Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ω Θεε μου τωρα βλεπω καποια αποσπασματα που εχασα!!! Χοντρο πεσιμο ο φωτογραφος στη Δημητρα!!!  :fuck1:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
& για να μη ξεχνιόμαστε:

http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/c2cc5bd28f5babe2ea505db096ac90fe.jpg[/img[/URL]]

Δήμητρα - (23.7%)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η αγαπημενη του μισελ... :2funny: :2funny: ;) ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο τύπε. Να σηκώσεις λίγο το ηθικό του κοριτσιού γιατί το'χουν αποπάρει τώρα τελευταία πολλοί ζηλιάρηδες. :2funny:

γιατι νομιζεις το κοριτσι παρακολουθει αυτη τη κουβεντα?  :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η catwoman20 σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής λέει τη γνώμη της για τα φαβορί του NTM στο blog της.

και επειδη τωρα το διαβαζω αυτο που ποσταρες, εγω δεν εχω θαψει ποτε ετσι τις κοπελες. Αλλα και να το κανα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου βαζεις λογια που δεν εχω πει, καταλαβες?  :idiot:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κακώς. Αν το έκανες τώρα θα είχες εξασφαλίσει μόνιμη θέση στα πάνελ των μεσημεριανάδικων ως "ειδικός". :2funny:

BTW γατογυναίκα, δώσε κάνα προγνωστικό μπας και το παίξουμε στο στοίχημα και βγάλουμε κάνα χαρτζιλίκι. :rockon:

μα ειναι ακυρο το μπλογκ μ'εμενα εγω μονο για τη Δημητρα εχω πει αρνητικα και στο μπλογκ την εκθειαζουν. Ποσο ακυρο να μου το χρεωσει κανεις Θεέ μου!  :uglystupid:
Λες δηλαδή αυτη που το εγραψε να τη καλεσουν? Δεν νομιζω να καλουν ολους οσους εκφερουν μια αποψη στο ιντερνετ να βγουν και σε πανελ...
Δεν εχω ιδεα ποια θα βγει, πιθανοτατα καποια με μεσο 
Αλλα δεν εχω ιδεα τι μεσα παιζουν εκει

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
& για να μη ξεχνιόμαστε:

http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/c2cc5bd28f5babe2ea505db096ac90fe.jpg[/img[/URL]]

Δήμητρα - (23.7%)
[/quote]

μαλακες... και σχεδον παρθενο το προσωπο .. χωρις ιχνος μακιγιαζ
η γκομενα ειναι για τρελλα γαμησια - catwoman ποιος την γαμα τη συμπεριφορα και το υφος της αν ειναι τετοιο καβλομουνι  :pipa2: :2on1: :pipa1: :pipa3:

arcans73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η catwoman20 σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής λέει τη γνώμη της για τα φαβορί του NTM στο blog της.
τυπε τις κατγουμαν το μουνι σταζει απο την ζηλια,οταν βλεπει τις γκομενες απο το next top model.
αυτο εχω καταλαβει εγω.

η ιωαννα ειναι το καλυτερο μουνι του παιχνιδιου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τις κατγουμαν το μουνι σταζει απο την ζηλια,οταν βλεπει τις γκομενες απο το next top model.
αυτο εχω καταλαβει εγω.

η ιωαννα ειναι το καλυτερο μουνι του παιχνιδιου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μπορει να τις φτασει ομως τυπε
αρκει να της αρεσει η τραμπαλα :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η γκομενα ειναι για τρελλα γαμησια - catwoman ποιος την γαμα τη συμπεριφορα και το υφος της αν ειναι τετοιο καβλομουνι  :pipa2: :2on1: :pipa1: :pipa3:

Ναι εννοειται πως ενας αντρας δεν νοιαζεται για τη συμπεριφορα οταν σκεφτεται μονο με το κατω κεφαλι, και σιγουρα η συγκεκριμενη ειναι κουκλα και μπορει να κανει πολλα "κατω κεφαλια" να τη σκεφτουν...Αλλα και σε δουλειες νομιζω παλι δεν μετραει τοσο η συμπεριφορα της τη στιγμη που η Ναομι ας πουμε ειναι η μεγαλυτερη σκυλα!  :P
Ποσο ομως έχει πέσει στα ματια ολονων η Τζουλια ας πουμε, η οποια αρχικα ηταν η απολυτη Θεα ενω τωρα ειναι η βασιλισσα του trash?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Οσο για το οτι δεν εχει ιχνος μακιγιαζ εχω βαρεθει να το ακουω :P
Δεν υπαρχει αυτο σε επαγγελματικες φωτογραφησεις, μπαινουν εκει 2-3 κιλα μακιγιαζ και πουδρα για να μη γυαλιζεις στο φακο! Και μετα ολες οι "ατελειες" σβηνονται και στο photoshop.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο εχω καταλαβει εγω.

εχεις διαβασει ποτε τι εχω πει για τις κοπελες η μηπως δεν ξερεις γραμματα?  :uglystupid:

arcans73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις διαβασει ποτε τι εχω πει για τις κοπελες η μηπως δεν ξερεις γραμματα?  :uglystupid:
εχω διαβασει τι γραφεις.
μαλακιες γραφεις.
τα εσωψυχα σου βγαζεις.

γιατι αυτες κανουν τραμπαλα?  :huh: :rolleyes:
γιατι εσυ δεν κανεις νομιζεις? :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom