

στο φυλης 80 πριν 3 χρονια

τι διαολο ? η φωτο που εβαλε ο φιλος ειναι αυτη?

ξανθα τα βαψε?  :think: :think:

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη η νικολ η μελαχρινη ξερω οτι δουλευε σαν <ελλη>

στο φυλης 80 πριν 3 χρονια

τι διαολο ? η φωτο που εβαλε ο φιλος ειναι αυτη?

ξανθα τα βαψε?  :think: :think:
εχεις χασει επεισοδια αδερφε.εδω και κανα μηνα τα ξαναβαψε καστανα παλι..
οσο για την νικολ..αρκετα εξυπηρετικη(λιγο ψευτικα τα κολπα της)οχι οτι ολλες δεν κανουν..απλα σε αυτην φενεται περισσοτερο..
καλο παιδι σαν χαρακτηρας,ευγενικη και ευδιαθετη..
με λιγα λογια

μια χαρα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οσο για την νικολ..αρκετα εξυπηρετικη(λιγο ψευτικα τα κολπα της)οχι οτι ολλες δεν κανουν..απλα σε αυτην φενεται περισσοτερο..
με λιγα λογια

μια χαρα
ειναι οτι εχω καιρο να την δω φιλε, εχω βρει καποια στανταρ γιαυτο δεν εχω ασχοληθει πολυ με κασσανδροαλυσιδα

οταν ηταν φυλης παντως εμενα μια φορα με ειχε ξεπεταξει  :rolleyes: :rolleyes:

τωρα που θα ναι στουντιο θα ειναι καλυτερη πιστευω, οπως λες και εσυ..

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειναι οτι εχω καιρο να την δω φιλε, εχω βρει καποια στανταρ γιαυτο δεν εχω ασχοληθει πολυ με κασσανδροαλυσιδα

οταν ηταν φυλης παντως εμενα μια φορα με ειχε ξεπεταξει  :rolleyes: :rolleyes:

τωρα που θα ναι στουντιο θα ειναι καλυτερη πιστευω, οπως λες και εσυ..
ναι οκ.και γω μην φανταστεις 2-3 φορες εχω παει..

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
επαυξάνω τα καλά λόγια για Νικόλ . σουπερ διαθεση και πολλα (εστω και ψευτικα κολπα) 

Επισκέπτης
με λιγα λογια

μια χαρα
για εμενα η νικολ ειναι για εκεινους τους τυπους που πανε σε στουντιο μια φορα τον μηνα και ειναι πραγματικα ασχετοι απο τις παρεχόμενες υπηρεσειες και ψαχνουν απλα ενα εντυπωσιακο μουνι να γαμησουν για να το πουν στους κολλητους τους...

και η νικολ εχει ακριβως το πακετο που ψαχνουν
1) ωραιο εντυπωσιακο μουνι
2) εντυπωσιακο σεξ (οχι καλο κρεβατι αλλα καλα στησίματα και ποζες, ενω στην πραγματικοτητα δεν λεει και πολλα)
3) δουλευει σε στουντιο (για να λενε οτι δεν γαμανε σε μπουρδελα, γιατι ειναι βρομικα και πανε ξενοι.. λες και την ελλη-νικολ οταν δουλευε φυλης δεν την γαμαγαν ξενοι)
4) εχει ανεση χρονου (παπαρια, ποια ανεση το 10λεπτο στα 50 ευρω αν πας σε μπουρδελο και δωσεις λεφτα για 2 καταθεσεις η τσατσα θα σε ξεχασει μεσα!!!!)
5) δουλευει κοντα στο γκαζι και οχι στον αγιο παντελεημονα (πιο κυριλε περιοχη πλεον)

αλλα οπως εχω ξαναπει (και μπορει να ειμαι κομπλεξικος με αυτο το θεμα) δεν θα ξαναγαμησω σε στουντιο μεχρι να αλλαξουν καποια πραγματα και παραθετω παλαιοτερο ποστ μου:

"για να σταματησουν τα στουντιο να ειναι η πολυτη κοροιδια και να γινουν εστω λιγο vfm πρεπει να γινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα!!!

αλλα για να μην νιωθω τουλαχιστον οτι μου υποτιμανε την νοημοσηνη και να σκεφτω καποια στιγμη να ξαναπαω θα πρεπει να αλλαξουν οι χρωσεις!!

δηλαδη ειναι απαραδεκτο να λεει 50 απλο , 60 ισπανικο!! ή 60 το 69!!!! και για καθε μια παπαρια να ζητνε εξτρα!!

δεν γινεται να φευγει η νικολ- ελλη απο την φυλης του 20αρικου και να ζηταει 80 για ακαποτο ενω το εκανε με 20+10!!!!!

η ιλονα-αννα μοδαβεζα να ζηταει για τις ιδιες υπηρεσιες που εκανε στην φυλης στο 20αρικο 50!!!!!!!

δεν γινεται να δινω 2 μεροκαματα και η κοπελα να μου λεει τελειωνε!!!!!!

δεν γινεται να ζιτανε 100 το φουλ και με 100€ να γαμαω cg!!!

δεν γινεται σε κανενα στουντιο να μην εχει εξτρα στο 50 ΚΑΝΕΝΑ στουντιο και στα μπουρδελα τα μισα να δινουν εξτρα στο 20αρικο(!!!!)

δεν γινεται να δουλευει μια κοπελα φυλης και σε στουντιο!!!!!!!

και πρεπει τα στουντιο να εχουν αυστηρα 2 κοπελες με δυνατοτητα παρτουζας!!

πρεπει να εχουν ατομικο ντουζ τουλαχιστον (π.χ. κασσανδρας)

πρεπει να εχουν διαφορα δωματια για περιεργα σκηνικα (π.χ. φυλης 104)

πρεπει να εχεις μεγαλητερη ανεση χρονου και ας περιμενουν οι αλλοι συναγωνιστες..

και κυριως πρεπει να σταματησει η νοοτροπια οτι την καθε παπαρια να την χρεωνουν εξτρα (μασαζ, σεξ σου)!!!!! με σκοπο να φανε τα λεφτα απο τους ασχετους που πανε και τα δινουν...

οσο για εμενα πριν 3 χρονια τα σταματησα τα στουντιο κυριως γιατι σιχαθηκα να με θεωρουν χαζο!!!! απο τοτε παω που και που αλλα δεν γαμαω εχω παρει μονο την αννα την σερβα που στις αρχες τιμαγε το 100αρικο αλλα και αυτη οταν πηγα εσκασα 100αρικο και στα 5-6 λεπτα μου ειπε τελειωνε γιατι εω φουλ δωματια σηκωθηκα εφυγα και απο τοτε τα κραζω σε οποιον μου πει για αυτα τα μπουρδελα του νεοελληνα,
γιατι ο μονος λογος για να πας εκει ειναι για να λες οτι δεν πας σε μπουρδελα!!!!!!
"

και συνεχιζω με αλλα 2 τραγελαφικα σκηνικα απο στουντιο

1)παω στην βριλησου για να σπασω πλακα και λεει η τσατσα:
-50 το απλο, 60 το ισπανικο, 70 το 69 κτλ
και ρωταω στα 70 εχει ισπανικο και μου λεει οχι για ισπανικο και 69 ειναι 80!!!!!!!!
και ξαναξεκιναω την αριθμηση:
α) καλα χρεωνεται το ισπανικο για εξτρα?????
β) που εχει ακουστει στο ακριβωτερο προγραμμα να μην περιλαμβανεται το φθηνοτερο
γ) δηλαδη για να κανεις κανα σοβαρο εξτρα ξεκινας απο τα 80+
δ) ρε παιδια γαμησι ειναι δε ειναι γευμα στο goody's μπορει να πληρωσω για ισπανικο και τελικα να μην το κανω γιατι δεν το εφερε η φαση, δεν ειναι μαλακια να το πληρωσω χωρις να το εχω κανει ή να το κανω επειδη το εχω πληρωσει???

2) περπαταγα για μια δουλεια στην δροσοπουλου και μπηκα στο 95 για χαβαλε.. και βγαινει ενα μπαζο-θειτσονι στυλ ζανα και μου ζηταγε 50 ευρω χωρις εξτρα!! και δηλωνω υπευθηνα οτι επειδη και αυτη οπως ολες κανον καποια ραντεβου, αρα υπαρχουν καποιοι που τις πληρωνουν, οποιος της εχει δωσει πανω απο 10€ για σεξ ειναι ειτε ασχετος με το αντικειμενο ειτε καθυστερημενος....

βεβαια δεν ειμαι απολυτος και οι στουντιακηδες σιγουρα εχουν επιχειρηματα αλλα η αποψη μου ειναι αυτη και δυσκολα αλλαζει!!!

σορρυ για το off-topic αλλα πιστευω οτι επρεπε να γραψω και αυτη την οπτικη γωνια για την ΑΠΑΤΗ που λεγεται ελληνικο στουντιο!!

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και εγω την ειχα παρει 2 φορες οταν ειταν στην φυλης!!!!απο κορμι λαμπαδα απο υπηρεσιες κλαφτα...δεν τις εχω δωσει αλλη ευκαιρια ως στουντιοκοριτσο μιας και πιστευω πως ο ανθρωπος δεν αλλαζει......απλα καταλαβε οτι μπορει πλεον εκει που κοροιδευε για ενα 20€ τωρα να κοροιδευει για ενα 50€ ισως και λιγο πιο πανω αν πεσει σε καποιον ανιδεο!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Λοιπόν δημιουργό αυτό το θέμα για μια κοπέλα η οποία κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στον χώρο των στούντιο και αυτό το λέω μιας και την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και κατέληξα ότι είναι και πάρα πολύ καλή  στον τομέα του σεξ αλλά έχει και τέλεια εμφάνιση . Θα ήθελα να ακούσω και τις δικέ σας απόψεις για την Νικόλ. 

Αφου αρεσει σε εσενα παω πασο.
Υπαρχουν πολλα αρρωστημενα γουστα αλλωστε!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Σε αυτήν είχα πάει 2 φορές καθώς εμένα μου πέφτει κάπως μακριά και βαργιέμαι να κάνω ολόκληρη εκδρομή για να γαμήσω (άσε που μέρχι τότε μου έχει φύγει και η κάψα). Σαν εμφάνιση γενικά εγώ παθαίνω ζημιά μόνο και που τη βλέπω! Γαμήσι κάνει καλό (οκ λιγουλάκι υπερβολικό) αλλά αν κάποιος ψάχνει "ουσία" με τις πουτάνες είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες. Anyway γούστα είναι αυτά, εγώ την πάω με 1000 αλλά λόγω νοτροπίας μου ποτέ δεν πάω με 1 πάνω από 2-3 φορές για πολλούς λόγους.
Για τις τιμές των στούντιο δεν θα αναφερθώ γιατί το βαργιέμαι το θέμα και βαργιέμαι ακόμα περισσότερο αντίλογο/επιχειρήματα κτλ κτλ

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
τουμπανο!!!!!!

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
για εμενα η νικολ ειναι για εκεινους τους τυπους που πανε σε στουντιο μια φορα τον μηνα και ειναι πραγματικα ασχετοι απο τις παρεχόμενες υπηρεσειες και ψαχνουν απλα ενα εντυπωσιακο μουνι να γαμησουν για να το πουν στους κολλητους τους...

και η νικολ εχει ακριβως το πακετο που ψαχνουν
1) ωραιο εντυπωσιακο μουνι
2) εντυπωσιακο σεξ (οχι καλο κρεβατι αλλα καλα στησίματα και ποζες, ενω στην πραγματικοτητα δεν λεει και πολλα)
3) δουλευει σε στουντιο (για να λενε οτι δεν γαμανε σε μπουρδελα, γιατι ειναι βρομικα και πανε ξενοι.. λες και την ελλη-νικολ οταν δουλευε φυλης δεν την γαμαγαν ξενοι)
4) εχει ανεση χρονου (παπαρια, ποια ανεση το 10λεπτο στα 50 ευρω αν πας σε μπουρδελο και δωσεις λεφτα για 2 καταθεσεις η τσατσα θα σε ξεχασει μεσα!!!!)
5) δουλευει κοντα στο γκαζι και οχι στον αγιο παντελεημονα (πιο κυριλε περιοχη πλεον)

αλλα οπως εχω ξαναπει (και μπορει να ειμαι κομπλεξικος με αυτο το θεμα) δεν θα ξαναγαμησω σε στουντιο μεχρι να αλλαξουν καποια πραγματα και παραθετω παλαιοτερο ποστ μου:

"για να σταματησουν τα στουντιο να ειναι η πολυτη κοροιδια και να γινουν εστω λιγο vfm πρεπει να γινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα!!!

αλλα για να μην νιωθω τουλαχιστον οτι μου υποτιμανε την νοημοσηνη και να σκεφτω καποια στιγμη να ξαναπαω θα πρεπει να αλλαξουν οι χρωσεις!!

δηλαδη ειναι απαραδεκτο να λεει 50 απλο , 60 ισπανικο!! ή 60 το 69!!!! και για καθε μια παπαρια να ζητνε εξτρα!!

δεν γινεται να φευγει η νικολ- ελλη απο την φυλης του 20αρικου και να ζηταει 80 για ακαποτο ενω το εκανε με 20+10!!!!!

η ιλονα-αννα μοδαβεζα να ζηταει για τις ιδιες υπηρεσιες που εκανε στην φυλης στο 20αρικο 50!!!!!!!

δεν γινεται να δινω 2 μεροκαματα και η κοπελα να μου λεει τελειωνε!!!!!!

δεν γινεται να ζιτανε 100 το φουλ και με 100€ να γαμαω cg!!!

δεν γινεται σε κανενα στουντιο να μην εχει εξτρα στο 50 ΚΑΝΕΝΑ στουντιο και στα μπουρδελα τα μισα να δινουν εξτρα στο 20αρικο(!!!!)

δεν γινεται να δουλευει μια κοπελα φυλης και σε στουντιο!!!!!!!

και πρεπει τα στουντιο να εχουν αυστηρα 2 κοπελες με δυνατοτητα παρτουζας!!

πρεπει να εχουν ατομικο ντουζ τουλαχιστον (π.χ. κασσανδρας)

πρεπει να εχουν διαφορα δωματια για περιεργα σκηνικα (π.χ. φυλης 104)

πρεπει να εχεις μεγαλητερη ανεση χρονου και ας περιμενουν οι αλλοι συναγωνιστες..

και κυριως πρεπει να σταματησει η νοοτροπια οτι την καθε παπαρια να την χρεωνουν εξτρα (μασαζ, σεξ σου)!!!!! με σκοπο να φανε τα λεφτα απο τους ασχετους που πανε και τα δινουν...

οσο για εμενα πριν 3 χρονια τα σταματησα τα στουντιο κυριως γιατι σιχαθηκα να με θεωρουν χαζο!!!! απο τοτε παω που και που αλλα δεν γαμαω εχω παρει μονο την αννα την σερβα που στις αρχες τιμαγε το 100αρικο αλλα και αυτη οταν πηγα εσκασα 100αρικο και στα 5-6 λεπτα μου ειπε τελειωνε γιατι εω φουλ δωματια σηκωθηκα εφυγα και απο τοτε τα κραζω σε οποιον μου πει για αυτα τα μπουρδελα του νεοελληνα,
γιατι ο μονος λογος για να πας εκει ειναι για να λες οτι δεν πας σε μπουρδελα!!!!!!
"

και συνεχιζω με αλλα 2 τραγελαφικα σκηνικα απο στουντιο

1)παω στην βριλησου για να σπασω πλακα και λεει η τσατσα:
-50 το απλο, 60 το ισπανικο, 70 το 69 κτλ
και ρωταω στα 70 εχει ισπανικο και μου λεει οχι για ισπανικο και 69 ειναι 80!!!!!!!!
και ξαναξεκιναω την αριθμηση:
α) καλα χρεωνεται το ισπανικο για εξτρα?????
β) που εχει ακουστει στο ακριβωτερο προγραμμα να μην περιλαμβανεται το φθηνοτερο
γ) δηλαδη για να κανεις κανα σοβαρο εξτρα ξεκινας απο τα 80+
δ) ρε παιδια γαμησι ειναι δε ειναι γευμα στο goody's μπορει να πληρωσω για ισπανικο και τελικα να μην το κανω γιατι δεν το εφερε η φαση, δεν ειναι μαλακια να το πληρωσω χωρις να το εχω κανει ή να το κανω επειδη το εχω πληρωσει???

2) περπαταγα για μια δουλεια στην δροσοπουλου και μπηκα στο 95 για χαβαλε.. και βγαινει ενα μπαζο-θειτσονι στυλ ζανα και μου ζηταγε 50 ευρω χωρις εξτρα!! και δηλωνω υπευθηνα οτι επειδη και αυτη οπως ολες κανον καποια ραντεβου, αρα υπαρχουν καποιοι που τις πληρωνουν, οποιος της εχει δωσει πανω απο 10€ για σεξ ειναι ειτε ασχετος με το αντικειμενο ειτε καθυστερημενος....

βεβαια δεν ειμαι απολυτος και οι στουντιακηδες σιγουρα εχουν επιχειρηματα αλλα η αποψη μου ειναι αυτη και δυσκολα αλλαζει!!!

σορρυ για το off-topic αλλα πιστευω οτι επρεπε να γραψω και αυτη την οπτικη γωνια για την ΑΠΑΤΗ που λεγεται ελληνικο στουντιο!!
  Σωστος...... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
X

xaris92

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Kύριε antistheni θα ήθελα να διαγραφεί το παρόν θέμα που δημιούργησα

OP
OP
X

xaris92

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασε μια μέρα από τότε που άνοιξα το θέμα και βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση είναι γενικά λάθος να λέμε την άποψη μας για μια κοπέλα την οποία την δοκιμάσαμε στην Φυλής και όχι σε στούντιο να γράφουμε ότι δεν είναι καλή γιατί τότε μας είχε ξεπετάξει γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι στα μπουρδέλα ο μέγιστος χρόνος διαμονής της κοπέλας στο δωμάτιο είναι 6 λεπτά.Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι και το τι είναι ο άλλος(πελάτης) δηλαδή αν ένας δεν είναι καθαρός πως θα μπορέσει και η κοπέλα να κάνει καλά την δουλειά της ή ακόμα αν κάποιος δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι της για παράδειγμα είτε να της ζητάει να του κάνει πράγματα που δεν είναι στο πρόγραμμα που έχει πληρώσει είτε να της φέρετε λες και είναι σκουπίδι. Πάντως για το θέμα του χρόνου που μένει στο δωμάτιο έχετε άδικο μιας και δεν είναι λίγες η φορές που έχει κάτσει στο δωμάτιο και 25 λεπτά αφού έχω πληρώσει το απλό πρόγραμμα όσο για το θέμα των τιμών δεν έχει την ευθύνη καμιά κοπέλα.Πάντως κατά την άποψη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή όπως προείπα και αν θέλετε πάτε μια φορά για δοκιμή και αποκλείεται να φύγετε δυσαρεστημένοι και μάλιστα θα θέλετε να πάτε και άλλες φορές.   

Επισκέπτης
Πάντως κατά την άποψη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή όπως προείπα και αν θέλετε πάτε μια φορά για δοκιμή και αποκλείεται να φύγετε δυσαρεστημένοι και μάλιστα θα θέλετε να πάτε και άλλες φορές.   

Ναί κ. Χάρη, ναί. Ἐπανεκκινήσατε τὸν ὑπολογιστὴν σας τῶρα.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Πέρασε μια μέρα από τότε που άνοιξα το θέμα και βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση είναι γενικά λάθος να λέμε την άποψη μας για μια κοπέλα την οποία την δοκιμάσαμε στην Φυλής και όχι σε στούντιο να γράφουμε ότι δεν είναι καλή γιατί τότε μας είχε ξεπετάξει γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι στα μπουρδέλα ο μέγιστος χρόνος διαμονής της κοπέλας στο δωμάτιο είναι 6 λεπτά.Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι και το τι είναι ο άλλος(πελάτης) δηλαδή αν ένας δεν είναι καθαρός πως θα μπορέσει και η κοπέλα να κάνει καλά την δουλειά της ή ακόμα αν κάποιος δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι της για παράδειγμα είτε να της ζητάει να του κάνει πράγματα που δεν είναι στο πρόγραμμα που έχει πληρώσει είτε να της φέρετε λες και είναι σκουπίδι. Πάντως για το θέμα του χρόνου που μένει στο δωμάτιο έχετε άδικο μιας και δεν είναι λίγες η φορές που έχει κάτσει στο δωμάτιο και 25 λεπτά αφού έχω πληρώσει το απλό πρόγραμμα όσο για το θέμα των τιμών δεν έχει την ευθύνη καμιά κοπέλα.Πάντως κατά την άποψη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή όπως προείπα και αν θέλετε πάτε μια φορά για δοκιμή και αποκλείεται να φύγετε δυσαρεστημένοι και μάλιστα θα θέλετε να πάτε και άλλες φορές.   

και εσενα τι σε νοιζει βρε χαρυ????μηπως μοιραζεσται τα κερδη απο τα γαμησιατικα?????οπως και να εχει εγω ξερω πως ο ανθρωπος δεν αλλαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom