Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τύπε ομολογώ ότι έπεσε θύμα των περιστάσεων και θα σου παρουσιάσω τα επίσημα νούμερα.
Κάτα τις 23:00 που πιάσαμε το θέμα "είναι κωλοτρυπιδάτος ή όχι ο Κοτέντος", το πουστόμετρο του κριτή έδειχνε 100/100. Μετά την παρέμβαση της λουκ, έπεσε στο 90/100. Ύστερα από την αφήγηση της προέδρου έφτασε μέχρι και το 50/100!!! Στην πορεία, σχόλια άλλων συμμετεχόντων του παρόντος θρεντ το άνεβασαν ξανά στο 75/100. Τέλος, μετά και την επίσημη θέση της ΣΧΟΛΗΣ, το πουστόμετρο δείχνει ένα 80/100 που ερμηνέυεται σαν "μπορεί και να γαμάει κανα μουνί".
Τύπε να το κλειδώσουμε το ποσοστό?
τυπε κλειδωσετο.ετσι και το 80/100 ειναι και το επισημο ποσοστο που εδωσε η σχολη.
ηδη τα μεγαλα πρακτορεια στοιχηματων τις ευρωπης,κλειδωσαν το ποσοστο που εδωσε η σχολη και δεν δεχοντε αλλα πονταρισματα.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε κλειδωσετο.ετσι και το 80/100 ειναι και το επισημο ποσοστο που εδωσε η σχολη.
ηδη τα μεγαλα πρακτορεια στοιχηματων τις ευρωπης,κλειδωσαν το ποσοστο που εδωσε η σχολη και δεν δεχοντε αλλα πονταρισματα.

Έτσι πρέπει να μιλάμε, με επίσημα στοιχεία και όχι με κουβέντες του ποδαριού. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα έμαθα πως αναγνώρισαν το ίδρυμά μας η Πίτα Παν, τα Media Markt, η AVIS και τα Nicolas Coiffure οπότε φαίνεται πόσο πολύ κύρος έχουμε.

Τύπε θέλω τη γνώμη σου πάνω στα φαβορί του παιχνιδιού, νομίζω πως πέρασε καιρός από τότε που έκανες την τελευταία ενημέρωση και το κοινό έχει αγανακτήσει. Εγώ θεωρώ χρυσή 5αδα τις Δήμητρα-Σεράινα-Ιωάννα-Μαρία-Χριστίνα, μετά την Νάιλα σαν αουτσάιντερ και βλέπω τις άλλες να παίρνουν πόδι σιγά-σιγά.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, αυτό το έχουν κάνει και σύνθημα όταν ανοίγουν την εκπομπή. :2funny:
Πάντως έχουμε και θρεντ με μπόλικα τέτοια:

ωωωωω εχετε θρεντακι αφιερωμενο στο ραδιο αρβυλα!!! αυτα ειναι!!!  :grin: :grin: :grin:

και ο κανακης κουκλι!!!!  :boobies: :boobies: :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έτσι πρέπει να μιλάμε με επίσημα στοιχεία και όχι με κουβέντες του ποδαριού. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα έμαθα πως αναγνώρισαν το ίδρυμά μας η Πίτα Παν, τα Media Markt, η AVIS και τα Nicolas Coiffure οπότε φαίνεται πόσο πολύ κύρος έχουμε.

Τύπε θέλω τη γνώμη σου πάνω στα φαβορί του παιχνιδιού, νομίζω πως πέρασε καιρός από τότε που έκανες την τελευταία ενημέρωση και το κοινό έχει αγανακτήσει. Εγώ θεωρώ χρυσή 5αδα τις Δήμητρα-Σεράινα-Ιωάννα-Μαρία-Χριστίνα, μετά την Νάιλα σαν αουτσάιντερ και βλέπω τις άλλες να παίρνουν πόδι σιγά-σιγά.
ναιλα αουτσαιντερ κ πρωτη η δημητρα?!
σε ποιον πλανητη;!

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ωωωωω εχετε θρεντακι αφιερωμενο στο ραδιο αρβυλα!!! αυτα ειναι!!!  :grin: :grin: :grin:

και ο κανακης κουκλι!!!!  :boobies: :boobies: :boobies:

Γενικά για τέτοιες εκπομπές είναι και το κουκλί είναι η Χριστίνα.
Αυτά για τον Κανάκη πέστα στη λουκ.

σε ποιον πλανητη;!

Δεν την έβαλα πρώτη, είναι σε τυχαία σειρά. Βασικά δεν νομίζω να είναι ούτε στην τριάδα αλλά θα προχωρήσει μέχρι τέλους. Η Νάιλα είναι αουτσάιντερ γιατί είναι μαύρη και όσο να 'ναι δέχεται λιγότερο προσοχή από τις άλλες.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε ποιον πλανητη;!

:2funny: :2funny: :2funny:
σωστηηηη!
η Δημητρα δεν εχει δωσει ποτε τη καλυτερη φωτογραφια της εβδομαδας σε αντιθεση με τη Ναιλα τι ακυρες προβλεψεις ειναι αυτες?  :idiot:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εχω δειλωση απο την αρχη αν θυμασε καλα οτι θα βγει νικητρια η ιωαννα.

βλεπω τελικη τριαδα με ιωαννα-σεραινα-δημητρα.

ιωαννα θα ακολουθηση κανονικη καριερα μοντελου.

σεραινα θα κανει μια ψιλοπορεια στο μοντελινκ,αλλα η βαση τις θα ειναι η γυμνες φωτογραφισεις.

δημητρα θα αντικαταστησει τις τζουλια-σασα- διοτι η αγορα τις βαρεθηκε.επισης του χρονου τετοιο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα εχει κανει και την πρωτη αποπειρα για να γινει τραγουδιστρια.

οι υπολοιπες θα συμπληρωνουν διαφορα ροστερ,για επιδειξεις μοδας στην επαρχια.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
σωστηηηη!
η Δημητρα δεν εχει δωσει ποτε τη καλυτερη φωτογραφια της εβδομαδας σε αντιθεση με τη Ναιλα τι ακυρες προβλεψεις ειναι αυτες?  :idiot:

α)Διάβαζε καλύτερα
β)Αλήθεια πιστεύεις ότι η Νάιλα θα προχωρήσει περισσότερο από τη Δήμητρα?

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε εχω δειλωση απο την αρχη αν θυμασε καλα οτι θα βγει νικητρια η ιωαννα.

βλεπω τελικη τριαδα με ιωαννα-σεραινα-δημητρα.

ιωαννα θα ακολουθηση κανονικη καριερα μοντελου.

σεραινα θα κανει μια ψιλοπορεια στο μοντελινκ,αλλα η βαση τις θα ειναι η γυμνες φωτογραφισεις.

δημητρα θα αντικαταστησει τις τζουλια-σασα- διοτι η αγορα τις βαρεθηκε.επισης του χρονου τετοιο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα εχει κανει και την πρωτη αποπειρα για να γινει τραγουδιστρια.

οι υπολοιπες θα συμπληρωνουν διαφορα ροστερ,για επιδειξεις μοδας στην επαρχια.

Πολύ καλό post. :rockon:

Τύπε, η πλατεία του χωριού λέει ότι θα έχουμε Final Four με Σεράινα, Μόνικα, Ιωάννα και Μαρία.

Θα ξαναζήσουμε ένδοξες στιγμές Γάνδης, Μονάχου και Τελ Αβίβ. :rockon:

Εσύ τύπε δεν πιστεύεις τη Δήμητρα καθόλου? Έκανες σωστό ρόστερ αλλά νομίζω ότι η Μόνικα είναι για Elite Eight επίπεδο, Final Four είναι ίσως too much. Λες ο παράγοντας "μουνάρα" να μην μετρήσει καθόλου στο τέλος και να μείνουν μόνο στα μοντελίστικα?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά για τέτοιες εκπομπές είναι και το κουκλί είναι η Χριστίνα.
Αυτά για τον Κανάκη πέστα στη λουκ.

Δεν την έβαλα πρώτη, είναι σε τυχαία σειρά. Βασικά δεν νομίζω να είναι ούτε στην τριάδα αλλά θα προχωρήσει μέχρι τέλους. Η Νάιλα είναι αουτσάιντερ γιατί είναι μαύρη και όσο να 'ναι δέχεται λιγότερο προσοχή από τις άλλες.

ε στις γυναικες αναφερθηκα οταν μιλησα για τον Κανακη
προτιμω την Ευγενια απ την Χριστινα οχι πως και η Χριστινα δεν ειναι κουκλα απλα η Ευγενια ειναι πιο γλυκια η Χριστινα ειναι πιο προστυχη αλλα υποθετω γι αυτο και αρεσει  ;)

Η Δημητρα εχει ηδη προχωρησει πολυ αν κρινουμε απ το οτι δν δινει ποτε μια πολυ καλη φωτο εκτος απο σημερα
Ηδη εχει φτασει σ ενα μινι τελικο αφου ειναι στη 10αδα αλλα δν νομιζω να φτασει μεχρι τις 30 που λες εσυ αφου υπαρχουν αλλες που οι κριτες τις κανακευουν πολυ πιο πολυ και δινουν καθε βδομαδα παρα πολυ καλες φωτο. Ακομη και η Μονικα ειναι φαβορι κι ας μην αρεσει σε κανεναν εδω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.ναιλα
2.σεραινα
3.ιωαννα
4.μαρια
5.ραμονα
6.αθηνα
7.χριστινα
8.μονικα
9.δημητρα

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α)Διάβαζε καλύτερα
β)Αλήθεια πιστεύεις ότι η Νάιλα θα προχωρήσει περισσότερο από τη Δήμητρα?

Η Ναιλα ειναι καλυτερη απ τη Δημητρα αν και τελευταια βλεπω τη Δημητρα να βελτιωνεται οποτε δεν μπορω να ξερω  :-

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
1.ναιλα
2.σεραινα
3.ιωαννα
4.μαρια
5.ραμονα
6.αθηνα
7.χριστινα
8.μονικα
9.δημητρα
μαυρη στην ελλαδα δεν προκειτε να βγει καμια φορα.
δεν συκωνει μαυρη η αγορα τις ελλαδος.
απλως σε καθε επειδηξη η events τις μαυρες τις βαζουν για μαιμουδες,και για να γινετε μια αντιθεση.
εδω η τσιλα ητανε μουναρος τρελος,και στο τελος εκανε μαλακιες στην αννιτα,για να βγαζει μεροκαμματο.

επισης η μαυρες συπληρωνουν δινουν χρωμα στις παρτουζες που γινοντε στα σκαφη.και εκει ειναι χρησιμες.εχει κατι ανωμαλιαρηδες που τις γουσταρουν πολυ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μαυρη στην ελλαδα δεν προκειτε να βγει καμια φορα.
δεν συκωνει μαυρη η αγορα τις ελλαδος.
απλως σε καθε επειδηξη η events τις μαυρες τις βαζουν για μαιμουδες,και για να γινετε μια αντιθεση.
εδω η τσιλα ητανε μουναρος τρελος,και στο τελος εκανε μαλακιες στην αννιτα,για να βγαζει μεροκαμματο.

επισης η μαυρες συπληρωνουν δινουν χρωμα στις παρτουζες που γινοντε στα σκαφη.και εκει ειναι χρησιμες.εχει κατι ανωμαλιαρηδες που τις γουσταρουν πολυ.

πώς μιλάς έτσι παιδί μου, έλεος  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom