Επισκέπτης
Έλεος!Μην με καυλώνεις άλλο..δεν αντέχω
:-* :-* :-* :-*
Να παω απο τωρα για μοντελιγνκ λες?και εγω που ελεγα να περιμενω λιγο να γραμμωσω.
Έλεος!Μην με καυλώνεις άλλο..δεν αντέχω
Τα αλλα βινετακια του εχουν γελιο, τα βιντεο ομως που κανει στις κοπελες και ο τροπος που τους μιλαει δεν μ αρεσουν καθολου
Ακομη και ο Θεμος πιο ευγενικος ειναι
Όχι ακόμα.Πλακώσου κι άλλο στα κοψίδια να σκάσουν όλοι.Στο τσεπάκι ο τίτλος:-* :-* :-* :-*
Να παω απο τωρα για μοντελιγνκ λες?και εγω που ελεγα να περιμενω λιγο να γραμμωσω.
Γεια σου ρε whitey άρχοντα!Τι δούλεμα πέφτει .Κορίτσια η φωτογραφία αυτή που έχει βάλει είναι παλιά.Τώρα έχει ακόμα περισσότερο όγκο.Ρε μην τις καυλώνεις άλλο, θα σε ρέψουν
Όχι ακόμα.Πλακώσου κι άλλο στα κοψίδια να σκάσουν όλοι.Στο τσεπάκι ο τίτλος
Χεχε ε δεν εχω βαλει και πολυ απο τοτε ρε.Μην υπερβαλουμε κιολας.Η φωτο αυτη μου αρεσει γιατι τονιζεται και στηθος καλα Wink
Ρε φίλε προσπαθώ και εγώ να σε φτάσω αλλά έχω πολλά ψωμιά να φάω ακόμα.Λυπήσου και τα κορίτσια όμως,πως να αντέξουν τόση καύλα που αναβλύζει?Ο γύρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αν θες να αποκτήσεις γραμμωμένους κοιλιακούς.
:-* :-* :-* :-*
εσυ εισαι στο φωτο?
πες την αληθεια.
Σκετος ο γυρος χωρις αεροβια δεν κανει τιποτα.
Τουλαχιστον 30 δευτερολεπτα τρεξιμο στον διαδρομο μετα τα ΒΑΡΗ.
Και το πρωι επισης 2 με 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ τρεξιματακι χαλαρο.
Ενταξει εγω κανω ρε και αρκετα λαθη διατροφικα...γιατι οντως σημαντικος ο γυρος για τους μυωνες αλλα ρε αν δεν συνοδευετε απο καποια τυροσαλατα με αρκετο λαδι δεν γινεται τιποτα.
Κάνεις σοβαρά λάθη.Μετά τον γύρο καιτην τυροσαλάτα ΔΕΝ τρως ΜΙΛΦειγ.Σκετος ο γυρος χωρις αεροβια δεν κανει τιποτα.
Τουλαχιστον 30 δευτερολεπτα τρεξιμο στον διαδρομο μετα τα ΒΑΡΗ.
Και το πρωι επισης 2 με 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ τρεξιματακι χαλαρο.
Ενταξει εγω κανω ρε και αρκετα λαθη διατροφικα...γιατι οντως σημαντικος ο γυρος για τους μυωνες αλλα ρε αν δεν συνοδευετε απο καποια τυροσαλατα με αρκετο λαδι δεν γινεται τιποτα.
εγω ειμαι γιατι?
Ενταξει μην μου την πεις για την γραμμωση κτλ.Ξερω θελω λιγο δουλιτσα αλλα τωρα ειμαι κυριως σε ογκο.
Να δοκιμάσεις τορτελίνι με έξτρα κρέμα γάλακτος
Κάνεις σοβαρά λάθη.Μετά τον γύρο καιτην τυροσαλάτα ΔΕΝ τρως ΜΙΛΦειγ.
συγνωμη ποσο χρονων εισαι?
εσυ εισαι στο φωτο?
πες την αληθεια.
οι περισσοτεροι θελουν την δημητρα.
τελικα ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
και τρομερα κακογουστοι.
αυτο το τσολι , το βλαχοκαθυστερημενο που λεγεται δημητρα δεν θα επρεπε να αξιζει ουτε δευτερη ματια απο εναν αντρα.
Tην ίδια ερώτηση θα σου 'κανα.συγνωμη ποσο χρονων εισαι?
22 φιλε.Αλλα αθλουμαι απο μικρος.
Tην ίδια ερώτηση θα σου 'κανα.
Θέλεις να σου πω πόσο σε κάνω;
22 φιλε.Αλλα αθλουμαι απο μικρος.
Όντως ο τομάζο είναι λίγο μυστήριο, πότε μου φαίνεται φοιτητάκος που θέλει να δείξει ότι είναι μεγάλος, πότε μου φαίνεται τουλάχιστον 45άρης... χμ...