Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν μου πουν να παω θα παω αλλα εκει πανε κατι θεες με το βυζο μεχρι απεναντι  :P
εχουν παει κ πατζουρια...
ξεκολλα...
αλλα εννοειται οτι εκανες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που δε πηγες στον δρυμουση!

Επισκέπτης
ε μα μου λες κι εσυ οτι αμα το προσπαθησω θα μαι καλη για μοντελο ενω λεω τοσες οτι δεν με νοιαζει να γινω μοντελο!
μπορει οπως λενε καποιοι να μην εχω τα φυσικα προσοντα, αλλα το θεμα ειναι οτι εγω δεν ασχολουμαι ουτε με τα επικτητα!
δεν κανω γυμναστικη και τρωω οτι αηδια βρω!  :P
αν με θελει κανεις για καμια δουλεια οπως ειμαι καλως, δεν προκειται οπως να προσπαθησω περισσοτερο για κατι που δν μ'ενδιαφερει  :idiot:

Ενοουσα οτι αν θελεις εχεις τα φοντα για να προσπαθησεις και να το καταφερεις. :2on1:
Παντως περα απο το αν θες η οχι να ασχοληθεις με το μοντελιγνκ προσεχε την διατροφη σου για λογους υγειας.
Εγω προσεχω την διατροφη μου υπερβολικα απλα καμια φορα το παρακανω λιγο με τον υδατανθρακα για αυτο ισως φαινομαι λιγο "θολοωμενος" στην φωτο.Αλλα με μια μικρη ρυθμιση στο βραδυνο λεω να το προσπαθισω για μοντελινκ.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Εσυ το θεωρεις προβολη το μπουρδελα???  :uglystupid:
Και δεν μου ταξανε κανενα γαιδαρο! Ενα διλεπτο βιντεακι θα εκανα, στο οποιο θα ζουμαρανε στα βυζια μου και στο κωλο μου με χαζα σχολια απο πανω και μετα θα πεταγε και ο δρυμουσης καμια φαλοκρατικη μαλακια!
Καλο ειναι να εξεταζουμε τις "ευκαιριες" που μας δινονται και οχι να λεμε "α τελεια ειναι τελεια ειναι τηλεοραση αρα θα παω πετωντας!" :uglystupid:
1)εσυ το θεωρεις προβολη το μπουρδελα, οχι εγω, ειδαλλιως γιατι το κανεις με φωτος σου κατ επαναληψη
2)διλεπτο ειναι πολυ για ασημη ακομα και για τον κωλο που αναμφιβολως εχεις
3)το οτι θα πας πετωντας δε χωρα αμφισβητηση μετα απο οσα εχεις πει .. εφοσον εχει ποιοτικο nude

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενοουσα οτι αν θελεις εχεις τα φοντα για να προσπαθησεις και να το καταφερεις. :2on1:
Παντως περα απο το αν θες η οχι να ασχοληθεις με το μοντελιγνκ προσεχε την διατροφη σου για λογους υγειας.
Εγω προσεχω την διατροφη μου υπερβολικα απλα καμια φορα το παρακανω λιγο με τον υδατανθρακα για αυτο ισως φαινομαι λιγο "θολοωμενος" στην φωτο.Αλλα με μια μικρη ρυθμιση στο βραδυνο λεω να το προσπαθισω για μοντελινκ.
οταν εχεις κεφια τα σπας λεμε!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φέτες είσαι..γουστάρω :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εχουν παει κ πατζουρια...
ξεκολλα...
αλλα εννοειται οτι εκανες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που δε πηγες στον δρυμουση!

Μια χαρά είναι και ο Δρυμούσης για τέτοια videos, είναι κάτι σαν τον Θέμο των φτωχών.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
http://[URL unfurl="true"]www.4uthesite.com/prods/large/2336.jpg[/img[/URL]]

;D

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φέτες είσαι..γουστάρω :2funny: :2funny: :2funny:

Προσπαθεί (μάταια) να μου μοιάσει ο μικρός :rockon:

μπα περισσοτερο με ογκο παιζω ρε.
Αλλα ειναι θεμα λιγω ημερων αν κανω [size=12pt]καποιες ρυθμισεις [/size]να γινω ripped.Απλως λεω να βαλω και αλλο ογκο πρωτα γιατι ειναι νωρις ακομα για το καλοκαιρι

Να κάνεις ρυθμίσεις στη φωτό...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1)εσυ το θεωρεις προβολη το μπουρδελα, οχι εγω, ειδαλλιως γιατι το κανεις με φωτος σου κατ επαναληψη
2)διλεπτο ειναι πολυ για ασημη ακομα και για τον κωλο που αναμφιβολως εχεις
3)το οτι θα πας πετωντας δε χωρα αμφισβητηση μετα απο οσα εχεις πει .. εφοσον εχει ποιοτικο nude

1)προβολη ξερεις τι ειναι? να σε μαθει κοσμος, να σου ανοιξουν πορτες κτλ κτλ...εδω μιλαω σταθερα με καποια συγκεκριμενα ατομα, φωτος πλεον δεν ανεβαζω εκτος κι αν καποιος με ρωτησει κατι σχετικο και φυσικα ολες οι φωτος εχουν πρωτα κυκλοφορησει με σωστο τροπο ωστε να εχουν οντως προβολη! Αν βεβαια τυχει καποιος απ εδω να με γουσταρει και να με στηριξει σε καποιο μου επαγγελματικο βημα στη πορεια, καλως να ορισει! Αλλα αφου αυτη τη στιγμη δεν κανω τιποτα απολυτως, δεν εχω και τιποτα να διαφημισω, το καταλαβες τωρα? :uglystupid:
2)και 10 δευτερολεπτα να ηταν χωρις καν να με ξερει η μανα μου σου λεω εγω, παλι δεν θα τα γουσταρα αν ηταν σε εκπομπη στην οποια δεν θελω να προβληθω. Εσυ ισως εχεις μαθει να τα ισιπεδωνεις ολα εγω ομως οχι! Δεν θεωρω οτι και η αρνητικη διαφημηση ειναι διαφημηση, ειναι απλα δυσφημηση.
3)Με ειχαν καλεσει πριν ενα χρονο. Με ειδες ποτε στην εκπομπη?  :P Αρα κι εδω εχεις λαθος  ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι και ο Δρυμούσης για τέτοια videos, είναι κάτι σαν τον Θέμο των φτωχών.

Τα αλλα βινετακια του εχουν γελιο, τα βιντεο ομως που κανει στις κοπελες και ο τροπος που τους μιλαει δεν μ αρεσουν καθολου
Ακομη και ο Θεμος πιο ευγενικος ειναι  :P

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
tvn pamftvxvn kale moy...
χαλια ειναι...
κ με τηλεθεαση 0!

Φέτος μάλλον έχεις δίκιο, δεν τον βλέπει κανένας γιατί άλλαξε ώρα προβολής.
catwoman20, σου το είχαν προτείνει για τη φετινή σεζόν ή για την περσινή?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μπα περισσοτερο με ογκο παιζω ρε.
Αλλα ειναι θεμα λιγω ημερων αν κανω καποιες ρυθμισεις να γινω ripped.Απλως λεω να βαλω και αλλο ογκο πρωτα γιατι ειναι νωρις ακομα για το καλοκαιρι

θεος!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom