τυπε η λουκριτια αν δεν δει να βγαινει πουτσα απο το κωλο του,δεν προκειτε να πιστεψει τιποτα.
Τύπε για να σε δω τώρα με την πρόεδρο.
Τι έπαθαν όλες τους σήμερα?
τυπε η λουκριτια αν δεν δει να βγαινει πουτσα απο το κωλο του,δεν προκειτε να πιστεψει τιποτα.
Eίπαμε, περίοδος.Τύπε για να σε δω τώρα με την πρόεδρο.
τπτ δε παθαμε..Τύπε για να σε δω τώρα με την πρόεδρο.
ειπατε κατι αντρες?!
γτ εμενα με εχετε χεσμενη..
την αλιντισσα ομως....
Eίπαμε, περίοδος.
θεα!!!!!!!!!Είδες τι βγάζει η πατρίδα, η λεβεντογέννα Κρήτη;
για αλλη μια φορα, ενας θριαμβος για την Σεραινα.
της μονης κοπελας εκει μεσα που και ομορφη ειναι ,και κανει για μοντελο. ;)
ο κοτεντος θα γλυφει τις μεγαλυτερες πουτσες.οσο για τα μουνια που πηδαει,μαλλον πρεπει να γινετε το αντιστροφο.ο πλαστικος πουτσος θα του αρεσει πολυ.Ο Κοτέντος πηδάει τα καλύτερα μουνιά και μην λέτε άλλες μαλακίες.Έλεος..
εσυ απο μονη σου χεστηκες,δεν σε χεσαμε εμεις.ειπατε κατι αντρες?!
γτ εμενα με εχετε χεσμενη..
την αλιντισσα ομως....
τπτ δε παθαμε..
απλα οταν εγω λεω κατι δε το λεω στον αερα...
;)
τπτ δε παθαμε..
απλα οταν εγω λεω κατι δε το λεω στον αερα...
;)
τον κοτεντο-ντο-ντο-ντο πως τον βλεπεις?αν ο ανθρωπος ειναι κολλημενος δεν βλεπει περα απ τις παρωπιδες του...
κι εμενα μ αρεσει η Σεραινα πιο πολυ απο πολλες
αλλα εγω στη δοκιμασια ειδα τη Ναιλα να κερδιζει και στις φωτογραφιες ειδα να τα πηγαινουν πολυ καλα και η Ιωαννα και η Ραμονα και η Μονικα (η οποια ηταν η ιδια η Lady Gaga) και η Ναιλα ηταν ιδια η Beyonce αλλα ακομη και η Δημητρα παρα το προβλημα με το ποδι της ωφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το παλεψε πολυ και εδωσε πολυ καλη φωτογραφια!
Οχι οτι την γουσταρω σαν χαρακτηρα αλλα σημερα θεωρω οτι εκανε καλη δουλεια..
Είδες τι βγάζει η πατρίδα, η λεβεντογέννα Κρήτη;
πεστα εσυ ρε αλιντι γτ τα λεω εγω κ
Ουτε εγώ δεν το λέω στον αέρα.Ο τύπος έχει ξεμουνιάσει ουκ ολίγες και ανάμεσα σε αυτές και μια πολύ καλή μου φίλη που της έμεινε ως ένα απο τα πιο αξέχαστα γαμήσια ο τρισμέγιστος Κοτέντος.
Απο την φωνή κατάλαβαν οι μπουρδελιάρηδες οτι τον παίρνει..κουκουρουκου..
πες την φιλεναδα σου,να ερθει να την γαμησω εγω ο τετραμεγιστος,και να δεις μετα,τι θα λεει για τον κοτεντο.
Ουτε εγώ δεν το λέω στον αέρα.Ο τύπος έχει ξεμουνιάσει ουκ ολίγες και ανάμεσα σε αυτές και μια πολύ καλή μου φίλη που της έμεινε ως ένα απο τα πιο αξέχαστα γαμήσια ο τρισμέγιστος Κοτέντος.
ποιο πολυ σε αλβανιδα φερνει ,αλλα δεν παυει να ειναι η πιο ομορφη εκει μεσα.
και το σημαντικοτερο.η καλυτερη για να κανει την δουλεια του μοντελου. ;)
υγ.catwoman κλαψε και ζηλεψε τα ατελειωτα ποδια της.. ;)
πανε μωρη στο θεμα με τους σεξυ αντρες να πεις κ συ καμια μαλακια..εισαι γκαου αγορι μου ποτε δεν ειπα κατι αρνητικο για το κοριτσι φυσικα και ειναι θεα!
τον κοτεντο-ντο-ντο-ντο πως τον βλεπεις?