loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αι μωρη...ερώτηση δεν είδα, πάλι
αι μωρη...ερώτηση δεν είδα, πάλι
απο την αρβανια....οι Αρβανιτες απο ποια περιοχη καταγονται γεωγραφικα?
απο την αρβανια....
απο την αρβανια....
Τύπε, κι'εμένα μου το'λεγαν άτομα εμπιστοσύνης και νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα (ένας από αυτούς ο Δήμος Μπουλούκος).
Βέβαια το αν γρασάριζε τη ροδέλα του Ψινάκη είναι άλλο θέμα.
Έτσι και γίνει ψηφοφορία τύπε, τα αλμπανά θα πλακώσουν τα SMS και θα βγει η Ιωάννα με τατσαρούχια.
Πάντως μαζί με τη Δήμητρα, την άλλη πατριώτισα μου, έχουν το καλύτερο στήθος εκεί μέσα.
τυπε πεφτεις και εσυ σε επικοινωνιακες παγιδες,οπως επεφτε και ο καραμανλης και εχασε την εξουσια.Ρε τύπε σαν κοψιά/στυλ και όλα αυτά, έτσι και τον έβλεπα πουθενά έξω θα έλεγα "αυτός είναι κωλοτρυπιδάτος". Παρ'όλα αυτά, μας το είπαν το αντίθετο 2 κοπέλες που κάτι θα ξέρουν. Έτσι και το λέγανε για χαβαλέ θα είχε φανεί μέχρι τώρα επομένως εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δηλαδή είμαι σε φάση ότι αν αναφερθεί σε καμια συζήτηση έξω και πει κανα άτομο για next top model & Κοτέντο και ότι δεν είναι γκει, παλιά θα γέλαγα αμέσως με το που το άκουγα ενώ τώρα θα περιμένω να πει κάτι επιπλέον, γιατί το λέει και έτσι.
και η απαντηση?
γι αυτους που ξερουν μονο.
οι Αρβανιτες απο ποια περιοχη καταγονται γεωγραφικα?
oneofus έχεις ένα point και ομολογώ ότι το μυαλό μου δεν πήγε σε τέτοιο σενάριο. ΟΚ, δεν είπα κιολας ότι θα είναι κανας τύπος που θα κυκλοφορεί μουνάρες και για παράδειγμα αν τον πετύχαινες σε κανα κλαμπ, θα έβλεπες γλωσσόφιλα & φασώματα με αυτές αλλά τον είχα για τίγκα πούστη. Δηλαδή σε χαβαλετζίδικες συζητήσεις δευτερολέπτων που τυχαίνουν σε καμια παρέα για ψιλογνωστά πρόσωπα και αν το πάνε ή όχι το γράμμα, τον Κοτέντο δεν θα τον αναφέρω μην ακούσω τίποτα σαν αυτά των κοριτσιών.
ΟΚ, είσαι σωστός σε όλα.
Εγώ αν και είμαι Δημητριακός πιστεύω πως σαν σώμα η Ιωάννα έχει το καλύτερο πακέτο.
Από το Άρβανον.Εθνολογικά είναι Έλληνες.
Από το Άρβανον.Εθνολογικά είναι Έλληνες.
ελα?!τυπε πεφτεις και εσυ σε επικοινωνιακες παγιδες,οπως επεφτε και ο καραμανλης και εχασε την εξουσια.
ενω ολη η ελλαδα ητανε για το πουτσο,οι συμβουλοι του,του εδειχναν στημενες δημοσκοπησεις που και καλα ειχε το προβαδισμα.
ξαφνικα η λουκριτια μας βγηκε μελος του star system τις ελλαδος,ενω κατα τα λεγομενα τις το συχαινετε,και δεν το αναγνωριζει.η αλλιντισα και αυτη τα ιδια,και μαλιστα ολες οι φιλες τις εχουν πηδηχτει με ολους τους επωνυμους.
κωστετσος..ποιος ηταν αυτος που ριξε γλωσσοφιλο με τη Τζουλια?
αλλα κατα τ αλλα καραπουσταρα???
τυπε πεφτεις και εσυ σε επικοινωνιακες παγιδες,οπως επεφτε και ο καραμανλης και εχασε την εξουσια.
ενω ολη η ελλαδα ητανε για το πουτσο,οι συμβουλοι του,του εδειχναν στημενες δημοσκοπησεις που και καλα ειχε το προβαδισμα.
ξαφνικα η λουκριτια μας βγηκε μελος του star system τις ελλαδος,ενω κατα τα λεγομενα τις το συχαινετε,και δεν το αναγνωριζει.
η αλλιντισα και αυτη τα ιδια,και μαλιστα ολες οι φιλες τις εχουν πηδηχτει με ολους τους επωνυμους.
μου θυμιζει τις συμβουλες και τις προτοπες του ρουσσοπουλος,στο καραμανλη ολο αυτο.
τυπε κανε υπομονη,και ξαναεξετασε το θεμα.
στο τελος του παιχνιδιου,αλλα και κατα την θερινη περιοδο,η μυκονος θα μας αποκαλυψει την πληρη αληθεια για το ποιον του μεγαλου μετρ.
οχι Ελληνες δεν τους λες ακριβως
μιλανε αλλη γλωσσα
κωστετσος..
αλλα πανω στην πασαρελα σε σοου του..δεν ειναι το ιδιο..
δε διαφωνω..αλλα που θες να καταληξεις με αυτο?ναι αλλα οπως και να χει ηταν ιου
ηταν να το βλεπεις και να θες να απεχεις απ το σεξ για μηνες
Τώρα πια ελάχιστοι.
Έλληνες είναι.
Βάλτε στο google Αρβανίτες , δείτε στη Βικιπαίδεια.
πουθεναδε διαφωνω..αλλα που θες να καταληξεις με αυτο?