catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ω Θεε μου τωρα βλεπω καποια αποσπασματα που εχασα!!! Χοντρο πεσιμο ο φωτογραφος στη Δημητρα!!!
& για να μη ξεχνιόμαστε:
http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/c2cc5bd28f5babe2ea505db096ac90fe.jpg[/img[/URL]]
Δήμητρα - (23.7%)
[/quote]μουναρος..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Η catwoman20 σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής λέει τη γνώμη της για τα φαβορί του NTM στο blog της.
Έτσι μπράβο τύπε. Να σηκώσεις λίγο το ηθικό του κοριτσιού γιατί το'χουν αποπάρει τώρα τελευταία πολλοί ζηλιάρηδες.
Η catwoman20 σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής λέει τη γνώμη της για τα φαβορί του NTM στο blog της.
Κακώς. Αν το έκανες τώρα θα είχες εξασφαλίσει μόνιμη θέση στα πάνελ των μεσημεριανάδικων ως "ειδικός".
BTW γατογυναίκα, δώσε κάνα προγνωστικό μπας και το παίξουμε στο στοίχημα και βγάλουμε κάνα χαρτζιλίκι.
& για να μη ξεχνιόμαστε:
http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/c2cc5bd28f5babe2ea505db096ac90fe.jpg[/img[/URL]]
Δήμητρα - (23.7%)
[/quote]
μαλακες... και σχεδον παρθενο το προσωπο .. χωρις ιχνος μακιγιαζ
η γκομενα ειναι για τρελλα γαμησια - catwoman ποιος την γαμα τη συμπεριφορα και το υφος της αν ειναι τετοιο καβλομουνι :pipa2: :2on1: :pipa1: :pipa3:
τυπε τις κατγουμαν το μουνι σταζει απο την ζηλια,οταν βλεπει τις γκομενες απο το next top model.Η catwoman20 σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής λέει τη γνώμη της για τα φαβορί του NTM στο blog της.
μπορει να τις φτασει ομως τυπετυπε τις κατγουμαν το μουνι σταζει απο την ζηλια,οταν βλεπει τις γκομενες απο το next top model.
αυτο εχω καταλαβει εγω.
η ιωαννα ειναι το καλυτερο μουνι του παιχνιδιου.
η γκομενα ειναι για τρελλα γαμησια - catwoman ποιος την γαμα τη συμπεριφορα και το υφος της αν ειναι τετοιο καβλομουνι
η γκομενα ειναι για τρελλα γαμησια - catwoman ποιος την γαμα τη συμπεριφορα και το υφος της αν ειναι τετοιο καβλομουνι
τυπε τις κατγουμαν το μουνι σταζει απο την ζηλια,οταν βλεπει τις γκομενες απο το next top model.
αυτο εχω καταλαβει εγω.
η ιωαννα ειναι το καλυτερο μουνι του παιχνιδιου.
μπορει να τις φτασει ομως τυπε
αρκει να της αρεσει η τραμπαλα
χρονια στην τραμπαλαγιατι αυτες κανουν τραμπαλα?
εχω διαβασει τι γραφεις.εχεις διαβασει ποτε τι εχω πει για τις κοπελες η μηπως δεν ξερεις γραμματα?
γιατι εσυ δεν κανεις νομιζεις?γιατι αυτες κανουν τραμπαλα?
σαλτα και γαμησου ρε μαλακα εσυ.Απλώς τα βλέπει διπλά. (χικ!)