Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.828
- Πόντοι
- 6.536
pmΜε παρακολούθησες ρε τυπε;;;
pmΜε παρακολούθησες ρε τυπε;;;
Και Πατησίων και Αχαρνών επίσης. Άλλο ένα θρεντ για πέταμα.Τέτοιες μπαζοφακλανες βρίσκεις και σε στενά πέριξ της Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη...γιατί να φας τζάμπα λεφτά και να τραβιεσαι εκεί στην πηγή τους;
από εκδιδόμενες έχει πατησίων το βράδυ. Άμα θέλεις να την πέσεις πας πλατεία αμερικής η κυψέλη γενικά στο κέντρο κυκλοφορούνεΓια δωσε στοιχεια ή καμμια φωτο ρε μεγαλε απο τις μπολικες να δουμε τι εννοεις?
Γεια σου μεγιστε, δεν πιστευα οτι θα εμφανιστεις εδω!Με παρακολούθησες ρε τυπε;;;
Ωωω τυχερος!!!Τον άλλο μήνα θα πάω Lomé.....
Αν επιζήσω θα γράψω.
Για τα παραπανω σχολια που λενε οτι υπαρχουν στην Ελλαδιτσα γυναικες σαν τις φωτο που εβαλα ας μας ριξουν μια φωτο απο μια τυχαια εφοσον ειναι τοσες πολλες, δεν χρειαζεται να ειναι τελεια και απο μακρυα θα καταλαβουμε γιατι εγω που γυρναω τοσα χρονια την Αθηνα κατι τετοιο δεν εχω δει..
Οχι φιλε, σαν και αυτες που ποσταρα και απεχουν ετη φωτος απο αυτα που περιγραφεις δεν εχω δει..ΔΕΝ έχεις δεί τόσα χρόνια κοντή, χοντρή Ελληνίδα με κρεμαστά βυζιά στην Αθήνα ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις;;;;;
Όσον αφορά μελαχρινές στα χρώματα τράβα Αγία Βαρβάρα, Ζεφύρι, Κιλκίς κτλ.
* Εάν πάλι θέλεις συγκεκριμένη την περνάμε ένα χέρι λαδομπογιά και καθάρισες!
Φιλε μου εχεις παει?Η μαγευτική Νιγηρία, αρχικά η εύρεση προφυλακτικών είναι δύσκολη, δεύτερον εκτός του ότι το aids και τα σ.μ.ν θερίζουν θα πρέπει ν προσεχείς ακόμη κ μέσα στο δωμάτιο του χοτελ σου μη συμβεί το οτιδιποτε, επίσης η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο μεγάλος κίνδυνος να σε ψειρίσουν και να σε σφάξουν γι πλάκα. Δε νομίζω οι λευκοί να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί λογικά σε περιορισμένα μέρη, φαντάζομαι κιόλας τραβάς πολύ την προσοχή κακοπροαιρετων μαύρων χασάπηδων άμα την πέφτεις σε ντόπιες και ας πούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από τη κάθε μαυρουλα ποσο ασφαλές είναι μετά να τη συναντήσεις μπορεί ν συμβούν πολλά τύπου τα ανοίξεις τα ματάκια σ μπανιέρα γεμάτη πάγο. Για πολύχρωμους πυρετούς, αρρώστιες δηλητηριάσεις κτλπ δε θα αναφερθούμε σ αυτά. Τέλος άμα είσαι προσεκτικός η απλά κολοφαρδος κ γλιτώσεις απ όλα αυτά να μη ξεχνάμε ότι παίζει και μπαλίτσα η Μποκο Χαραμ κ όντας σα λευκός δυτικός χριστιανός μάντεψε ποιος είναι το λουκουμακι, αυτά μύστες μου.
Όχι φιλαράκο δεν έχω πάει ούτε θα ήθελα ποτε, απλά λόγο κάποιας εργασίας π είχα έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω συναναστραφεί με πολλά άτομα από αρκετές χώρες που κάποιοι είχαν πάει και πάνω κάτω αυτά έλεγαν όλοιΦιλε μου εχεις παει?
Τα σεβομαι αυτα που λες, τα γνωριζω πανω κατω και εγω, απλα αν δεν εχεις παει εχεις πολωμενη αποψη και οχι σφαιρικη!
To Κιλκίς πέφτει μακρυά για τους Αθηνεζους...απλώς σε ένα νησί να πάνε θα βρουν όσες σκούρες θέλουν.ΔΕΝ έχεις δεί τόσα χρόνια κοντή, χοντρή Ελληνίδα με κρεμαστά βυζιά στην Αθήνα ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις;;;;;
Όσον αφορά μελαχρινές στα χρώματα τράβα Αγία Βαρβάρα, Ζεφύρι, Κιλκίς κτλ.
* Εάν πάλι θέλεις συγκεκριμένη την περνάμε ένα χέρι λαδομπογιά και καθάρισες!
Οχι φιλε, σαν και αυτες που ποσταρα και απεχουν ετη φωτος απο αυτα που περιγραφεις δεν εχω δει..
Αυτο που βλεπω κατα κορον ειναι τα κοκαλιαρικα αβυζα φροκαλα που αρεσουν σε σενα και εφοσον δεν εχεις και αλλα γουστα δεν χρειαζεται να ποσταρεις εδω, βρες κανα νημα για μοντελοπνηχτες
Εγω δεν ειχα την τυχη να γνωρισω καποιον που εχει παει Νιγηρια, οτι ξερω το γνωριζω απο αυτα που εχει γραψει ο Βολκανος και απ τα βιντεο του Sabbatical που πιστεψε με ειναι τερμα αντικειμενικος..Όχι φιλαράκο δεν έχω πάει ούτε θα ήθελα ποτε, απλά λόγο κάποιας εργασίας π είχα έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω συναναστραφεί με πολλά άτομα από αρκετές χώρες που κάποιοι είχαν πάει και πάνω κάτω αυτά έλεγαν όλοι
Αν βρεις εστω και μια λεξη που θεωρειται βρισια σε ολο το κειμενο που σου εγραψα, θα σου ζητησω συγνωμη!Βασικά ποιός σου είπε πως μου αρέσουν οι ανορεκτικές;;;;
Απλά μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός να ΜΗΝ βρίσκεις γυναίκες με αυτά τα δεδομένα που θέτεις... στην πρωτεύουσα της Ελλάδας...
* Από κει και πέρα ΔΕΝ θυμάμαι να έβρισα ούτε κάτι τέτοιο απλά παρέθεσα την απάντηση/απορία μου...