Επισκέπτης
χαχαχα
εεελα ρεεε, δεν μου κανει για κοπελα που θα γυρναγε τσοντες...
οπως και η μαρια, ειναι πολυυυ καλουλι!
χαχαχα
χαχαχα
εεελα ρεεε, δεν μου κανει για κοπελα που θα γυρναγε τσοντες...
οπως και η μαρια, ειναι πολυυυ καλουλι!
για τη μαρια δεν το δεχομαιη μαρια η δημητρα κι η ντενια ευκολα θα συμμετειχαν
για τη μαρια δεν το δεχομαι
χαχαχα
πες τα λοιπον, να τα αντικρουσω ενα προς εναεχω κι επιχειρηματα χχαχαχα
πες τα λοιπον, να τα αντικρουσω ενα προς ενα
(με το εξης ενα:ρεεε φαινεται πολυυ καλουλι )
εχω κι επιχειρηματα χχαχαχα
δεν αντιλεγω καθολου οτι ειναι καλουλι και χαβαλε πρεπει να εχει
επιχειρημα πρωτο: τους ειπαν να φωτογραφηθουν μονες τους κι αυτη ετρεξε να βαλει εσωρουχα και ζαρτιερες
επιχειρημα δευτερο: αντι να φιλησει τον φραγκολια (μιαμ μιαμ ξερολουκουμο) επαιζε την γλωσσα να αν εγλυφε .....
Τύπε, αυτή τη Ραμόνα την κόβεις για Ρουμάνα; ;)
αυτο με τη φωτογραφηση σημερα το εδειξε? δεν επιανε καλα η τιβι και προσπαθουσα να φτιαξω την κεραια οποτε δεν ειδα τπτ
και αυτο με τη γλωσσα, για πλακα μου φανηκε οτι το εκανε.. που οκ δε θα το εκανα ποτε σε αντιστοιχη περιπτωση, αλλα δε μου εβγαλε κατι το υπερπροστυχο :-
Παντως εμενα η πιο ωραια μου φαινεται η Ιωαννα... ειναι πολυ μωρο!!! αχχχχ!
yeap σημερα
και καλα να την βγαλεις σε καποιον που τον ξερεις καλα, σε καποιον ξενο ομως???
η μαρια η δημητρα κι η ντενια ευκολα θα συμμετειχαν
αυτο με τη φωτογραφηση σημερα το εδειξε? δεν επιανε καλα η τιβι και προσπαθουσα να φτιαξω την κεραια οποτε δεν ειδα τπτ
και αυτο με τη γλωσσα, για πλακα μου φανηκε οτι το εκανε.. που οκ δε θα το εκανα ποτε σε αντιστοιχη περιπτωση, αλλα δε μου εβγαλε κατι το υπερπροστυχο :-
Εμενα γιατι μια απο εκει μεσα μου κανει για βιζιτου? Για να βοηθησω λιγο,μιλαει ελληνικα σαν τη καθαριστρια στη πολυκατοικια μας.
Εμενα γιατι μια απο εκει μεσα μου κανει για βιζιτου? Για να βοηθησω λιγο,μιλαει ελληνικα σαν τη καθαριστρια στη πολυκατοικια μας.