Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Λίγο τυπική στις υπηρεσίες. Δεν νιώθεις ότι γουστάρει.Δυνατό φαίνεται...μπράβο παίχτη..αξίζει?
Λίγο τυπική στις υπηρεσίες. Δεν νιώθεις ότι γουστάρει.Δυνατό φαίνεται...μπράβο παίχτη..αξίζει?
Λίγο τυπική στις υπηρεσίες. Δεν νιώθεις ότι γουστάρει.
Για την Anamaria καμία γνώμη?
Για αυτό το μωρό δε βρήκα τπτ γραμμένο ...θα κλείσω σίγουρα...έχεις κάνεις γνώμη?
Υπάρχουν αλλά βιντεάκια φίλε μου ;
γενικα ξερει να γαμιετε. Την περνω χρονια για 50ε με τελειωμα στομα, αλλα ειμαι παλιος πελατης απο το 2019. Της αρεσει το σφηροκοπημα
Φίλε την πήρα και εγώ όταν ήρθε πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα αλλά το τσιμπούκι με καπότα, καθόλου φιλιά και δεν άφηνε να αγγίξω μουνί. Ξενέρωμα. ΥΓ. Εσύ είσαι ο περφόρμερ στο βίντεο;
γενικα ξερει να γαμιετε. Την περνω χρονια για 50ε με τελειωμα στομα, αλλα ειμαι παλιος πελατης απο το 2019. Της αρεσει το σφηροκοπημα
Αμαν μπεις στο onlyfans της εχει πολλαΥπάρχουν αλλά βιντεάκια φίλε μου ;
υπάρχουν πολλά σχόλια για αυτήν. η κοπέλα είναι κακή εμπειρία - όσο ωραία κ να φαίνεται απλά μισεί την δουλειά της.Για την Anamaria καμία γνώμη?
Η τυπισα είναι απλά όχι μη και μη. Ούτε βυζι δεν αφήνει να πιάνεις με 100 ευρώ το μισάωρουπάρχουν πολλά σχόλια για αυτήν. η κοπέλα είναι κακή εμπειρία - όσο ωραία κ να φαίνεται απλά μισεί την δουλειά της.
Καλησπέρα συναγωνιστες! Μεταξή Εβελίνας και Έλενας ποια ειναι η καλύτερη? Υπαρχει καποιως που μπορει να μας πει εμπυρία και για τις δύο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
To μόνο σίγουρο βάσει και της δικής μου εμπειρίας αλλά και όσα γράφονται εδώ μέσα δεν θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση με τον παρέα στο βίντεο.Φίλε την πήρα και εγώ όταν ήρθε πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα αλλά το τσιμπούκι με καπότα, καθόλου φιλιά και δεν άφηνε να αγγίξω μουνί. Ξενέρωμα. ΥΓ. Εσύ είσαι ο περφόρμερ στο βίντεο;
Εν όπως την ιστορία με τα αυκα...που είχε οικονομική κρίση και αυξήθηκαν οι τιμές δέκα φορές ποιο πάνω από το κανονικό αποφάσισαν τότε οι πολίτες δλδ οι καταναλωτές και δεν γοραζαν αυκα για διαμαρτυρία πέρασε πολύς καιρός που δεν γοραζαν ώσπου τα αποθέματα αυξήθηκαν και γέμισαν οι αποθήκες με το πέρασμα του καιρού βρωμισαν και ήταν άχρηστα τα αυκα αναγκάστηκα οι παραγωγοί μείωσαν τη τιμή σχεδόν τιμή κόστους και τότε άρχισε ο κόσμος να γοραζει ξανά αυγά...και εσείς το ίδιο κάνετε ώσπου τους δίνετε αυτά που ζητούν θα σας πουλούν τα ξεχειλωμενα τους μουνια χρυσάφι..το συμπέρασμα δικό σαςΠοτε δεν καταλαβα αυτη τη λογικη. Αμα καλεσεις 2 υδραυλικους σπιτι σου , ενα κυπραιο και ενα συριο περιμενεις να πληρωσεις το συριο οσα παιρνει στη Συρια;
Οι υπηρεσιες πληρωνονται βαση της προσφορας και ζητησης στο τοπο οπου προσφερονται, οχι βαση εθνικοτητας. Τωρα αν ο φιλος εδωσε παραπανω απο οσα αξιζει η γκομενα το μετρο συγκρισης ειναι τι βρισκει στη Κυπρο καλυτερο με τα ιδια λεφτα, οχι στην Βραζιλια
Τουτη δεν ειναι Λευκωσια. Γραψε το στο νημα της Λεμεσου
Όμορφη με απαλό δέρμα και σφιχτό μουνί, αλλά πολύ κρυόκωλη στο χαρακτήρα.
Τιμή 120 το μισάωρο και +50 για OWO. Φιλια δεν δίνει, δάχτυλο δεν δέχεται. Μόνο πίπα και γαμήσι.
Μέτρια εμπειρία για μένα.
6/10
Φίλε μου άμα λες καμία σχέση με τις φωτο, εννοείς ότι δεν είναι η ίδια κοπέλα η είναι αυτή αλλά αρκετά μονταρισμένηες;File epia ego. Kamia sxesi me tis photos. Mia asximi pasia kai lew tis bye bye
Φιλε πρωτα να σε ευχαριστησω για την απαντηση, ισως ειναι η πρωτη που παιρνω στο θεμα με ενα τουλαχιστον λογικο επιχειρημα. Να μου επιτρεψεις ομως να αντιπαραθεσω. Τα αυγα και οι πουτανες εχουν αρκετες διαφορες σε σημειο που κανει τη παρομοιωση λιγο αστοχη. Οι κοπελες που ερχονται να κανουν τη δουλεια στκ Κυπρο και ειδικα στη λεμεσο ερχονται γιατι ειναι καλες οι τιμες για αυτες , αν ηταν χαμηλες οι τιμες που πιανει το προιον τους απλα δεν θα ερχονταν. Ημουν προσφατα στην Κρητη , ολοκληρη κρητη εχει 15 πουτανες και οι μισες ανω των 40. Οι καλες εχουν τιμες σαν τις κυπρου. Οι παραγωγοι αυγων , αν δεν αγορασεις τα αυγα τους θα καταστραφουν, οι πουτανες αν δεν πας απλα θα παν πισω στη χωρα τους, ή θα παν αλλου.Εν όπως την ιστορία με τα αυκα...που είχε οικονομική κρίση και αυξήθηκαν οι τιμές δέκα φορές ποιο πάνω από το κανονικό αποφάσισαν τότε οι πολίτες δλδ οι καταναλωτές και δεν γοραζαν αυκα για διαμαρτυρία πέρασε πολύς καιρός που δεν γοραζαν ώσπου τα αποθέματα αυξήθηκαν και γέμισαν οι αποθήκες με το πέρασμα του καιρού βρωμισαν και ήταν άχρηστα τα αυκα αναγκάστηκα οι παραγωγοί μείωσαν τη τιμή σχεδόν τιμή κόστους και τότε άρχισε ο κόσμος να γοραζει ξανά αυγά...και εσείς το ίδιο κάνετε ώσπου τους δίνετε αυτά που ζητούν θα σας πουλούν τα ξεχειλωμενα τους μουνια χρυσάφι..το συμπέρασμα δικό σας
Εν θέλα γούστου. Εγώ δεν επιλέγω καμία από τις δύο. Η Έλενα μεγάλωσε πλέον, φλυαρεί και προσπαθεί να σε ξεγελάσει στο σεξ. Κάνει ότι την βάλει στο κώλο αλλά περιπαίζει. Δίνει κωλόχαρτο για να καθαριστεί Σ στο τέλος. Ούτε καν μωρομάντηλα.Καλησπέρα συναγωνιστες! Μεταξή Εβελίνας και Έλενας ποια ειναι η καλύτερη? Υπαρχει καποιως που μπορει να μας πει εμπυρία και για τις δύο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλη και λογική η απάντηση σου αλλά θα επιμένω σε ότι δίνεις αξία αυτό υπερεχτιμαται και είναι αποδεδειγμένο πουτανες πάντα θα υπάρχουν εάν θέλουμε να ρίξουν τις τιμές τους είναι απλό στο παζάρι των πουτανών βρίσκεις διάφορες όλες έχουν σκοπό την επιβίωση λόγο τεμπελιάς αποφάσισαν επέλεξαν την πορνεία είτε γιατί εν όμορφες είτε κάμνουν καλές πιππές είτε καλό σεξ είτε πίνουν ναρκωτικά τζαι θέλουν λεφτά για επιβίωση εάν η πλειοψηφία νομίζει ότι με το να δώσω μιας η δύο ή τριών η δέκα πουτανών 150 η 200 ευρώ την στιγμή που η αξία της εν 60 η 50 αυτόματα κατευθύνεις την τιμή για όλες τις πουτανες προς τα πάνω άρα τι κάνουμε ? Ο αρσενικός το μόνο που έχει σημασία είναι να φκερωσουν τα αρχιδια του εάν νομίζουν οι ποίο πολλοί ότι η πουτανα θα του κάνει καλύτερο γαμηση με τα 200 η300 πλανάται τι να την κάνω εάν μου φτύσει τον βιλλο μου η μία τζαι η άλλη μου γλειψη λλιο τη κκελλουα το αποτέλεσμα εν το ίδιο άρα πηεννουμε για λλιο τζαίρο στις 50ευρες φκερωνουμε τα αρχιδια μας τζαι αυτές που θέλουν διακόσια η τριακόσια έχουν δύο επιλογές η φευκουν παν στα ανάθεμα η ρίχνουν την τιμή τους τζαι μαζί με αυτές μαθαίνουν τζαι η νέες που θα έρθουν εμείς καθορίζουμε την τιμή των προϊόντων οι τα προϊόντα εμάς ειδικά αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης τα τσιγάρα δεν λήγουν για αυτό οι τιμές δεν πέφτουν πουτανες πάντα θα υπάρχουν μεν τις ερωτεύεστε να πέσουν οι τιμές έτσι και αλλιώς Άμμα χυσετε τζαι μετά δεν θα θυμάστε το όνομα τους ούτε αυτές το δικό σας κάνει ποιον καλοσύνες με τις πουτανες εν τζαι συγγενισές σας ούτε είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα να μείνουν μόνο τζινες που θέλουν τζαι έχουν πραγματική ανάγκη εκαματε τις τσιγγάνες είδη πολυτελείας ελεοοςς ποιονΦιλε πρωτα να σε ευχαριστησω για την απαντηση, ισως ειναι η πρωτη που παιρνω στο θεμα με ενα τουλαχιστον λογικο επιχειρημα. Να μου επιτρεψεις ομως να αντιπαραθεσω. Τα αυγα και οι πουτανες εχουν αρκετες διαφορες σε σημειο που κανει τη παρομοιωση λιγο αστοχη. Οι κοπελες που ερχονται να κανουν τη δουλεια στκ Κυπρο και ειδικα στη λεμεσο ερχονται γιατι ειναι καλες οι τιμες για αυτες , αν ηταν χαμηλες οι τιμες που πιανει το προιον τους απλα δεν θα ερχονταν. Ημουν προσφατα στην Κρητη , ολοκληρη κρητη εχει 15 πουτανες και οι μισες ανω των 40. Οι καλες εχουν τιμες σαν τις κυπρου. Οι παραγωγοι αυγων , αν δεν αγορασεις τα αυγα τους θα καταστραφουν, οι πουτανες αν δεν πας απλα θα παν πισω στη χωρα τους, ή θα παν αλλου.
Δευτερο σημειο, καποιος θα ελεγε οτι αφου οι πουτανες ειναι προιον πολυτελειας με τοση ακριβεια επρεπε να πεσουν καπως οι τιμες, γιατι να ανεβαινουν? Και η απαντηση ειναι απλη, οι πουτανες ειναι εθιστικες, αν θυμασαι τα τσιγαρα ηταν καποτε 2 ευρω, τωρα ειναι 5.
Μειωθηκαν οι καπνιστες; Σταματησαν οι καταναλωτες να αγοραζουν τσιγαρα για να ριξουν τις τιμες; Και μιλαμε για αυξηση 150% !!!!
Οι τιμες στο εσκορτ νεουσ οταν ξεκιννησα να ασχολουμαι πριν 6 χρονια ηταν 80-120 το μισαωρο
Σημερα ειναι 120-150 , αυτο ειναι μολις 25% για ενα προιον που για μεγαλη μεριδα μπορεις να το πεις οτι ειναι η δοση του δυστηχως..
Φιλε αν προσεξεις υπαρχουν διαφορες κατηγοριες τιμων, ασιατισες 30-50 ρουμανες, τσιγγανορουμανες βρισκεις 60-80 , οι ρωσιδες ουκρανες ανω των 40 επισης καμια 100αρια βρισκεις και με καλο σερβις.Καλη και λογική η απάντηση σου αλλά θα επιμένω σε ότι δίνεις αξία αυτό υπερεχτιμαται και είναι αποδεδειγμένο πουτανες πάντα θα υπάρχουν εάν θέλουμε να ρίξουν τις τιμές τους είναι απλό στο παζάρι των πουτανών βρίσκεις διάφορες όλες έχουν σκοπό την επιβίωση λόγο τεμπελιάς αποφάσισαν επέλεξαν την πορνεία είτε γιατί εν όμορφες είτε κάμνουν καλές πιππές είτε καλό σεξ είτε πίνουν ναρκωτικά τζαι θέλουν λεφτά για επιβίωση εάν η πλειοψηφία νομίζει ότι με το να δώσω μιας η δύο ή τριών η δέκα πουτανών 150 η 200 ευρώ την στιγμή που η αξία της εν 60 η 50 αυτόματα κατευθύνεις την τιμή για όλες τις πουτανες προς τα πάνω άρα τι κάνουμε ? Ο αρσενικός το μόνο που έχει σημασία είναι να φκερωσουν τα αρχιδια του εάν νομίζουν οι ποίο πολλοί ότι η πουτανα θα του κάνει καλύτερο γαμηση με τα 200 η300 πλανάται τι να την κάνω εάν μου φτύσει τον βιλλο μου η μία τζαι η άλλη μου γλειψη λλιο τη κκελλουα το αποτέλεσμα εν το ίδιο άρα πηεννουμε για λλιο τζαίρο στις 50ευρες φκερωνουμε τα αρχιδια μας τζαι αυτές που θέλουν διακόσια η τριακόσια έχουν δύο επιλογές η φευκουν παν στα ανάθεμα η ρίχνουν την τιμή τους τζαι μαζί με αυτές μαθαίνουν τζαι η νέες που θα έρθουν εμείς καθορίζουμε την τιμή των προϊόντων οι τα προϊόντα εμάς ειδικά αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης τα τσιγάρα δεν λήγουν για αυτό οι τιμές δεν πέφτουν πουτανες πάντα θα υπάρχουν μεν τις ερωτεύεστε να πέσουν οι τιμές έτσι και αλλιώς Άμμα χυσετε τζαι μετά δεν θα θυμάστε το όνομα τους ούτε αυτές το δικό σας κάνει ποιον καλοσύνες με τις πουτανες εν τζαι συγγενισές σας ούτε είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα να μείνουν μόνο τζινες που θέλουν τζαι έχουν πραγματική ανάγκη εκαματε τις τσιγγάνες είδη πολυτελείας ελεοοςς ποιον