Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
oneofus έχεις ένα point και ομολογώ ότι το μυαλό μου δεν πήγε σε τέτοιο σενάριο. ΟΚ, δεν είπα κιολας ότι θα είναι κανας τύπος που θα κυκλοφορεί μουνάρες και για παράδειγμα αν τον πετύχαινες σε κανα κλαμπ, θα έβλεπες γλωσσόφιλα & φασώματα με αυτές αλλά τον είχα για τίγκα πούστη. Δηλαδή σε χαβαλετζίδικες συζητήσεις δευτερολέπτων που τυχαίνουν σε καμια παρέα για ψιλογνωστά πρόσωπα και αν το πάνε ή όχι το γράμμα, τον Κοτέντο δεν θα τον αναφέρω μην ακούσω τίποτα σαν αυτά των κοριτσιών.

Τύπε, κι'εμένα μου το'λεγαν άτομα εμπιστοσύνης και νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα (ένας από αυτούς ο Δήμος Μπουλούκος).
Βέβαια το αν γρασάριζε τη ροδέλα του Ψινάκη είναι άλλο θέμα. :2funny:

Έτσι και γίνει ψηφοφορία τύπε, τα αλμπανά θα πλακώσουν τα SMS και θα βγει η Ιωάννα με τατσαρούχια. :2funny:

Πάντως μαζί με τη Δήμητρα, την άλλη πατριώτισα μου, έχουν το καλύτερο στήθος εκεί μέσα. :boobies:

ΟΚ, είσαι σωστός σε όλα.
Εγώ αν και είμαι Δημητριακός πιστεύω πως σαν σώμα η Ιωάννα έχει το καλύτερο πακέτο.

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρε τύπε σαν κοψιά/στυλ και όλα αυτά, έτσι και τον έβλεπα πουθενά έξω θα έλεγα "αυτός είναι κωλοτρυπιδάτος". Παρ'όλα αυτά, μας το είπαν το αντίθετο 2 κοπέλες που κάτι θα ξέρουν. Έτσι και το λέγανε για χαβαλέ θα είχε φανεί μέχρι τώρα επομένως εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δηλαδή είμαι σε φάση ότι αν αναφερθεί σε καμια συζήτηση έξω και πει κανα άτομο για next top model & Κοτέντο και ότι δεν είναι γκει, παλιά θα γέλαγα αμέσως με το που το άκουγα ενώ τώρα θα περιμένω να πει κάτι επιπλέον, γιατί το λέει και έτσι.
τυπε πεφτεις και εσυ σε επικοινωνιακες παγιδες,οπως επεφτε και ο καραμανλης και εχασε την εξουσια.
ενω ολη η ελλαδα ητανε για το πουτσο,οι συμβουλοι του,του εδειχναν στημενες δημοσκοπησεις που και καλα ειχε το προβαδισμα.
ξαφνικα η λουκριτια μας βγηκε μελος του star system  τις ελλαδος,ενω κατα τα λεγομενα τις το συχαινετε,και δεν το αναγνωριζει.
η αλλιντισα και αυτη τα ιδια,και μαλιστα ολες οι φιλες τις εχουν πηδηχτει με ολους τους επωνυμους.
μου θυμιζει τις συμβουλες και τις προτοπες του ρουσσοπουλος,στο καραμανλη ολο αυτο.

τυπε κανε υπομονη,και ξαναεξετασε το θεμα.
στο τελος του παιχνιδιου,αλλα και κατα την θερινη περιοδο,η μυκονος θα μας αποκαλυψει την πληρη αληθεια για το ποιον του μεγαλου μετρ. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
oneofus έχεις ένα point και ομολογώ ότι το μυαλό μου δεν πήγε σε τέτοιο σενάριο. ΟΚ, δεν είπα κιολας ότι θα είναι κανας τύπος που θα κυκλοφορεί μουνάρες και για παράδειγμα αν τον πετύχαινες σε κανα κλαμπ, θα έβλεπες γλωσσόφιλα & φασώματα με αυτές αλλά τον είχα για τίγκα πούστη. Δηλαδή σε χαβαλετζίδικες συζητήσεις δευτερολέπτων που τυχαίνουν σε καμια παρέα για ψιλογνωστά πρόσωπα και αν το πάνε ή όχι το γράμμα, τον Κοτέντο δεν θα τον αναφέρω μην ακούσω τίποτα σαν αυτά των κοριτσιών.

ΟΚ, είσαι σωστός σε όλα.
Εγώ αν και είμαι Δημητριακός πιστεύω πως σαν σώμα η Ιωάννα έχει το καλύτερο πακέτο.

ποιος ηταν αυτος που ριξε γλωσσοφιλο με τη Τζουλια?
αλλα κατα τ αλλα καραπουσταρα???  :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τυπε πεφτεις και εσυ σε επικοινωνιακες παγιδες,οπως επεφτε και ο καραμανλης και εχασε την εξουσια.
ενω ολη η ελλαδα ητανε για το πουτσο,οι συμβουλοι του,του εδειχναν στημενες δημοσκοπησεις που και καλα ειχε το προβαδισμα.
ξαφνικα η λουκριτια μας βγηκε μελος του star system  τις ελλαδος,ενω κατα τα λεγομενα τις το συχαινετε,και δεν το αναγνωριζει.η αλλιντισα και αυτη τα ιδια,και μαλιστα ολες οι φιλες τις εχουν πηδηχτει με ολους τους επωνυμους.
ελα?! :think:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ξαφνικα η λουκριτια μας βγηκε μελος του star system  τις ελλαδος,ενω κατα τα λεγομενα τις το συχαινετε,και δεν το αναγνωριζει.
η αλλιντισα και αυτη τα ιδια,και μαλιστα ολες οι φιλες τις εχουν πηδηχτει με ολους τους επωνυμους.
μου θυμιζει τις συμβουλες και τις προτοπες του ρουσσοπουλος,στο καραμανλη ολο αυτο.

τυπε κανε υπομονη,και ξαναεξετασε το θεμα.
στο τελος του παιχνιδιου,αλλα και κατα την θερινη περιοδο,η μυκονος θα μας αποκαλυψει την πληρη αληθεια για το ποιον του μεγαλου μετρ. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Τύπε ομολογώ ότι έπεσε θύμα των περιστάσεων και θα σου παρουσιάσω τα επίσημα νούμερα.
Κάτα τις 23:00 που πιάσαμε το θέμα "είναι κωλοτρυπιδάτος ή όχι ο Κοτέντος", το πουστόμετρο του κριτή έδειχνε 100/100. Μετά την παρέμβαση της λουκ, έπεσε στο 90/100. Ύστερα από την αφήγηση της προέδρου έφτασε μέχρι και το 50/100!!! Στην πορεία, σχόλια άλλων συμμετεχόντων του παρόντος θρεντ το άνεβασαν ξανά στο 75/100. Τέλος, μετά και την επίσημη θέση της ΣΧΟΛΗΣ, το πουστόμετρο δείχνει ένα 80/100 που ερμηνέυεται σαν "μπορεί και να γαμάει κανα μουνί".
Τύπε να το κλειδώσουμε το ποσοστό?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα πια ελάχιστοι.
Έλληνες είναι.
Βάλτε στο google Αρβανίτες , δείτε στη Βικιπαίδεια.

ναι δεν λεω εχουμε ιδιες ριζες
αλλα δεν μιλαμε ιδια γλωσσα
εγω γεωγραφια μαθαινω απ το χωρο :P
και Αρβανιτικα κανουμε στο χωρο αρα ειναι Ελληνικα :P
τα παραδοσιακα τραγουδια ομως αυτης της περιοχης δεν ειναι ομως στη γλωσσα μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom