Επισκέπτης
μετά το θρεντ του Γιωργάκη νόμίζω πως πρέπει να τιμήσουμε το χοντρο Μπένυ, τον Κιμ Γιονγκ Ιλ της Ελλάδος!!!
Μου κανει εντυπωση που ηταν ο μοναδικος υποψηφιος και επρεπε να τον ψηφισουν κιολας για να βγει ....
Και κλαιω που 250.000 κοσμος πηγε να τον ψηφισει
Τελικα οι βολεμενοι ειναι περισσοτεροι απο οσους φανταζομαστε.... δεν εξηγηται διαφορετικα τοσος μαζοχισμος πια
Πάντως, αυτοί που ψήφισαν είναι βέβαιο πως ανήκουν στους «μαζί τα φάγαμε» και μάλλον τα τρώνε ακόμα -αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2012-, οπότε ευτυχώς που έχουμε τα ονόματά τους, για να δημεύσουμε τις περιουσίες τους και να τους απελάσουμε.
Το ξέρεις γιατί οι υπόλοιποι είχαν πάρει σειρά στη Συγγρού για να σου σκίσουν τη σούφρα μωρή αραχνομούνα.
νόμίζω πως πρέπει να τιμηθω
για την χαρα που προσφερω στα πακια
την τζιοβάννα και την πιεξούλα για την χαρα που προσφέρουν και ως δίδυμο στα πακια!
Γι'αυτό σκούζεις μωρή τσιμπουκλού; Μειώθηκε ο τζίρος σου;
Εκλογή αρχηγού σε πολιτικό κόμμα του δυτικού κόσμου, ένας υποψήφιος και ποσοστό πάνω από 95% είναι όντως κατάντια.
Γιατί ως γνωστόν όποιος πει κακιά κουβέντα για το πασόκ είναι δεξιός.καταντια ειναι να το παιζει καποιος αντιμνημονιακος επι εναμισι χρονο και μετα να το
ψηφιζει ενω ειχε διαγραψει υποψηφιο για αρχηγο με 40% που ψηφισε το μνημονιο
και να χαιρε
(μιας κ ο Ιλ έχει πεθάνει)
Με ΤΙ νομους να δημευσεις και να κυνηγησεις τα λαμογια φιλε μου ?Πάντως, αυτοί που ψήφισαν είναι βέβαιο πως ανήκουν στους «μαζί τα φάγαμε» και μάλλον τα τρώνε ακόμα -αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2012-, οπότε ευτυχώς που έχουμε τα ονόματά τους, για να δημεύσουμε τις περιουσίες τους και να τους απελάσουμε.
Με ΤΙ νομους να δημευσεις και να κυνηγησεις τα λαμογια φιλε μου ?
Υπαρχει και η βουλευτικη ασυλια βλεπεις .....
Γιατι δεν την αρουν τα λαμογια ?
Μηπως και οι 300 ειναι το ιδιο συνυπευθυνοι ?