εισαι γκαου αγορι μου ποτε δεν ειπα κατι αρνητικο για το κοριτσι φυσικα και ειναι θεα!
γατάκι πες μου για τις τάσεις της μόδας....έτσι κι αλλιώς πόρισμα δεν θα βγάλεις... ;)
εισαι γκαου αγορι μου ποτε δεν ειπα κατι αρνητικο για το κοριτσι φυσικα και ειναι θεα!
πανε μωρη στο θεμα με τους σεξυ αντρες να πεις κ συ καμια μαλακια..
αντε...
Απο την φωνή κατάλαβαν οι μπουρδελιάρηδες οτι τον παίρνει..κουκουρουκου..
Ω ναι!Για τον ίδιο Κοτέντο λέμε τόση ώρα?
Τον κριτή με τα μακριά μαλλιά?
Ξεπατικώνει τους σφίχτες του φαίνεται γι'αυτό είναι τόσο καλός.
Κλάψεεεε..Ξεπατικώνει τους σφίχτες του φαίνεται γι'αυτό είναι τόσο καλός.
γιαπ....Για τον ίδιο Κοτέντο λέμε τόση ώρα?
μωρη ασχολησαι κ με τον χωρο κ τον ειδες πρωτη φορα στο παιχνιδι?!δεν εχω ιδεα πρωτη φορα στο παιχνιδι τον ειδα
λιγο σκυλα μου κανει αλλα ισως ειναι αυτος ο ρολος του ξερω γω?
sexy man photo...
Για τον ίδιο Κοτέντο λέμε τόση ώρα?
eytyχως που τα λες κ συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ω ναι!
ρε κλαψε κομπλεξικια ελληνιδα.
εσυ πεταχτηκες να σχολιασεις οταν ειπαμε για την σεραινα.οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
και κλαψομουνιαζεται.. ;)
τα ποδια της δεν θα τα αποκτησεις ποτε
γατάκι πες μου για τις τάσεις της μόδας....έτσι κι αλλιώς πόρισμα δεν θα βγάλεις... ;)
ειπες οτι ηταν θριαμβος για τη σεραινα σημερα και ειπα απλα οτι και αλλες κοπελες τα πηγαν πολυ καλα σημερα! ΝΟΙΩΣΕ!!!
φυσικα και δεν θα αποκτησω ποτε τα ποδια της, τι θα γινει, θα με βαλουν σ ενα κρεβατι και θ αρχισουν να με τραβανε? ημαρτον??
Ναι ρε, μη μπερδεύεσαι.
Θα ζήλεψε η Αλίντισσα, τη τύχη που είχε η φιλενάδα της.
δεν εχω ιδεα απο μοδα
γιαπ....μωρη ασχολησαι κ με τον χωρο κ τον ειδες πρωτη φορα στο παιχνιδι?!sexy man photo...
δεν ασχολουμαι μωρη τρελημε τον χωρο
εχω κανει μονο μερικες φωτογραφησεις που δεν εχουν καμια σχεση με μοδα, ολες ξεκωλες ειναι
σε καστινγκ δεν εχω παει ποτε μου, ουτε σε επιδειξεις, ουτε σε τπτ !
οτι δουλεια εκατσε ηταν εντελως στο μιλητο, δεν το εψαξα και δεν ειχε να κανει με μοδα, ολα ηταν σεξυ-γκλαμουρ φαση
προτείνω να κλάψεις και γι'αυτόν τον λόγο...