Νέα

Νιγηρία - Σεξοτουρισμός (Τεράστιες βυζάρες και μεγάλες κωλάρες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katourokavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λάγκος ή Αμπούτζα

• Λάγκος

Ψήφοι: 9 40,9%
  • Αμπούτζα

Ψήφοι: 13 59,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.393
Πόντοι
1.446
Η Νιγηρια εχει βαζεψει ολο το AIDS του πλανητη,συν οτι δεν παιζει να υπαρχουν και προφυλακτικα εκει περα. Αν βεβαια επιβιωσεις και απο την Μποο Χαραμ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.507
Πόντοι
7.885
Τέτοιες μπαζοφακλανες βρίσκεις και σε στενά πέριξ της Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη...γιατί να φας τζάμπα λεφτά και να τραβιεσαι εκεί στην πηγή τους;
Και Πατησίων και Αχαρνών επίσης. Άλλο ένα θρεντ για πέταμα.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
35.820
Πόντοι
6.186
Φίλε όταν εγώ πήγα Νιγηρία με αυτά που είδα δεν μου πέρναγε καν από το μυαλό να γαμήσω, κύριος στόχος ήταν να φύγω από εκεί ζωντανός κ χωρίς να έχω κολλήσει τίποτα!!!
Για του λόγου το αληθές δυο μήνες μετά φάγανε ένα παιδί που ήταν συμφοιτητής μου στη σχολή.

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Για δωσε στοιχεια ή καμμια φωτο ρε μεγαλε απο τις μπολικες να δουμε τι εννοεις?
από εκδιδόμενες έχει πατησίων το βράδυ. Άμα θέλεις να την πέσεις πας πλατεία αμερικής η κυψέλη γενικά στο κέντρο κυκλοφορούνε

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Για τα παραπανω σχολια που λενε οτι υπαρχουν στην Ελλαδιτσα γυναικες σαν τις φωτο που εβαλα ας μας ριξουν μια φωτο απο μια τυχαια εφοσον ειναι τοσες πολλες, δεν χρειαζεται να ειναι τελεια και απο μακρυα θα καταλαβουμε γιατι εγω που γυρναω τοσα χρονια την Αθηνα κατι τετοιο δεν εχω δει..

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Επισης για τα νοσηματα, AIDS, φονους και σουπαμουπες αντιδραστικες αερολογιες δεν θα παω στην Νιγηρια και θα τρεχω στις υπαιθριες αγορες και στα γκετο ουτε θα πινω νερο απο το λαστιχο λες και ειμαι κανα 12χρονο, υπαρχουν και κυριλε περιοχες στα νοτια να μεινεις σε ευρωπαικα δεδομενα οπως Λεκι και Βικτωρια αν δεν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
Εκει θα βρεις τετοια πλασματα, δε θελω κουρελουδες μεσα στα ελενιτ..

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για τα παραπανω σχολια που λενε οτι υπαρχουν στην Ελλαδιτσα γυναικες σαν τις φωτο που εβαλα ας μας ριξουν μια φωτο απο μια τυχαια εφοσον ειναι τοσες πολλες, δεν χρειαζεται να ειναι τελεια και απο μακρυα θα καταλαβουμε γιατι εγω που γυρναω τοσα χρονια την Αθηνα κατι τετοιο δεν εχω δει..

ΔΕΝ έχεις δεί τόσα χρόνια κοντή, χοντρή Ελληνίδα με κρεμαστά βυζιά στην Αθήνα ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις;;;;; :think:
Όσον αφορά μελαχρινές στα χρώματα τράβα Αγία Βαρβάρα, Ζεφύρι, Κιλκίς κτλ.
* Εάν πάλι θέλεις συγκεκριμένη την περνάμε ένα χέρι λαδομπογιά και καθάρισες!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.457
Πόντοι
736
Η μαγευτική Νιγηρία, αρχικά η εύρεση προφυλακτικών είναι δύσκολη, δεύτερον εκτός του ότι το aids και τα σ.μ.ν θερίζουν θα πρέπει ν προσεχείς ακόμη κ μέσα στο δωμάτιο του χοτελ σου μη συμβεί το οτιδιποτε, επίσης η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο μεγάλος κίνδυνος να σε ψειρίσουν και να σε σφάξουν γι πλάκα. Δε νομίζω οι λευκοί να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί λογικά σε περιορισμένα μέρη, φαντάζομαι κιόλας τραβάς πολύ την προσοχή κακοπροαιρετων μαύρων χασάπηδων άμα την πέφτεις σε ντόπιες και ας πούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από τη κάθε μαυρουλα ποσο ασφαλές είναι μετά να τη συναντήσεις μπορεί ν συμβούν πολλά τύπου τα ανοίξεις τα ματάκια σ μπανιέρα γεμάτη πάγο. Για πολύχρωμους πυρετούς, αρρώστιες δηλητηριάσεις κτλπ δε θα αναφερθούμε σ αυτά. Τέλος άμα είσαι προσεκτικός η απλά κολοφαρδος κ γλιτώσεις απ όλα αυτά να μη ξεχνάμε ότι παίζει και μπαλίτσα η Μποκο Χαραμ κ όντας σα λευκός δυτικός χριστιανός μάντεψε ποιος είναι το λουκουμακι, αυτά μύστες μου.

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
ΔΕΝ έχεις δεί τόσα χρόνια κοντή, χοντρή Ελληνίδα με κρεμαστά βυζιά στην Αθήνα ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις;;;;; :think:
Οχι φιλε, σαν και αυτες που ποσταρα και απεχουν ετη φωτος απο αυτα που περιγραφεις δεν εχω δει..
Αυτο που βλεπω κατα κορον ειναι τα κοκαλιαρικα αβυζα φροκαλα που αρεσουν σε σενα και εφοσον δεν εχεις και αλλα γουστα δεν χρειαζεται να ποσταρεις εδω, βρες κανα νημα για μοντελοπνηχτες

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Η μαγευτική Νιγηρία, αρχικά η εύρεση προφυλακτικών είναι δύσκολη, δεύτερον εκτός του ότι το aids και τα σ.μ.ν θερίζουν θα πρέπει ν προσεχείς ακόμη κ μέσα στο δωμάτιο του χοτελ σου μη συμβεί το οτιδιποτε, επίσης η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο μεγάλος κίνδυνος να σε ψειρίσουν και να σε σφάξουν γι πλάκα. Δε νομίζω οι λευκοί να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί λογικά σε περιορισμένα μέρη, φαντάζομαι κιόλας τραβάς πολύ την προσοχή κακοπροαιρετων μαύρων χασάπηδων άμα την πέφτεις σε ντόπιες και ας πούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από τη κάθε μαυρουλα ποσο ασφαλές είναι μετά να τη συναντήσεις μπορεί ν συμβούν πολλά τύπου τα ανοίξεις τα ματάκια σ μπανιέρα γεμάτη πάγο. Για πολύχρωμους πυρετούς, αρρώστιες δηλητηριάσεις κτλπ δε θα αναφερθούμε σ αυτά. Τέλος άμα είσαι προσεκτικός η απλά κολοφαρδος κ γλιτώσεις απ όλα αυτά να μη ξεχνάμε ότι παίζει και μπαλίτσα η Μποκο Χαραμ κ όντας σα λευκός δυτικός χριστιανός μάντεψε ποιος είναι το λουκουμακι, αυτά μύστες μου.
Φιλε μου εχεις παει?
Τα σεβομαι αυτα που λες, τα γνωριζω πανω κατω και εγω, απλα αν δεν εχεις παει εχεις πολωμενη αποψη και οχι σφαιρικη!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.457
Πόντοι
736
Φιλε μου εχεις παει?
Τα σεβομαι αυτα που λες, τα γνωριζω πανω κατω και εγω, απλα αν δεν εχεις παει εχεις πολωμενη αποψη και οχι σφαιρικη!
Όχι φιλαράκο δεν έχω πάει ούτε θα ήθελα ποτε, απλά λόγο κάποιας εργασίας π είχα έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω συναναστραφεί με πολλά άτομα από αρκετές χώρες που κάποιοι είχαν πάει και πάνω κάτω αυτά έλεγαν όλοι

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Αν θελει ο Μυστης Volcano να κανει μια αντικειμενικη τοποθετηση σε ολα τα παραπανω που ειπωθηκαν και 5 βασικες προτασεις για την εμπειρια του...
Ευχαριστω εκ των προτερων!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.706
Πόντοι
9.297
To Κιλκίς πέφτει μακρυά για τους Αθηνεζους...απλώς σε ένα νησί να πάνε θα βρουν όσες σκούρες θέλουν.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Οχι φιλε, σαν και αυτες που ποσταρα και απεχουν ετη φωτος απο αυτα που περιγραφεις δεν εχω δει..
Αυτο που βλεπω κατα κορον ειναι τα κοκαλιαρικα αβυζα φροκαλα που αρεσουν σε σενα και εφοσον δεν εχεις και αλλα γουστα δεν χρειαζεται να ποσταρεις εδω, βρες κανα νημα για μοντελοπνηχτες

Βασικά ποιός σου είπε πως μου αρέσουν οι ανορεκτικές;;;; :think:
Απλά μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός να ΜΗΝ βρίσκεις γυναίκες με αυτά τα δεδομένα που θέτεις... στην πρωτεύουσα της Ελλάδας...
* Από κει και πέρα ΔΕΝ θυμάμαι να έβρισα ούτε κάτι τέτοιο απλά παρέθεσα την απάντηση/απορία μου...
:hi:

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Όχι φιλαράκο δεν έχω πάει ούτε θα ήθελα ποτε, απλά λόγο κάποιας εργασίας π είχα έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω συναναστραφεί με πολλά άτομα από αρκετές χώρες που κάποιοι είχαν πάει και πάνω κάτω αυτά έλεγαν όλοι
Εγω δεν ειχα την τυχη να γνωρισω καποιον που εχει παει Νιγηρια, οτι ξερω το γνωριζω απο αυτα που εχει γραψει ο Βολκανος και απ τα βιντεο του Sabbatical που πιστεψε με ειναι τερμα αντικειμενικος..

OP
OP
Katourokavlas

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.215
Πόντοι
1.960
Βασικά ποιός σου είπε πως μου αρέσουν οι ανορεκτικές;;;; :think:
Απλά μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός να ΜΗΝ βρίσκεις γυναίκες με αυτά τα δεδομένα που θέτεις... στην πρωτεύουσα της Ελλάδας...
* Από κει και πέρα ΔΕΝ θυμάμαι να έβρισα ούτε κάτι τέτοιο απλά παρέθεσα την απάντηση/απορία μου...
:hi:
Αν βρεις εστω και μια λεξη που θεωρειται βρισια σε ολο το κειμενο που σου εγραψα, θα σου ζητησω συγνωμη!
Επισης οταν προσβαλεις τα γουστα του αλλου λεγοντας για χοντρες με κρεμαστα βυζια και θες να μου την βαψεις κιολας σου απανταω αναλογα!
Καπου το μπερδευεις φιλε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom