δεν ειναι ετσι...
γ τον συγκεκριμενο τουλαχιστον.
Κι εσύ πού το ξέρεις ; Έχει πάρει και δική σου φίλη ;
δεν ειναι ετσι...
γ τον συγκεκριμενο τουλαχιστον.
Έχει τα best of τώρα στον ΑΝΤ1.
Δηλαδη οποιος τον επαιρνε μικρος και μετα το εκοψε πως χαρακτηριζεται....?!!!!!!
Αν ανοιξει μια φορα η πισω πορτα,θα μπαζει για παντα.......
τυπε πρεπει η σχολη τελικα να λυση το μεγαλο προβλημα που εχει δημιουργει.
ειναι τελικα ο κοτεντος κολοτρυπιδας η δεν ειναι?
τυπε αναμενω την τοποθετηση σου,ωστε να τοποθετηθω και εγω μετα.
αλλο αυτο...εγώ το είπα πριν, γκέι ξεγκέι προβάλλεται σαν γκέι, οπότε όσες και να έχει ξεσκίσει, το κοινό σαν γκέι θα τονε βλέπει, γκετ όβερ ιτ λέιντιζζζζζ
ρε αλλιντισα σε εχω και για εξυπνη γαμω το μπελα και σε εκανα και καθηγητρια τις σχολης.
ειναι δυνατον να θες να βγαλεις για γαμηκουλα τον κοτεντο.
γαμω το φελεκι μου γαμω.
δηλαδη την καθε πουστρα την κανουμε νυφη εδω μεσα.
αν ειναι δυνατον.ρε μηπως ειναι τις μοδας να γαμαει η γυναικα των αντρα.
και εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι τιποτα.
ε μπορει να το κανε μικρος για να βοηθησει τη καριερα του βρε
αλλο αυτο...
εμεις εξεταζουμε το τι ειναι οχι το τι δειχνει μανδαμ...
εσυ μου χρωστας μια απαντηση//
Ρε τύπε σαν κοψιά/στυλ και όλα αυτά, έτσι και τον έβλεπα πουθενά έξω θα έλεγα "αυτός είναι κωλοτρυπιδάτος". Παρ'όλα αυτά, μας το είπαν το αντίθετο 2 κοπέλες που κάτι θα ξέρουν. Έτσι και το λέγανε για χαβαλέ θα είχε φανεί μέχρι τώρα επομένως εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δηλαδή είμαι σε φάση ότι αν αναφερθεί σε καμια συζήτηση έξω και πει κανα άτομο για next top model & Κοτέντο και ότι δεν είναι γκει, παλιά θα γέλαγα αμέσως με το που το άκουγα ενώ τώρα θα περιμένω να πει κάτι επιπλέον, γιατί το λέει και έτσι.
οχι εδω μπεμπα...πού?? :o :o :o
χάθηκα πριν, οι σελίδες γέμιζαν σαν ριπές μυδραλιοβόλου
Αν σκεφτείς πως οι περισσότερες έχουν "ευνουχίσει" τους γκόμενούς τους και θέλουν να βλέπουν την ευαίσθητη, "θηλυκή" πλευρά του άντρα , δεν είναι να απορείς που θεωρούν κάτι τέτοιους ξεφτιλισμένους σαν πρότυπα ανδρισμού.
Σοβαρά τώρα και πέρα από το τι λένε μερικές , ο τύπος είναι τρύπιος . Στα παπάρια μας το τι κάνει το κώλο του , μειώνεται και ο ανταγωνισμός κιόλας.
Τον επαιρνε για ιερο σκοπο τοτε...
Ειδε κανεις τον παλιοπουστα τον ξανθο με τα μακρια μαλλια και την κιθαρα που εδειξε το ραδιο-αρβυλα πριν απο λιγο...????
Αν σκεφτείς πως οι περισσότερες έχουν "ευνουχίσει" τους γκόμενούς τους και θέλουν να βλέπουν την ευαίσθητη, "θηλυκή" πλευρά του άντρα , δεν είναι να απορείς που θεωρούν κάτι τέτοιους ξεφτιλισμένους σαν πρότυπα ανδρισμού.
Σοβαρά τώρα και πέρα από το τι λένε μερικές , ο τύπος είναι τρύπιος . Στα παπάρια μας το τι κάνει το κώλο του , μειώνεται και ο ανταγωνισμός κιόλας.
δεν ειδα το best of αλλα επειδη εχω δει τις αλλες εκπομπες λες αυτον που τραγουδαγε γαλλικα και κολλαγε κι ενα beat box sto τελος?
Σχετικά με Ιωάννα άλλο αρβανίτισσα , άλλο Αλβανίδα.